واقعا یکی از عوامل فروپاشی شمال شرق رو دیشب شناختیم
اسمش یادم رفت

ببین چی نوشته بعد میگه من 38 سالمه و ....

دوست عزیز، آقا محترم، دلبند که از سال 75
onlain بازی میکنی ولی تا حالا اسپل کلمه انگلیسی Online رو یاد نگرفتی، من با کسی پدر کشتگی ندارم که. اومدم بازی کنم. شما هم اومدی بازی کنی. بازی کن! نمیدونم از این حرفایی که میزنی و همه چیز رو بهم مربوط میکنی و همه رو مقصر میکنی که خودت و دوستانت رو بی گناه نشون بدی، چه قصدی داری! ولی هر چی هست بهش نمیرسی

چون من و شما 1 فرق اساسی داریم. من سیاست دارم و لیدری بلدم، شما سیاست نداری و در حد همون بازیکن موندی. از حرف زدنت معلومه.
طرف تو گارنا اومده میگه من 200 کیلو دف دارم

اگه مردین تک به تک بیاین ببینیم کی از دف من رد میشه

خوب همین جمله بالا نشون میده از سال 75 که داری onlain بازی میکنی، متوجه نشدی دژکوب بازی گروهیه نه تک نفره.
تشریف ببر جاهایی که بازی های تک نفره انجام میدن، کل کل کن برو onlain باهاشون بازی کن و بزن بترکونشون اگه میتونی.
هر وقت یاد گرفتی دژکوب بازی تیمی هستش بیا صحبت کنیم
ضمنا sebil هم اشتباهه، برو ببین چیه بعدش بنویس. دیگه زحمت 3 تا کلیک کردن که به خودت بده پدر جان
طرف میگه بازی کثیف انجام دادیم ولی حاضر نمیشه کتیبه رو پس بده! میگه اینجوری پس بدم ناجوره!
والا تکلیفت رو با خودت معلوم کن داداشی، یا می دونستی داری چیکار میکنی یا نمیدونستی! ما میگیم راست میگی و نمیدونستی
حالا الان میدونی دیگه! چرا خالی نمیکنی کتیبه امون رو ببریم؟ شما که ادعای رفاقت میکنی با ما، اینجوری نباید رفتار کنی دیگه.
ببین یاشار جان تحت تاثیر حرفای افرادی مثل همین آقای onlain باز قرار نگیر. کلاه ات رو قاضی کن. ببین چی میگه وجدانت.