-
بازی یا game
درود بر همگی
دژکوب یه بازی استراتژیک هست ، پر از هیجان و سرشار از شور
روح بازی به هیجانش هست
بیاین آرمانهای رویایی رو کنار بذاریم ، به طور مثال ما تماشاگرای تراکتور سازی تبریز برای شور و هیجانی که از بازی تیم و جو حاکم بر استادیوم میگیریم و بماند بقیه ماجراهای تورکسیسمی ما ، این میشه یک موضوع همگانی توی تمامی کشور ها ولی اون مسعله مهم که نمیشه اینجا گفت میشه آرمان . آرمان از اعماق وجود سرچشمه میگیره از باورهای قدیم تا جدیدت ، آرمان تغییر نمیکنه فقط از قانون نیوتون استفاده میکنه ، شکلش تغییر میکنه محتوا همون هست که از بطن تولدش درونش هست .
بنده هیچ گونه توهین تحقیر بدگویی ترور شخصیت تکرار مکررات و و و های دیگه رو نگفتم
فقط خدمت دوستان شمالی عرض کردم بمونین برای هیجان بازی ، نمیتونم بگم بمونین چون امشب شب نشین میایم خونتون ، یا جشن عروسی علی گیرین بیاییم ، یا من سرما خوردم بیاین عیادتم ، یا هر چیز دیگه ای که به بازی ربط پیدا نمیکنه
دوست عزیز بنده از شما خواهش کردم ولی این خواهش بنده خیلی از درک شما والاتر بود که شما از زیرش نتونستی بیرون بیای ، آدمای بزرگ رو میتونی از عکس العمل هاشو.ن هم بشناسی ، توی جوابایی که میدن و تو روابط 2 طرفشون
در ابتدا باید خاطر نشان بشم که عرض درود و سلام به مخاطبت واجب هست ، نبودش این موضوع نشون میده که شما از آداب و معاشرت سطح پایینی بر خوردار هستی
بعدش نوضته شما در زیر ارسالی ریپلی کرده من توسط شما خیلی مضحک و زننده بود ، بنده از شما خواهش کردم و شما توی جوابتون نوشتین رو نندازم ، بنده عمرا برای شما رو نمیندازم ، شما از نظر انسانی برای من قابل احترام ولی از نظر شخصیت از دیشب بی ارزش شدین ، چون حرفی که میخاین بزنین رو باید 100 بار و من میگم 1000 بار باید مزه مزه کنین ، حرف زده شده مثل آب از جوی رفته میمونه
شما رو بنده نمیشناسم و در سالهای آینده هم نخواهم شناخت ، بنده دلم برای محسن فاتب ، مهدی فاتب ، مجید خودمون ، عارف ، مهرداد فاتب ، زاوش ، سجاد ، محمد ، مهرداد ، علی شایان عزیز ، و خیلی از دوستان که حضوری دیدمشون تنگ میشه و چند دوستمون رو هم ندیدم تنگ میشه دل نگرونشون میشم ، ولی لزومی نداره برای همه ی بازیکنایی که توی سرور داریم بازی میکنیم تنگ بشه ، شما برای ما و ما برای شما توی بازی هیجان آفرین هستیم ، همین و بس
در آخر دیشب با خوندن ارسالی شما خیلی ناراحت شدم و یک جواب کاملا تند رو داشتم مینوشتم چون با گوشی آنلاین بودم ارسال شد و سریعا حذفش کردم چون در خور ما نبود ، هیچ بازیکنی رو توی این مدت 10 11 سال بازی بگه سیامک تورک ( فاتب ) به من بدی کرده با من بد صحبت کرده ، از من بد بگه ، نه من بلکه کل تیممون
یه عده از دوستان نوشتن توی پروفایلشون حذف اکانت ولی جنساشون توی حراجی هست ، خیلی هام هستن برای دلسوزی اونهایی که واقعا دارن حذف میکنن نوشتن در حال حذف ، خیلی هام خاستن توی چشم باشن هم صدا با حذفیا شدن ، خیلی هام هنوز نمیدونن چی شده که دارن حذف میکنن
نوید رو به همشون میدم که اگه خودتون هم نخاین حدف کنین ما خودمون از شمال شرق منطقه پارس شمالی میسازیم ، عسلویه شمال شرق
( کاملا جدی بود )
عارف جان دوستت داریم
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن