-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
توی آی آر هم 1میل میدادیم لایسنس Tm bot رو میگیرفتیم وقتی بات واسه همه هست هیچ اشکالی نداره
ولی سرور در سطحی نیست که بخوایم بات استفاده کنیم 4600تا فقط توی سرور 3ایکس قبلی آبادی خالی کرده بودیم

( رید سالم)
سرور نرمال هم کم بازی نکردیم کم هم صد نکردیم, نرمال باز ها قویتر از 3ایکس باز ها هستن قبول ولی نه شما

) نرمال باز های کشورایی مثل روسیه
- - - Updated - - -
خیلی وقته خبری از مهرداد ندارم ,نگفتم بازیشو قبول دارم! همون آی ار هم زیاد رفاقتی با خودش نداشتم , با طاهرشون میونمون خوب بود که از وقتی ریدکال بسته شد از اونم بیخبر موندیم

2ایکس قهرمانان که بهترین سرور دژکوب بود و شما هم که ادعای .کام بازی کردنت میشه کجای کار بودی؟وقتی سپهر گرینمن یا به قول خودت همین لیدر متای زیر پرچمی اکانت رنک1 اونجارو داشت میچرخوند کجا بودی ؟

(با امید و آرمان)
رنک 7 هم یکی دیگه از پلیرای 3ایکس باز آی بود ( مهرداد جیمبو + حامد دراکولا + جواد kingbir )
پ.ن : نخندونمون
عمو جان مگه اکانت رنک یک رو چرخوندن دلیل بر بازی بلدی هست ؟ اکانت رنک 1 میتونه یکی از مولتی های یک نفر باشه . پس هنری نیست و هر کسمیتونه تپو تپ کلیک کنه . ت ر ا و ی ن بازی مغزه اونم نرمالش که 60 ساعت لند پلن زمان میبره اما ریل تشخیص داده نمیشه.
نه اینجا که هر ساید بالای ده میل دف داره(قبل کتیبه) و 10 تارگتو تو پلن میتونه دونه 1 میل پر کنه . پس این پلن نیست و احتیاج به پلنر نداره.
ایشالا قسمت شه یک سرور نرمال .کام در خدمت باشیم اونجا شاید منظورمو بتونم بهت برسونم.
به حر حال شما هم بازیکن خوبی هستی اما معیارات برای بازیکن سنجی صحیح نیست.
اگه اولش گفتم عو جان قصد جسارت نبود 40 سال سنه این پیره مرده.
خوش و سلامت باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
partizan
اینکه کلا همیشه هول میشی ! بعد پشیمون میشی ! چیز تازه ای نیست ! ما که عادت کردیم
من که یه بار به زبان شیرین پارسی که زبان رسمی کشور عزیزمون هست هم بهت توضیح دادم من تو ای ار شمال شرق بودم همیشه ! بعید میدونم اون سرورها شمال شرق راهت داده باشن !
هرچند لیدر کل جان سرور 12 ایران که نصفه کاره موند ! الان دوال هستی دیگه ؟؟؟ دوال عزیز ! به پا مثل سرور 2 از اکانت نندازنت بیرون به جرم فروش و لو دادن پلن های والس ! بسه یا بقیه شاهکارات رو هم بگم ؟؟
پول داریم نه گلم ! علی پول داره ! شما اینقدر توهم نزن ! علی پول داره دوست داره خاصه خرجی کنه بجا اینکه یه نفره بازی کنه دوست داره 40 نفر رو ببره رو اکانتش هر دهکده اش رو 4 تا مثل تو براش مواظب باشین نوش جونش ! (الان این پست رو داری میخونی منابع سرریز نشه رو فیدر شماره 8) شما پرینت حسابت رو بیار تا قبل از این تاریخ یه دونه تراکنش ! 10 هزار تومنی برای این سایت داشتی ! هرچی میگی درسته وقتی این بضاعت رو نداری کلا حرف از پول و ... صاحب اکانت میخریم نزن !
گلم ، نازنینم یادم رفت بقول سندی ! عیب طرف رو گفتی هنرش نیز بگو ! همین که واندر شمال شرق رو کلین نکردید اسمش رو هم نذاشتید به احترام جنوب غرب بر پا نشون میده در تعطیلات بیکار نبودی و جهت یابیت خوب شده ! ولی باز از تمرین و ممارست فاصله گرفتی جنوب شرق و جنوب غرب رو اشتباه گرفتی
تمرین کن موفق میشی خدا رو چه دیدی شاید این سرور ته مونده گلد علی بود سرور 1000 ایکس رفتی لیدر کل شدی اکانت ساختی واسه خودت 3 دهی حالش رو بردی دی
من از تو بخدا هیچ توقعی رو ندارم همین که تنت سالم باشه تمرین کنی جمع و تفریق رو یاد بگیری تو نگارش فارسی مشکل نداشته باشی خدا رو شکر میکنم
اصولا بهت حق میدم ! کافر همه رو به کیش خود پندارد ! من پسورد اکانتی هم دستم بیافته به صاحبش میگم پسورد رو عوض کنه نه اینکه کارهایی که شما تو حیطه تخصصت هست رو انجام بدم ! جایی آموزش کثیف کاری خواستن بکنن حتما رفرنس میدم ازت استفاده کنم
آقا تو کلا خیلی باحالی ! دوستان بشنوید یاد بگیرید از لیدر کل سرور 12 ! و ساپورت ایران لول !!! موردی نداره اکانت تو ساید دیگه آپ کنید وای دلم
باهات واقعا موافقم این پست رو در حالت عادی ندادم ! واقعا اندوهگین شدم که ما با کیا تو این سرور داریم میریم سیزده به در!
مورد بعدی
استاد سابقه !
لیدر کل جان ! سرورها رو اینجوری میگن سرور1 راند یک ، سرور 1 راند دوم ! تقصیر هم نداری تنها سروری که دیدی ظاهران سرور دوازده بوده ! کنتور هم نداره که
ماشالله تو این دنیای مجازی همه هم کینگ هستن ! ایشالله این سلطان بودن تو دنیای مجازی باعث بشه تو دنیای واقعی هم دستتون تو جیب خودتون باشه
اتحاد کلاسیک ؟ تو لیدر کلش بودی؟ یعنی سرور دو انداختنت بیرون به جرم فروش و لو دادن پلن و تارگت ! بعد رفتی دات کام ! شدی لیدر باشه تو راست میگی
آخرش نگفتی لیدر خوب چه لیدری هست ؟ از اول لیدر قبولش داشته باشن ؟ سمت چپ ؟ راست ؟ بالا ؟ وسط؟
مانی مصطفی توتال SE هست اینو دیگه نگم
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 1 نپسندیدن