-
جوابیه

نوشته اصلی توسط
Hellseeker
آره وقتی شما واندر و ساید رو حذف کردی رفتی دفاع خشکبار به ما رسید چون شما جایی براشون نذاشته بودید غیر از این بود؟ نمیرسید هم هیچ فرقی نمیکرد چون شما ساید رو بازنده کردید !!!
اینکه یک پلیر با نارضایتی از سایدش دفاعش رو به حریف میده داستانش فرق میکنه تا اینکه دفاع جابه جا شده بین دو ساید با انتقال طلا صورت گرفته باشه !*امیدواریم درک کرده باشی
اون اکانت رو با اکانت هایی نمونه تروریست این سرور مقایسه میکنید ؟
خشکبار
اتحادش جدا بود از اتحاد های شما
برای خودش بازی میکرد و صاحب اختیار اکانت خودش بود
خرج اکانتش رو خودش میکرد و تا آخر بازی 1بار هم من اونجا لاگین نداشتم خوش اینجاست میتونه بیاد تایید کنه.
و اما
تروریست
تو اتحاد من بود دوستان کینگ قلابی آمار اتحاد منو میگرفتن با استفاده از اون.
اومدن با گلد دفاع و پلیر و اکانت رو با هم خریدن !
دفاعش رو از هفته دوم سوم بازی استفاده کردن با خیال راحت.
درود
دیدم کارم بی ادبیه پست رو حذف کنم و توی دلیل حذف جواب بدم لذا پست میذارم.
ماهان جان شما آدم با هوشی هستید و خواستید با اسم اوردن اکانت خشکبار من رو در مقابل ایشون قرار بدید من اونو بکوبم اونم بیاد منو بکوبه و کار شما ماست مالی بشه.
من فقط یه سوال ساده دارم
از اکانت های جنوب شرق دفاع روی اکانت شما بود یا نه؟ رفاقتی بود؟ پس 3تا اکانت آخر سرور توی اتحاد برنده چه میکردن؟ میگیم اینجا علی گلد داده خوب اونجا هم فکر کنم جایزش 600 تا گلد بود و عکسی که شما از علی گذاشتید 533 تا گلد بود یعنی علی 67 تا گلد بدهکاره هنوز!
2تا اکانت حشکبار و مریم بیرون بودن از اتحاد و کاری ندارم خشکبار یه مقطع شورای لیدری بود.، یه بنده خدایی (خیلی فکر کردم اسم اکانت یادم نیست، یه دوستی بود با لهجه شیرین آذری که میگفت 2میلیون تومان گلد خریده و به همه گلد میده)که تا 10 روز قبل حذف من توی اتحاد بود و دفاعش کامل روی استورم بود و فلفلی. چطور فلفلی لینک سبز صفر شد و استورم لینک سبز چیف؟ اون موقع من هنوز حذف نکرده بودم ولی دفاع اون اکانت 3روز قبل زدن استورم بک شد ازش واون اکانت هم توی اتحاد برنده بود آخر سرور.
اما من نمیگم شما کثیف بازی کردی ، میگم بازیکن با دوستش حرفش شد دفاع رو بک داد و شما هم جاسوسی کردی دیدی دفاع روش نیست زدی ،به طور اتفاقی تقارن زمانی پیدا کرد.
من اما همکاری یه اکانت در یک ساید با ساید دیگه رو میگم بی عرضگی لیدر که توانایی جمع کردن سایدش رو نداره. من هم هر چند که لیدر نبودم فینال قبل ولی عرضه جمع کردن پلیرامو نداشتم وحذف کردم رفتم ولی به هیچکدومشون تهمت نزدم که به عمد جو جنوب شرق رو خراب کردن و کثیف بازی کردن.
همه جای دنیا منهای ایران رسمه وقتی توی یه سازمانی گند میخوره ،بالاترین مقام اون سازمان استعفا میده من هم اون سرور سایدم گند زد با این که بالاترین مقام نبودم استعفا (حذف اکانت)دادم. یعنی ضعف خودم رو پذیرفتم و بابت این شهامتم به خودم تبریک میگم.
شما هم اگه نمیتونی سایدت رو جمع کنی و بازیکن هات دارن میفروشن( از دیدگاه خودت) و بهت خیانت میکنن بکش کنار از لیدری و بذار کسی که میتونه سایدت رو جمع کنه لیدر باشه . اگر هم میتونی جمع و جورشون کنی که بهت خیانت نکنن بسم الله جمعشون کن، این همه عجز و لابه نداره که.
سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: مانی خدا لعنتت کنه هر یه جمله رو هی میخونم ویرایش میکنم میرم جمله بعد نصف چیزایی که میخواستم بنویسم یادم رفت بس که ویرایش کردم آقا معلم
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن