نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
بالا غیرتا" حذف نکنید!!! کلی پلن داشتیم ما!!!! این سرور نباید این جور تمام شه دوستان!! انشالاه که حذف نمیکنید و مارو خوشحال میکنید
مهدی جان کاری که قرار بود یکم دیر تر انجام بشه یا شاید مثلا ما با sw متا می کردیم شما رو میزدیم و در اخر neو sw می زدن سرو کله هم یکم زود تر و بدون تلفات کم تر اتفاق افتاده که نوش جون sw باشه راحت تر کارش رو انجام می ده متای جنوب در هر صورت پایدار نمی موند امدیم و شما کل سرور رو زدید جدی فک کردی می شه با هم برای یه واندر کار کرد اصلا نمی گنجه حاجی برای شما شاید ولی پلانی که من دیدم توش نمی جنگید کسی که قرار واندر این سرور رو 100 کنه از ساید دیگه ای کمک بگیره
با شرایط پیش امده متا رو به هم بزنید و سرور رو مهیجش کنید عزیزان تا دوستانی که این همه وقت و هزینه کردن لذتی ببرن یا اگه دوست ندارید اقا مهدی نمی دم می خواید گل و بل بل همین جوری همر بکشید اخر سرور هم یه عکس یادگاری بندازید از همرهای ترشی شدتون

محمد مگ شما که اونجایی براشون تعریف کن جریان کل کل ها و ترشی هایی که تو اخرین 3x دات کامی که بازی کردیم افتاد
باشد که پشیمان شوندD

- - - Updated - - -

امیدوارم چه شما و چه بازیکنان دیگه از حذف منصرف بشین و بین لیدرها یه توافقی ورت بگیره برای اتش بس موقت بین همه ساید ها تا بتونیم ریکاوری کامل بکنیم بعد از اون پلن هارو شروع کنیم که این خوب خواهد بود

با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN[/QUOTE]

احتمال زیاد هم توافقی صورت خواهد گرفت چون بعضی از اساتید امدن و این بار رو به دوش خودشون گرفتن همونایی که قرار بود با se متا کنن و فقط در صورتی می رفتن برای صحبت که توتال ساید بزارمشون
خب تبریک می گم به ارزوتون رسیدید
اخه نمی دونم رو چه حسابی با رای چه کسانی من 24 ساعت نیست از اتحاد رفتم بیرون چجور اینقدر زود بین پلیر های باقی مونده رای گیری انجام شده؟؟؟
چجوری اخه یارو از اینجا به اینجا رسیده به تصاویر مشخص شده دقت کنید
بدون شرح

09.jpg