-

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
مهدی جان تو ne مشکلی نیست علی گرین عضو ساده ساید بود از ما درخواست کرد و از اصلاحات حامد بود که اوردش تو شورا بعدا وقتی حامد به دلیل مشکلات فراوان خانوادگی که در جریانش هستی قرار گرفت گفت ممد بشو توتال گفتم حاجی می شه مثل جریان حضرت علی و معاویه و اساتید میان می گن رو چه حسابی و اینا خلافت رو موروسی کردن و از این حرفا که می دونی کدوم اک :d بنده گفتم تنها گزینه ای که تو شورا می مونه علی گرین هست بزارش بالا هماهنگی ها و کارا رو خودمون انجام می دیم بعدا وقتی حامد گفت من نمی رسم دیگه و اکانت رو واگزار کرد من دلسرد شدم و دیگه پلن ساید رو پیگیری نکردم چون داشتم بالای ne به تنهایی به 5 تا اکانت شهرک تاسیس می کردم و می خواستم مسکن مهر بدم به کسانی که کتیبه مرتاض یونیک و چکمه بزرگ رو بردن لب مرز که باید این هفته تحویل داده می شد کلید ها من نیومدم و پرژه تکمیل نشد :d
و تو این فرصت توتال عزیز ساید به نظرش رسید که فرصت رو غنیمت بشماره و یه جووی ایجاد کنه :d
در هر صورت بازم ممنون من تصمیمم رو گرفتم
نبووووووووووووووووود کمتر از 48 ساعت تا ازادی:d
- - - Updated - - -
شما هم بخاطر هیجان بازی خواهشا از ما خواهش نکن بزار حذف بشه منت رو سر بنده نزار عزیزم
روتم بزار جای دیگه بزن لازمت می شه
سلام . ببین حاجی آدمی میزاره رو حذف که تا الان هیچ کاری نکرده باشه برای اینکه آبروش نره میزاره میره.
شما هم کم تقصیر نداری . از لاگین کردن روی اکانت های جنوب غرب و غیره . حالا هم هیچ کس ازت نمیخواد بمونی .
خواستی بمون بزنیم صفرت کنیم بخندیم نخواستیم راه باز جاده دراز .
از اول شما دنبال بهونه بودی بری. الانم میتونی بری .
پ.ن : وقتی یه چیزی مینویسید اول ببینید طرف مقابلتون چه منظوری داره .
پ.ن : اون کی بود که توی پروفایلش نوشته بود شیر زن سرور ؟؟؟ :دی حالا داره حذف میکنه آبروش نره :دی آره ما هم باور کردیم شما دست نداشتی .
For Wнαт Yoυ Belιeve
Sтαɴd
Eveɴ Iғ Tнαт Meαɴѕ Jυѕт Sтαɴdιɴɢ Tнere
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن