نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

درود بر تمامی اعضای شمال شرق
    نمی دونم الان اینجا جای تشکر داره یا واژه دیگه ای باید نوشت
    اول ممنونم از همه کسانی به حرف ما گوش دادن و امدن همراه ما این سروراینجا خیلی اذیتشون کردم به نوعی پاچه همه رو تو این سرور گرفتیم شرمنده روی همشون هستم اما اسم و رسم یه چیزی هست که می مونه درسته بنده از لیدری ساید کنار کشیدم اما هنوز یه سری اساتید بویژه بچه های sw می گن شما لیدر بودی و از ما توقا دارن زنگ می زنن می گن تو که لیدر سایدی تو که حرفت تو ساید زمین نمی افته تو چرا?? پس با امدن اسم بنده از پروفایل اتحاد ها هم کار به جایی نرسیده نمی دونم الان باید ازشون گله کنم یا تشکر کنم که هنوز تو ne فقط به ما اعتماد داشتن تنها راهی که بنده می تونستم ثابت کنم کاره ای نبودم و در جریان نبودم این کار بود .

دوم خواهش می کنم به عذابی که دارم می کشم اضافه نکنید کسی رو تو اتحاد نمیارم نامه نزنید و راضی نیستم هیچ کسی حذف کنه منتاها بعضی از اساتید که این کار کثیف رو انجام دادن منتظر عکس العمل ما هستن پس ما حذف می کنیم اونا هم برن شما بمونید و به سرور ادامه بدید واقعا دیگه سرور به این شلوغی با این پلیر های بزرگ گیر نمیارید این دور همیه خیلی حیفه که مادیگه از این فیض بهرمند نمی شیم .

سوم عارف جان شرمنده شما هستیم از بابت نامه نگاری هات ممنون نمی دونم اینا دومبشون به دم من بسته هست چیه افتادن دنبال ما با رفتن ما همه چیز بهتره می شه که بدتر نمی شه من اینجا از همشون خواهش کردم که بمونن دیگه جواب کسی رو هم نمی دم اگر هنوزم ما رو به عنوان لیدر خودشون قبول داشته باشن حرف ما رو زمین نمی اندازن .
    فقط خون دلی که من برای جمع کردن اینا وبا کمک بچه ها خوردم می سوزونه منو که عاقبت دو تا بی جنبه خرابش کردن
    06.jpg

که بازم اشتباه از خودم بود که کسایی که هیچ کی قبول نداشت رو گذاشتم در راس کار

ممد رضا اسپارتان تو بگو خدایی پلانی که تو ts11 داده بودم عاقبتش اینجوری شد خدایی؟؟؟
    عضو شورای فرماندهی شمال غرب.jpg

اشتباه کردم اصلا پروفایلی که اونجا نوشته بودم رو اینجا هم اوردم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.nervermore نمایش پست ها

ممد رضا اسپارتان تو بگو خدایی پلانی که تو ts11 داده بودم عاقبتش اینجوری شد خدایی؟؟؟

اشتباه کردم اصلا پروفایلی که اونجا نوشته بودم رو اینجا هم اوردم

سلام
    ممد سکولار عزیز یا شاید اینطوری بگم داداش عزیز چون برام نزدیک تر از داداشی!

تو سرور11 هرچی هم بود بازم پشت هم وایسادیم و یه اتحاد که بالای30هزار دلار فقط یک بازیکنش خرج کرده بود رو داغون کردیم
    چه برسه به کل اتحادشون که وویس هاشون رو ریکورد کردم الانم دارم که چطور از ساید های دیگه از اکانت گرفته تا کتیبه میخرن و یا حتی پیشنهاد میدن در برابر 2تا کتیبه منحصر و 3میلیون پول اکانت ما و شمارو صفر کنن!

خوب بیشتر از سرور11 کثیف بازی نشده و جا برای خیلی کار ها هست درسته احتمالا همرت رو زدی ولی اکانت بیده وحشی در بست در اختیار شماست
    میتونیم با تمام وجود کمک کنیم تا برگردی کنارمون

تنها چیزی که میتونم بگم یه خواهش هست که از رو حذف برداری و کنار بچه های شمال شرق بازی رو ادامه بدی چون تنها شما نیستین خیلی بازیکنان خوبی مستحق داشتن حریف قدر و پلنری خوب اند که بازی براشون لذت داشته باشه مثل نوید رشتی کسری و دیگه اسم نمیبرم چون لیستش زیاده

امیدوارم چه شما و چه بازیکنان دیگه از حذف منصرف بشین و بین لیدرها یه توافقی ورت بگیره برای اتش بس موقت بین همه ساید ها تا بتونیم ریکاوری کامل بکنیم بعد از اون پلن هارو شروع کنیم که این خوب خواهد بود

با تشکر
    محمدرضا
    SpaRtaN
    باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

لطفا ثبت نام کنید.
    لطفا ثبت نام کنید.
    SpaRtaN z1
    SpaRtaN y3
    KSMB S2 R2-TRISTAN S5 R2- DARK MORDORES S2 R4-NEMES!S S5 R3- لطفا ثبت نام کنید.
    . . . . . . .
    .

کلمات کلیدی این موضوع