-
02-15-2015 07:09 PM

نوشته اصلی توسط
reza khan
تبریک به اس ای بابت بلن زیبای بچهها و تبریک به ممد بوم بابت چیفش l0l
و متاسفانه تشخیص اشتباه ne بابت زدن فیدر لوسیفر/ باشد که بیندیشید !!!
هر گردی که گردو نیست
بالاخره رقابت ممد بمب و الیسا به نتیجه رسید :d
پلن خوبی بود و نتیجش پریدن یه همر خوب و بدست آوردن یه کتیبه خوب بود
زدن فیدر لوسیفر هم جالب بود،کلی خندیدیم :d
پیروز باشید
I M P E R I A L
Son Of The South
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-15-2015 07:18 PM
اقا تصحیح کنم که دفی که شدیم همر اکانت واندر بود! اونم پرید خیال سرور راحت دیگه!!! اشتباه در تشخیص هم باعث شد همر 70 کی گرزی اک الیسا در حالی که فیدر مارو زده بود در راه برگشت چیف بشه و به دیار باقی بره. باشد که رستگار شوند!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-15-2015 07:25 PM

نوشته اصلی توسط
AMIRKAVIR
همشهری سلام من به خاطر حرفم شرمنده تو هستم
منم زیاد درگیر سرور نمیشم دیگه
چشم بهت هم پیام نمیدم من اشتباه کردم تو هم اشتباه کردی بعد از من
خداروشکر عارف مثل من تند خو نیست و صبرش زیاده و دونه دونه کسایی که دست تو این حرکت کثیف داشتن رو به محکمه عدل استدلالی خودش میکشونه
پ ن : سجاد تا سرور افغانستان رو معرفی کردی یارو اکانت همه سرور هاشو به بهانه هایی خنده دار حذف کرد بره سرور کشور خودش =))
ولی من موندم اونجا میخواد همر کدوم بدبختی رو بزنه به کپ هم سایدیش اونجا که کلا چهار تا اک بود یه ساپورت یه مولتی هانتر یه تست یدونه اکانتی که ما ساختیم =))
پ ن : باید سرور های خاله بازی اینترنتی هم برا بعضی از دوستان طراحی بشه

