درود بر تمامی اعضای شمال شرق
نمی دونم الان اینجا جای تشکر داره یا واژه دیگه ای باید نوشت
اول ممنونم از همه کسانی به حرف ما گوش دادن و امدن همراه ما این سروراینجا خیلی اذیتشون کردم به نوعی پاچه همه رو تو این سرور گرفتیمشرمنده روی همشون هستم اما اسم و رسم یه چیزی هست که می مونه درسته بنده از لیدری ساید کنار کشیدم اما هنوز یه سری اساتید بویژه بچه های sw می گن شما لیدر بودی و از ما توقا دارن زنگ می زنن می گن تو که لیدر سایدی تو که حرفت تو ساید زمین نمی افته تو چرا?? پس با امدن اسم بنده از پروفایل اتحاد ها هم کار به جایی نرسیده نمی دونم الان باید ازشون گله کنم یا تشکر کنم که هنوز تو ne فقط به ما اعتماد داشتن تنها راهی که بنده می تونستم ثابت کنم کاره ای نبودم و در جریان نبودم این کار بود .
دوم خواهش می کنم به عذابی که دارم می کشم اضافه نکنید کسی رو تو اتحاد نمیارم نامه نزنید و راضی نیستم هیچ کسی حذف کنه منتاها بعضی از اساتید که این کار کثیف رو انجام دادن منتظر عکس العمل ما هستن پس ما حذف می کنیم اونا هم برن شما بمونید و به سرور ادامه بدید واقعا دیگه سرور به این شلوغی با این پلیر های بزرگ گیر نمیارید این دور همیه خیلی حیفه که مادیگه از این فیض بهرمند نمی شیم .
سوم عارف جان شرمنده شما هستیم از بابت نامه نگاری هات ممنون نمی دونم اینا دومبشون به دم من بسته هست چیه افتادن دنبال ما با رفتن ما همه چیز بهتره می شه که بدتر نمی شه من اینجا از همشون خواهش کردم که بمونن دیگه جواب کسی رو هم نمی دم اگر هنوزم ما رو به عنوان لیدر خودشون قبول داشته باشن حرف ما رو زمین نمی اندازن .
فقط خون دلی که من برای جمع کردن اینا وبا کمک بچه ها خوردم می سوزونه منو که عاقبت دو تا بی جنبه خرابش کردن
06.jpg
که بازم اشتباه از خودم بود که کسایی که هیچ کی قبول نداشت رو گذاشتم در راس کار
ممد رضا اسپارتان تو بگو خدایی پلانی که تو ts11 داده بودم عاقبتش اینجوری شد خدایی؟؟؟
عضو شورای فرماندهی شمال غرب.jpg
اشتباه کردم اصلا پروفایلی که اونجا نوشته بودم رو اینجا هم اوردم![]()