نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
والا ممد شما واستین حذف نکنیم قول میدم هر کیو تو ne بخوای برات 0کنیم تا راحت به بازیت برسی!!! شما که کاری نکردید حذف کنید!!! دوستان یه کاری کردن فدا سر شما!!! شماها برید بازی لوس میشه!!!! والا میگم شما برید ne اگه جنوب بخواد تو کمتر از یه هفته جمع میشه! این که نشد بازی!!
مهدی جان تو ne مشکلی نیست علی گرین عضو ساده ساید بود از ما درخواست کرد و از اصلاحات حامد بود که اوردش تو شورا بعدا وقتی حامد به دلیل مشکلات فراوان خانوادگی که در جریانش هستی قرار گرفت گفت ممد بشو توتال گفتم حاجی می شه مثل جریان حضرت علی و معاویه و اساتید میان می گن رو چه حسابی و اینا خلافت رو موروسی کردن و از این حرفا که می دونی کدوم اک :d بنده گفتم تنها گزینه ای که تو شورا می مونه علی گرین هست بزارش بالا هماهنگی ها و کارا رو خودمون انجام می دیم بعدا وقتی حامد گفت من نمی رسم دیگه و اکانت رو واگزار کرد من دلسرد شدم و دیگه پلن ساید رو پیگیری نکردم چون داشتم بالای ne به تنهایی به 5 تا اکانت شهرک تاسیس می کردم و می خواستم مسکن مهر بدم به کسانی که کتیبه مرتاض یونیک و چکمه بزرگ رو بردن لب مرز که باید این هفته تحویل داده می شد کلید ها من نیومدم و پرژه تکمیل نشد :d
و تو این فرصت توتال عزیز ساید به نظرش رسید که فرصت رو غنیمت بشماره و یه جووی ایجاد کنه :d
در هر صورت بازم ممنون من تصمیمم رو گرفتم
نبووووووووووووووووود کمتر از 48 ساعت تا ازادی:d

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط FaTeB نمایش پست ها
درود
ما برای هیجان بازی از شما خواهش میکنیم بمونی,نیازی به حذف نیست برادران

بازی رو برای خودتون تموم و برای ما سیمس نکنین
۴ماهه وقت گذاشتیم هزینه کردیم,برنامه ریختیم,پلن کشیدیم روکاغذ,مجوز از شهرداری گرفتیم,استانداری رفتیم,فضای بالای خونه رو خریدیم خخخخخ
نرین عزیزم,به قول مهدی جان ۱ ماه به گربه های محله ی شمال هم نگاه نمیکنیم ,چه برسه به واحه,ناتار, بازیکن,کتیبه,هیچ,اصلا به پروفایلاتونم نگاه نمیکنیم
ما ینی جنوب باید از این ماجرا ناراحت باشیم که گذشتیم,شمام که دخالتی توی این موضوع نداشتین,پس موضوع حله
برگردین به بازی

عارف جان دوست دارم,از خاننده ها تقاضا دارم اگه قصد رفتن از سرور رو دارین حذف رو کنسل کنین
باور کنین برای گرفتن جواب بله از همسرم اینقد خواهش نکردم
شما هم بخاطر هیجان بازی خواهشا از ما خواهش نکن بزار حذف بشه منت رو سر بنده نزار عزیزم
روتم بزار جای دیگه بزن لازمت می شه