نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط life_4_ever نمایش پست ها
    ماهان عزیز سپهر و بقیه دوستان و حتی غیر دوستان
    انقدر پست درباره ی کثیف بازی اس ای ندین. من نمی دونم قضیه پاور او مایند چیه و دخالتی هم نمی کنم چون جدا نمی دونم به مانی هم گفتم
    ولی جدا اگه یه بار دیگه از اینجور پستا بذارین میام یه پست می ذارم کلا دیگه روتون نشه بیاین تو فروم
    خودتون می دونید که بخوام می تونم. پس بشینین بازیتون و بکنید اینجا رو هم بذارین واسه پلن رفتن و اینجور چیزا
    --آرمان
    آرمان جان دیگه کی هست که سابقه این آقا رو ندونه ؟! هر جا ما نشستیم بحث hellseeker شد هر کسی بلند شد یه خاطره از بازی کثیف این تیم برای اینکه اون ایمیل رنک 1 بشه گفت ! نمونه بارز این قضیه رو هم تو همین سرور روی اکانت علی 2113 دیدم، اولش باورم نشد که اکانت لیدر ساید روی اکانتی که دفاعش بک شده ویو زده باشه ! اما بعدش دیدم نه خب حقیقت داره و وقتی بهش نامه زدم و جوابش رو دیدم، همون لحظه پشیمون شدم که چرا اصلا اومدیم جلوی این آدم بازی میکنیم : ) اونقدر غرق بازی و اون ایمیل رنک 1 شده که همه چیو فراموش کرده، خب البته انتظاری هم نباید داشت، سابقه ای در سرورهای اصلی نداشته که بخواد پای اون سابقه بایسته و خرابش نکنه !
    سطح پلنریش هم که مشخص شد و مُنوَر شد به عدد 650 ! الان هم یه بات گذاشته که ببینه SE چیکار کرد، بُدو بُدو همون کارو انجام بده. فردا اگه دیدید ما زدیم کپ خودمونو صفر کردیم، بدونید بعد از ظهرش جناب پلنر 650 هم کپش رو صفر میکنه !
    ویرایش توسط M o s T a F a : 03-27-2016 در ساعت 01:18 AM

کلمات کلیدی این موضوع