سلام امیر جان . بله انگار واقعا به وطن خودشون برگشتن بعضی از دوستان.
به بچه های Se تبریک میگم بابت پلن زیبایی که زدن و چیف همر. به محمد بمب هم تبریک میگم.آخر به آرزوش رسید.
و اما در آخر از دوستان میخوام از حذف بردارن به بازی ادامه بدن.
امید وارم کسایی که بازیو خراب کردن به اشتباه خودشون پی ببرن.
پ.ن : امیر آشنا داشتیم پاسپورت یک نفرو باطل کردیم میگن برگشته کشورش.
پ.ن : میگن یکی تو سرور افغانستان درخواست مولتی هانتری کرده :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
lucifer
اقا تصحیح کنم که دفی که شدیم همر اکانت واندر بود! اونم پرید خیال سرور راحت دیگه!!! اشتباه در تشخیص هم باعث شد همر 70 کی گرزی اک الیسا در حالی که فیدر مارو زده بود در راه برگشت چیف بشه و به دیار باقی بره. باشد که رستگار شوند!
یعنی واقعا طرف 70کی گرزی ساخته بود که یدونه فیدر بزنه ؟
یعنی کل شب روز 2 نفر که پلی میدادن نتیجش شد 1دونه فیدر ؟ :دی
واقعا استعداد های خوبی داریم توی ایران :دی.
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-15-2015 07:27 PM
دوتا همر رو من لانچ شد از الیسا یکی به نان کپ خورد که 50 کی گرزی بود یکی به فیدر خورد که 70 کی گرزی بود!!!! نمیدونم چرا فکر کردن هرچی ده 1 هست تو بازی باید نان کپ باشه!!!
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-15-2015 07:31 PM
در آخر از آقا امید میخوام
که تمام کسانی که باعث بازی کثیف میشن و یک سرور به گند میکشن بن کنه .
اگر بتونن سیستمی طراحی کنن که از نظر سخت افزاری بن بشن خیلی خوب میشه.
شاید خیلی درخواست زیادی داشته باشم اما اینجوری دیگه با آبروی بقیه پلیر های اون سرور بازی نمیشه .
ممنون
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-15-2015 07:52 PM
درود
تبرریک میگم به بچـه های جنوب شرق بابت حرکت خوبشون و اون اکانتی که کری میخوند توی فروم هم فقط یه جملـه دارم براش
هربیشـه گمان مبر که خالیست شاید که پلنگ خفتـه باشـد.
سربلند، پیــروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: هر کی حذف کنه بره واقعا نشانه ترسشه و این که بازی بلد نیست و تا حالا قپی بوده.
پی نوشت2:از مدیریت کل سرور همم تشکر ویژه دارم که به سرعت عوامل آلودگی سرور رو قلع و قمع کردن باشد که درس عبرتی گردد برای دیگران.
پی نوشت 3: تشکر ویژه تر از مدیریت کل سرور ها که با تصویب قوانین پیشگیرانه هرگونه بهانه ای رو برای فرار از سرور به بهانه خرید و فروش وامثالهم گرفتند.
پی نوشت 4: از عارف عزیز هم بابت پست زیباش تشکر میکنم و پیرو صحبت ایشون میگم که برد و باخت بهانس برای دور هم بودن پس به جای حذف بشینید خیلی حرفه ای بازی رو ادامه بدید. سرور نرمال فرسایشی هست کمی صبوری نیاز داره.
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-15-2015 08:33 PM
جا داره از کمک فکری که شایان تو این اتکم داد تشکر کنم. ایدها و پلنهای اون خیلی کمک کرد به این چیف
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-16-2015 12:17 AM
درود بر تمامی اعضای شمال شرق
نمی دونم الان اینجا جای تشکر داره یا واژه دیگه ای باید نوشت
اول ممنونم از همه کسانی به حرف ما گوش دادن و امدن همراه ما این سروراینجا خیلی اذیتشون کردم به نوعی پاچه همه رو تو این سرور گرفتیم
شرمنده روی همشون هستم اما اسم و رسم یه چیزی هست که می مونه درسته بنده از لیدری ساید کنار کشیدم اما هنوز یه سری اساتید بویژه بچه های sw می گن شما لیدر بودی و از ما توقا دارن زنگ می زنن می گن تو که لیدر سایدی تو که حرفت تو ساید زمین نمی افته تو چرا?? پس با امدن اسم بنده از پروفایل اتحاد ها هم کار به جایی نرسیده نمی دونم الان باید ازشون گله کنم یا تشکر کنم که هنوز تو ne فقط به ما اعتماد داشتن تنها راهی که بنده می تونستم ثابت کنم کاره ای نبودم و در جریان نبودم این کار بود .
دوم خواهش می کنم به عذابی که دارم می کشم اضافه نکنید کسی رو تو اتحاد نمیارم نامه نزنید و راضی نیستم هیچ کسی حذف کنه منتاها بعضی از اساتید که این کار کثیف رو انجام دادن منتظر عکس العمل ما هستن پس ما حذف می کنیم اونا هم برن شما بمونید و به سرور ادامه بدید واقعا دیگه سرور به این شلوغی با این پلیر های بزرگ گیر نمیارید این دور همیه خیلی حیفه که مادیگه از این فیض بهرمند نمی شیم .
سوم عارف جان شرمنده شما هستیم از بابت نامه نگاری هات ممنون نمی دونم اینا دومبشون به دم من بسته هست چیه افتادن دنبال ما با رفتن ما همه چیز بهتره می شه که بدتر نمی شه من اینجا از همشون خواهش کردم که بمونن دیگه جواب کسی رو هم نمی دم اگر هنوزم ما رو به عنوان لیدر خودشون قبول داشته باشن حرف ما رو زمین نمی اندازن .
فقط خون دلی که من برای جمع کردن اینا وبا کمک بچه ها خوردم می سوزونه منو که عاقبت دو تا بی جنبه خرابش کردن
06.jpg
که بازم اشتباه از خودم بود که کسایی که هیچ کی قبول نداشت رو گذاشتم در راس کار
ممد رضا اسپارتان تو بگو خدایی پلانی که تو ts11 داده بودم عاقبتش اینجوری شد خدایی؟؟؟
عضو شورای فرماندهی شمال غرب.jpg
اشتباه کردم اصلا پروفایلی که اونجا نوشته بودم رو اینجا هم اوردم
-
02-16-2015 12:22 AM
بالا غیرتا" حذف نکنید!!! کلی پلن داشتیم ما!!!! این سرور نباید این جور تمام شه دوستان!! انشالاه که حذف نمیکنید و مارو خوشحال میکنید
-
02-16-2015 12:34 AM

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
ممد رضا اسپارتان تو بگو خدایی پلانی که تو ts11 داده بودم عاقبتش اینجوری شد خدایی؟؟؟
اشتباه کردم اصلا پروفایلی که اونجا نوشته بودم رو اینجا هم اوردم

سلام
ممد سکولار عزیز یا شاید اینطوری بگم داداش عزیز چون برام نزدیک تر از داداشی!
تو سرور11 هرچی هم بود بازم پشت هم وایسادیم و یه اتحاد که بالای30هزار دلار فقط یک بازیکنش خرج کرده بود رو داغون کردیم
چه برسه به کل اتحادشون که وویس هاشون رو ریکورد کردم الانم دارم که چطور از ساید های دیگه از اکانت گرفته تا کتیبه میخرن و یا حتی پیشنهاد میدن در برابر 2تا کتیبه منحصر و 3میلیون پول اکانت ما و شمارو صفر کنن!
خوب بیشتر از سرور11 کثیف بازی نشده و جا برای خیلی کار ها هست درسته احتمالا همرت رو زدی ولی اکانت بیده وحشی در بست در اختیار شماست
میتونیم با تمام وجود کمک کنیم تا برگردی کنارمون
تنها چیزی که میتونم بگم یه خواهش هست که از رو حذف برداری و کنار بچه های شمال شرق بازی رو ادامه بدی چون تنها شما نیستین خیلی بازیکنان خوبی مستحق داشتن حریف قدر و پلنری خوب اند که بازی براشون لذت داشته باشه مثل نوید رشتی کسری و دیگه اسم نمیبرم چون لیستش زیاده
امیدوارم چه شما و چه بازیکنان دیگه از حذف منصرف بشین و بین لیدرها یه توافقی ورت بگیره برای اتش بس موقت بین همه ساید ها تا بتونیم ریکاوری کامل بکنیم بعد از اون پلن هارو شروع کنیم که این خوب خواهد بود
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست