این مهم نیست که یک سری نمی*تونن بازی رو ادامه بدن مهم اینه ما تا تهش هستیم یک پنجم تیم ما برا شماها بسه
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=SajjaD MaRiLyN;21598]شما که خیلی قوی هستین :))
غول مرحله آخرین :))) آره تیم sw از پس اکانت خریدن شما بر نمیاد :))
خیلی ادعاتون میشد سرور فینال میبودین اون موقع sw 3v1 میزد باهاتون. نه این سرور که کسی نیومده .
اوه سجاد عزیز خیلی زود جا زدی هنوز بشین ببین چی میشه شاهنامه اخرش قشنگه
سرور فینال توی اس ای ما بودیم و مولتیای جنوب غرب
این سروره که عیار پلیرها مشخص میشه
با سلام و احترام به همه
بعد از مذاکرات فراوان به خاطر مسایل حاشیه ای و غیر حاشیه ای که برای شمال شرق پیش اومد یا پیش آورده شد !! و تامین نشدن نظرات و خواسته های معقول و حداقلی ساید شمال شرق که حتی برای مذاکره ها با ساید محترم جنوب شرق چندین نفر رو هم واسطه کرد
و بعد از جمع بندی و رای گیری در ساید شمال شرق با توجه به اتفاقات رخ داده در سرور و در نظر داشتن این نکته که سیاست خنثی بودن ساید شمال شرق عملا به ضرر شمال شرق هست
متای شمال شرق و جنوب غرب بسته شد
امیدوارم شاهد یک رقابت جذاب ، سالم و پاک در ادامه باشیم
و برای دوستان در جنوب شرق در بیرون بازی شادی و تن سالم رو آرزومندیم
شورای لیدری شمال شرق
سلام،
این جا رو نگاه : )
مانی جان این فیلم بازی کردنا چیه ؟ 2شب قبل همراتون جلوزن اومده برای sw الان اومدی میگی " دادار دودور ما با sw بعد از مذاکرات متا هستیم ؟ " : ))))
فکر کنم آنتن نمیده یه مقدار پست هات با تاخیر میاد،
البته شما که اگه سرور 12 اول سرور یادت باشه ساید جنوب شرق بودی و لیدر شاحه 4 من خواستی باشی که همونجا رو هم بهت ندادم برادر، به خاطر اینکه ضعف مدیریتت رو برای یک شاخه دفاع ساز فقط در 3 روز دیده بودم،
من نمیدونم تو شورای شمال شرق که میگی کیا عضو هستن چون از هر بچه ای که نهایت منچ بازی کرده باشه بپرسی که 2 تا مهره قرمز و آبی دارن هم رو میزنن، میگه من باید کنار بکشم راهم رو ادامه بدم : )
تازه مانی جان ما تو رو اصلا لیدر شمال شرق نمیدونستیم از اول : ) شمال شرق دست تیم دیگه ای بود و طرف حساب ما تو نبودی، کلا هم سعی کن پشت تلفن با فروم یک شخصیت داشته باشی، این در آینده میتونه برات مفید باشه.
خدا خیرت بده.حداقل الان معلوم شد قراره چیکار کنیم.4تا بزنن 5تا نزنن اصلا همه چی بهم ریخته بود.الان هم ج غ میدونه چیکار میخواد کنه هم خود ما هم ج ش.قبل این همه لنگ در هوا بودیم.اما خوش به حال ش غ.بهترین تایم داره برای برنامه های سایدشون بدون هیچ دردسر.دمشون هم گرم بهترین کار رو کردن.
چی میگی ؟ با کی کار داری ؟
یکی اینو از برق بکشه :))
همه رو برق میگیره مارو چراق نفتی :))
چه چیزایی میشنویم بخدا :))
- - - Updated - - -
اصلا نیازی نبود مانی جان اعلام کنه که متا بستیم :))
آره اصلا از اول سرور متا بودیم . چیش ب شما ؟
شما بازیتو کن :))
مانی دید که خیلی داره بهتون فشار میاد گفت بهتون اعلام کنیم متا هستیم . که دیگه حرفی توش نباشه :))
شما میتونی با nw متا کنی :)) فارم زیاد هست . دفاع هم براتون میسازه :))
سلام به شایان عزیز
امیدوارم در سلامت کامل باشین .
بحث بین شما و خانم آویشن به کنار فقط خواستم بهتون بگم آویش تنها کسی بود که واسه اومدن به ساید جنوب غرب نیازی به جا کردن خودش نداشت .
ایشون حی بعد سرور فینال یک سرور ثبت نام کردن ساید se که به خاطر عقده لیدر بودن بعضیا مجبور شد حذف کنه .
(من خودم توی جلسه انتخاب شوراتون بودم )
هر کس دیگه ای جای ایشون بود دیگه توی اون ساید بازی نمیکرد .
خیلیا بودن اعم از پلیرهای nw که میخواستن بیان زیر پرچم جنوب غرب .اما تیم ما نمیذاشت.
روک بهتون بگم غیر خودی توی ساید میدیدیم عین فینال کاتا میکردیم :))
و اگر آوا توی جنوب غرب بازی میکنه به خاطر اینه که ما خواستیم و نیازی به جا کردن خودش نداره :)
موفق باشید :)
پس بهتره یک دور حالا بریم چیپس و پفک بخریم پست ها و سیاه بازی های پارتیزان رو ببینیم نه ؟ : ))) ما که روز اول گفتیم اینا سیاه بازی هست اما شما باورتون نمیشد... پس همون که ما گفتیم بوده، از اول متا بودید : ))
پس نتیجه دوره اول پلن های ما و وال شدن های sw :
" sw دید از چپ و راست همراش رو داره از دست میده، وال میشه، لینک سبز چیف میشه ! رفت از ne جلوزن آورد بازم رفت وال، حالا دیگه دست به دامن دفاع های ne و کتیبه هاش هم شده : )) "
خوب شد، بذار sw از کل پتانسیل سرور و هر چی که اکانت و گندمخور تو سرور موجود هست استفاده کنه که بعدا بهونه ای نداشته باشه، ما از روز اول مثل تمام سرورهایی که بودیم، فقط رو خودمون حساب میکردیم و بس : ) تازه الان هیجانش هم برامون بیشتر شده و انگیزمون هم 2 برابر شده : )) البته الان که میگم منظورم 3 روز پیش قبل از بلند شدن همرهای ne بود، چون دیگه فکر نمیکردیم ne تا این حد زیرسایه و پرچم یه ساید دیگه باشه و نتونه یه نصفه پرچم برا خودش داشته باشه،
امان از روزی که کارهای بزرگ به دست انسان های کوچک سپرده بشه ...
پ.ن: شما آخر اسم اکانتت رو نگفتی : ) خب از چی میترسی برادر من ؟ قول میدم این سرور از تو فروم تارگت انتخاب نکنیم، بگو اسم اکانتت رو برات منابع میفرستیم
من نگفتم که متا بودیم :))
عجبــــــــا:))
منظورو درک نمیکنی :)) گفتم فرض بر اینکه از اول متا بودیم :))
نکنه میخواستی شما با ne متا کنی ؟ پس چرا اکانت میخریدی توی ne ?
شما که میگی مانی پاتیزان قبول نداری :)))
من نمیدونم این همه حرص و جوشت واسه چیه ؟؟
پ.ن : هر اکانتی که دوست داری من اونجا باشم بگو :)) اصلا زدن هر اکانت برات راحت تره من اونجام .
سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت !
مصطفی جان دیدی دو نفر با هم بحثشون میشه کسی که حق باهاش هست منطقی و آروم حرف میزنه اون یکی فقط داد و هوار میکنه حالا حکایت پست های من و شماست چه خبره با فونت سایز n بولد پست میذاری ! calm down honey
این جمله بالا رو هم برات انگلیسی نوشتم چون فکر کنم شما کیلی کیلی خوب فارسی بلد نیست بیشتر کام پلی داد !!
در مورد مذاکره با تمام احترامی که برات قایل هستم ما تو جنوب شرق علی کینگ اس ای رو بعنوان مسئول ساید میشناسیم و قبول داریم مذاکره با ایشون کل امروز تا همین یک ساعت پیش ادامه داشت جات خالی خیلی هم بحث دوستانه و توام با احترامی بود به نتیجه نرسید اتک ها هم به احترام شخص علی از دیروز غروب لانچهاش متوقف شده بود تا به یک توافقی برسیم حتی مهدی عزیز به نمایندگی از شمال شرق اومد تو رومتون حرف زد سینا و نیما هم تلفنی حرف زدند هیچ کدوم از دوستان و تیم لیدری شمال شرق رو نتونستید قانع کنید اینجا هم بعد از مشورت و بحث و بررسی تصمیم شمال شرق بصورت رسمی اعلام شد اگه سابقه بازیت یاری کنه همیشه تو ای ار سیاستهای سایدها ، صلج ، اعلام جنگ و ... تو فروم اعلام میشد که رسمیت داشته باشه
در مورد خاطره شیرین لیدری شما هم باید عرض کنم بنده خارج از ساید شمال شرق پلی ندادم تو ای ار ! که لیدر شاخه 4 شما باشم
اگه بجای منچ بازی کردن با بجه های 2 ساله باهاشون دژکوب بازی میکردی اونها هم بهت میگفتن که حرف و عمل باید یکی باشه ! با وعده و وعید آینده بدون پشتوانه و تضمین درخواست یه طرفه از یه ساید داشتن غیر معقول و خنده دار هست
مصطفی جان من رو لیدر شمال شرق نمیدونستی از اول ؟؟ از آخر چطور ؟؟ از وسط چطور؟؟ سمت راست هم نه ؟؟؟ ای بابا سمت چپ ؟؟؟ چه کنم حالا !!
الان هم بنیتو میاد به جرم عدم اعتبار لیدری ما از نظر شما اعمال قانون میکنه ! بنیتو جان دربست بگیرم یا دربست میگیری؟؟
سبک لیدری شمال شرق و جنوب شرق متفاوت هست
اینجا لیدرها ضرفا هماهنگ کننده هستند و کلیه تصمیم ها با خرد جمعی گرفته میشه و توسط لیدر اعلام میشه
در مورد تلفن هم من با شما تلفنی صحبت نکردم ! با علی کینگ اس ای حرف زدم اون تفاوتی هم که شما حس میکنی بابت این قضیه هست که با هرکس در حد درک ، معرفت و فهمش حرف میزنم
شاد باشی و خوش
زیتون بزن ! برو چهارشنبه سوری حرص نخور این یه بازیه
ببین میزان فشاری که اومده از تغییر سبک پست دادن مشخص میشه : ) من از اول سرور همینطوری و با همین سبک پست دادم، اما شما چرا یه دفعه از شخصیت بلوط دانا وارد فاز شوخی و طنز شدی ؟؟ : )))
ببین متاسفانه مشکل این هست که ما شما رو بع عنوان لیدر نمیشناختیم : ) اما به عنوان رفیق علی کینگ اس ای میشناختیم و اگه به احترام علی نبود خیلی از مسائلی که پشت تلفن اعلام میکردی و دیدگاه 180 درجه متفاوت نسبت با چیزهایی که تو فروم میگی رو اینجا میذاشتم با آدرس و سند دقیق که یک مقدار در مورد شخصیت شما شفاف سازی بشه.
بحث فروم آی آر رو کردی، اون وقتی بود که لیدر یک ساید شناسنامه داشت و به رسمیت میشناختنش، این اجنبی از بحث این سرور و شماست : ) سابقه من هم در فروم آی آر به عنوان مدیر فروم و عضو تیم ساپورت مشخصه، آرشیو گوگل رجوع کن.
اما جمله تاثیر گذار این قسمت " اینجا لیدرها صرفا هماهنگ کننده هستند و کلیه تصمیم ها با خرد جمعی گرفته میشه " : )))
پس دیگه به اون لیدر نمیگن، شما مدیر روابط عمومی هستی نهایتا : )
پ.ن: سجاد مرلین اسم اکانتت رو نمیگی ؟ میخوای تضمین بدم که حداقل با کپت کاری نداشته باشیم بعد بگی ؟ زشته به خدا : )
پ.ن: یا رب روا مدار گدا معتبر شود ....
گلم اگه حرفم درست نبود در مورد عصبی بودن و فونت پست گذاشتنت و روالت اینجوری بود الان فونتش رو عوض نمیکردی ! چه خبرا ؟ میخوای باهم سوت بزنیم ؟!!
عزیز دلم اینکه شما راجع به شمال شرق و سمت من چی فکر میکنی کوچکترین اهمیتی نداره قبلا هم عرض کردم جنوب شرق رو به اسم علی کینگ اس ای میشناسیم نه دوال اکانتش ! حرفهامون رو هم با لیدر ساید جنوب شرق میزنیم نه ! شلوغ کن ساید جنوب شرق ! شما نگران احترام علی نباش خود علی حی و حاضر زنده است مکالمات هم کلا موجوده با مدیریت هماهنگ کن رضایت علی رو هم بگیر نزدیک 5 ساعت مکالمه رو من آپلود میکنم تو همین فروم
گلم تو اینجایی که ما زندگی میکنیم همه انسانها شناسنامه دارن ! اونجایی که شما هستی فقط لیدرها شناسنامه دارن ؟؟؟ در مورد رسمیت هم عرض کردم رسمیت رو پلیرهای خود ساید به لیدرشون میدن نه اینکه بیان از ساید روبرو بپرسن شما کیو به رسمیت میشناسی ما لیدرش کنیم سرور بعد شما بیا بشو ناظر انتخابات شورای لیدری شمال شرق دوشوووواری نداریم
در مورد لیدر و وظیفه اش نظرات متفاوت هست
اصولا یه نفر نظرش این هست که لیدر یا مسئول خادم و خدمتگزاره وظیفه اش هم فراهم کردن آرامش و اقتدار ساید و هم بازی هاش هست !
یه نفر هم مثل شما فکر میکنی ساید رو به اسمش سند زدن به ملت میگه همرات با لینک سبز برمیگرده جفت همرهاش رو پشت هم میکنه تو دیوار که همر رفیقش خش نیافته !
زیتون بزن
:دی
مانی جان شما لیدر سایدی ، نیازی نیست جواب دوال جماعت رو بدی :دی
الان فشار اومده . اومدن تخلیه کف فروم .
شما جواب نده . ما اینجا کف خواب فرومیم . میایم جواب میدیم . شاید خدا خواست و شدیم تارگت فرومی . رنک دف گرفتیم :)
رفع اسپم :
فایل پیوست 1580
پ ن : احسان میشه یه خورده پوش کنی منو ؟ :)
درود سجاد جان
ممنون از احوالپرسی، شکر خدا نفسی میاد
شورامون؟؟؟؟ مگه من جنوب شرق بازی میکنم؟ مگه من اصلا دیگه بازی میکنم؟ یه اکانت دارم واسه سرگرمی و تست کردن یه سری ایده ها که اونم توی شمال غربه! اتفاقا چند بار اوایل به اکانت ما نامه زدن رای گیریه من نرفتم! البته بندگان خدا تا 10 روز پیش هم نمیدونستن این اکانتی که هی میان جانشین میشن بازرسی میکنن برنامه بهش میدن که چه جوری بازی کنه منم! دیگه کتیبه بهم نمیدادن مجبور شدم خودمو معرفی کنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN
دستتون درد نکنه ملکه جنوب شرق رو یه جا جا دادین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SajjaD MaRiLyN
اما بعد
سجاد جان متاسفانه دوشیزه آویشن فرافکنی میکنن و در مورد چیزهایی گه اطلاع ندارن صحبت میکنن و بر ندونسته های خودشون پافشاری دارن
مثلا اینجا:
خوب خواهر من، من 5بار به شما نامه دادم بیا چیف کن، بعد گذاشتی حذف بشه بعد که همه فهمیدن واندر خالیه اومدی چیف کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AviShaN
میتونم هدفت رو بدونم؟ شما میخواستی واندر داشته باشی چرا نیومدی معماری رو ببری؟
هدفی غیر از تخریب و ترور اکانت ما اگه نداشتی میومدی از رو اکانت ما راز و واندر رو میبردی؟
هی من نمیخوام کالبد شکافی کنم هی ادامه میدی خواهر من.
بنده فقط یه بار توی گارنا اومدم و به قدری همه توی گارنا فحاشی کردن به هم الان بیش از 5ماه هست که کلا گارنا رو منهدم کردم هم از لپ تاپ هم سیستم خونـه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AviShaN
حالا که کار به اینجا رسید بذار قشنگ هم شما هم همه کسانی که توی فینال بودن رو روشن کنم
شما باعث تمام مشکلات و دودستگیها توی جنوب شرق بودی
از ادمین محترم خواهش میکنم یه تاپیک ویژه سرور فینال گذشته ایجاد کنن تا ادامه این مطالب که مربوط به این تاپیک نمیشه رو اونجا ادامه بدم @BariSH_N
تا روسیاه شود هر که در او غش باشد
سربلنـد،پیروز ودنباله دار باشید.
سلام.یه توضیح مفصل نوشتم بعد دیدم دلیلی نداره همشو بگم تا چیزیو ثابت کنیم.نیاز نداریم برای اثباتش.مانی و حرفش و شخصیتش مهم اینه برای سایدش چقدر ارزش داشته باشه وگرنه اینکه به ساز شما نرقصه یا به ساز هرکس دیگه معلومه تعریف ازش نمیشه و مهم هم نیست مهم ساید ش ش بوده و هست و خواهد بود.
خلاصه فقط یه دلیل میارم از دید خودم درباره اینکه این تصمیم بهترین تصمیم برای ش ش بود و اونم اینه که متحدی با ج غ باعث شد ساید ش ش یک دست بمونه و دو دسته نشه.اگه مانی انتخاب دیگه ای میکرد حتما ساید دو دسته میشد و تنها کسایی که ضرر میکردن پلیرهای ش ش بودن.اگه تصمیم ش ش برعکس بود مانی میشد بهترین لیدر دنیا و بهترین تصمیم هم گرفته بود اره؟
پ.ن:ما هم راند 5 اسپید 3 به 1 پلی دادیم و از اول سرور تا انتهای سرور هم هر تایمش با یکی تو جنگ بودیم.اخرش هم 100 کردیم.جدا از نتیجه اما این همه کولی بازی درنیاوردیم که الان شما سر یه تصمیم که کاملا درست هم بوده ویه ساید با یکی دیگه متحد شده داری در میاری.واقعا عجیبه این رفتار.
سلام
مانی جان چند تا سرور تموم کردی البته اینجا نه ir. ???
مصطفی دوال شده :|
متا رو در دو حالت میبندن :
1- حریف تیم مقابل نشی
2- در حالتی که سرور برابر باشه
اینجا کدومه خوب از جلوزنای عزیز میپرسم ؟
اون دوستی که گفت جمعی تصمیم میگیریم :| آیا پلنر کشکه ؟؟
اسپم : ادمین پیداش نیست :|
آنتی ادمین :فایل پیوست 1581
سلام، فقط این 2 قسمت رو جواب میدم بهت،
اولا شما یه لحظه استاپ کن، ته نقشه رو ببین ! تمام این هماهنگی و انسجام و دو دسته نشدن برای چی هست ؟ برای اینکه ساید شما واندر 100 کنه نه چیز دیگه ! آره اگه هدف شما مثلا گرفتن رنک 1 غارت هفته باشه، پس انسجام به هر قیمتی به دردتون میخوره، اما انسجامی که به معنی تسلیم و دست بالای سر گرفتن باشه چه سودی داره براتون که بهترین تصمیم بوده ؟؟؟ : ))) لابد sw اگه 1% 1% بتونه با جلوزن کردن شما se رو بزنه میذاره بعد میگه بله تشریف بیارید واندرتون رو 100 کنید آره ؟؟؟ : )))) آره هر موقع 2 2 تا شد 5 تا، اینم میشه.
دوما این شما بودید که هی اومدید جو دادید که آی ایها الناس ما مستقل هستیم و ما زیر پرچم و دست به سینه نیستیم و .... ، بعد اومدید میگید از اول متا بودید : )) این بود که باید جوابتون رو میدادیم که فکر نکنید گوش های ما سایزش از شما متفاوت هست. متا که چه عرض کنم، به این نمیشه گفت متا،
باید گفت :
زیر دست شدن ne برای sw را رسما اعلام میکنیم : ))
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
اول باید بگم اینجا یک بازی هست برای سرگرمی و لذت بردن همچنین در محیط واقعی میتونیم بهترین دوستها کنار هم باشیم . پس اولین خواهش اینکه احترام همو داشته باشیم.
دوم اینکه اقا مصطفی از بزرگان و ادمینهای T r a v i a n.iR و یکی از ماهر ترین پلنرهای این بازی هستش. همینطور من افتخار میکنم چند سروری در کنارش بودم.
پس اختیار ۱۰۰ درصد در SE داره و حرف مصطفی حرف کل SE هست . ازتون خواهش میکنم احترام کسانی که در موردشون اطلاعات کامل نداریمو داشته باشیم
اینو برای ۴ ساید عرض میکنم خدمتتون اول هم بازیکنهای خودمون لطفا.
سوم تمام بازیکنان این سرور که در SE بازی میکنن مثل اقا فریدون هومن و وحید پومز . علیرضا بنیتو .نیما گاد کیل می . ارمان گانز . سهیل هانیبال عزیز. علی21. امید گیو . مجید ایکس هکتور و... خیلی از دوستان دیگه که حد اقل با همشون بالای ۶ سال رفاقت دارم و رو سرشون قسم میخورم و منت سرم گزاشتن اومدن رفیقشون تنها نباشه همه از اساتید و همشون اختیار تام دارن. حالا لطف کردن منو توتال گذاشتن دیگه ما رو خجالت ندین پیششون.
و در اخر من چاکر همتون تو واقعیت هستم . کل کل و کری جزی از این بازی هستش اما در حدی که غرور کسی نشکنه .
خادم جنوب شرق
Ali
ما که داریم میخندیم :)) خالا شما بگو با سفسطه میخوای به چی برسی بیشتر بخندیم
ارزش رفاقت بیشتر از این حرفاست لازم باشه خود من با همر رومن واسه دوستای عزیز ش.ش اینسرت میزنم چه برسه ...
تصمیم دو تا ساید و لیدر های متا برای 100کردن واندر هیچ ربطی به شما و ساید ج.ش نداره
پ.ن : 6سرور عضو تیم ساپورت سرور اسپید بودیم , فکر نمیکردیم عضو تیم ساپورت بودن افتخار باشه اومدی با افتخار اعلام کردی عضو تیم ساپورتی :))
پ . ن2:بازم میخندیم
آقا مصطفی به سوال دارم ازتون . چرا اینقدر واست مهمه این متای شمال شرق و جنوب غرب ؟
چیش سنگینه واسه شما که ایقدر تلاش میکنین که ثابت کنین زیر پرچمیم ؟
فینال هم همین بحث ها رو راه انداختن . میتونی یه تحقیق بکنی و ببینی هیچ چیزی عوض نشد و متای شمال و جنوب واندر رو 100 کرد .
الان دوباره همون روش رو دارین پی میگیرین که تهش به چی برسین ؟!
اگه این کار جواب میداد که واسه فینال باید جواب میداد دیگه ! :))
ببین پلیری که واسه لیدرش اکانت رو حاضره حذف کنه ، سر داستان هایی مثل زیر پرچم شدن و جلو زن بودن ، پشت لیدر رو خالی نمیکنه .
یه خواهشی ازت دارم . سعی کن با این متای شمال شرق و جنوب غرب کنار بیایی و بپذیری .
شما نگران ساید ما نباش . فوق فوقش اینکه ما میریم تو در و دیوار . جنوب میاد 100 میکنه .نگران ما نباش . :)
در مورد سایدت صحبت کن . پلن زدین بیا لینک بزار . ما جلو زن های فارم هم ببینیم و یاد بگیریم و تجربه بشه واسمون
خیلی ممنون از علی آقا :)نقل قول:
کل کل و کری جزی از این بازی هستش اما در حدی که غرور کسی نشکنه
ببین عزیزم یه چیزایی بگم کلا هرکس بی خبره خبردار بشه.
1:من کلا رک میزنم حرفمو با کسی هم تعارف ندارم.پس دلیلی هم نداشت وقتی با ج غ بچه ها تصمیم به متا نگرفته بودن از خودمون چیزی بگیم.پس هر حرفی زده شد همون بود تا اون لحظه.
2:مگه شما نبودید که همین دیشب میگفتید چند تا اکانت ش ش با ج غ پلن مشترک داره میزنه ما گفتیم اون سپهر و چند تا از بچه های دیگه هستن بعد داستان خرید اکانت حالا درست یا سوتفاهم کاری ندارم نظرشون از شما برگشت و سمت ج غ ؟
چجوری میای الان میگی انتخاب ج غ اشتباه بوده وقتی یه تعداد از بکس ش ش دیگه اعتماد به ج ش ندارن و رسما دارن با ج غ یکی حرکت میزنن
3:اگه مانی ج ش انتخاب میکرد به عنوان متحد آیا همین کسایی که قبل متا با ج غ یکی شده بودن از متا شرق شاکی نمیشدن و باعث دودستگی تو ساید ش ش نمیشد؟>
4:هرفکر و سیاستی که بخواید تو فروم پیش بگیرید بخدا تو دوران قدیم تست شده.حالا شما هی بشین بگو پرچم و...بخدا هر سیاستی که بگی ما امتحان کردیم قدیما.الان ج نمیده .این حرف ها و قصه ها باید جای دیگه بزنید
5:این که یکی میاد میگه از اول متا بودیم یکم دقت کنی میبینی به حالت تمسخر میگه اونم بخاطر توهمی که همش شما داری میزنی و میگی از قبل متا بودید و سر کاریه و ....
6:علی میگه شما لیدر هستی و یا هرچی.اصلا کل ساید دست شما بوده و هست.کاری به این حرفا نداریم.اما وقتی من اونجا اومدم طرف حسابم نیما و علی بودن.حالا اگه علی و نیما تمام حرفایی که زده شد رو تا عصر همین امروز الکی قلمداد کردن و حرفای من باورشون نشده پس برای خودم متاسفم که اینجوری مارو شناختن.
دیگه اینکه چقدر حرفای ما و حرفایی که خودتون میزنید رو باور دارید به خودتون برمیگرده.این بازی در اون حدی نیست که بخوام براش 10 سری بیام ج ش دروغ بگم یا روی یه حرفی تاکید کنم.
اینم آخرین جواب در این مورد توسط: یه جلوزن زیر پرچمی
بعد از بررسی پست های 3-4 صفحه اخیر فقط میتونم ی جمله بگم که میزان تاسفم رو برای بعضیا اعلام کنم... هرچند که برای اونا تاسف نمیخورم چون مهم نیستن مهم اوتوپیای من از ش.شِ مهم لبنانِ منه... "جانانِ من اندوه لبنان کشت مارا..."
«هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک»
پس دگ نباس بالا سر قبری گریه کرد که توش مرده نیست
زین پس فقط تخمه پوچ میکنیم و تماشا :)
http://www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gif
ضمن عذر خواهی از دوستان یه نکته راجع به سوپر پلنر عزیزمون سهیل هانیبال یادم رفته بود بگم
همونی نیستی که سرور9 راند 2 13تا مگا همر با فاصله 46ساعت زدی رو احمق یونیک nw بعد تبدیل به چشمان شد پلنت لو رفت؟ همر آخریم که رد کرد کتیبرو خودشون برداشتن؟اتفاقا یکی از همر ها همر دوست عزیزمون علیرضا ایران بود که این سرور هم ne هستش :)
پ.ن : آب هست ولی کم است
اگه میشه معنی واژه های راند مگا همر رو لطف کنید بگید علیرضا جان هم اون موقع خیلی جوون بودن و تحت طعلیم البته با اینکه اون سرور اواخر بازیم بود فکر نمیکنم اون موقع اکثر دوستان با دژکوب اشنا شده بودن این تاپیک مال این سروره نه سرور 9 پنج سال پیش تعداد پلن های من خیلی زیاد بوده قرار نیست بشینیم همشو تحلیل کنیم ولی فقط به همین مقدار اکتفا میکنیم که اون سرور se انقدر قوی بود که متا 3 به 1 شد 4 تا یونیک تو se بود با کل کتیبه های به درد بخور سرور بنده هم توتال se بودم و پلنرش برای هشتمین سرور با این عنوان نکته دیگه بعد اون اتک که شما میفرمایید دژکوب فیلتر شد کل دوستان میخواستن از بازی بیان بیرون تارگت مشخص بود کل دفاع سرور هم قرار بود همون جا جمع بشه به این نمیگن پلن بهش میگن حذف دسته جمعی که همین اتفاق توافق شده بود البته علیرضا جان دوست داشتن ادامه بدن ظاهرن ولی مسئله این بود که نظر اکثریت ساید حذف بود دوست گرامی من پلن های ناموفق زیاد داشتم ولی متاسفانه اون موقع شما و دوستانتون باری نمیکردید که خاطرتون باشه این جور پست ها ارزش جواب دادن ندارن فقط جهت تحریک کردنه معمولا همیشه تو همه سرور ها یه تعداد انگشت شمار که معمولا هم کم سن و سال هستن با تعداد پست بالا و بی اهمیت میان این جور مطالب رو مطرح میکنن که حتی پلیر های هم سایدی هم پست هاشون رو نمیخونن به خاطر همین مطلب دیگه از این به بعد پست ها شما رو جواب نمیدم از باقی دوستان هم خواهش میکنم دیگه پست های شما رو جواب ندن نویسنده خودتون هستید و همین طور خواننده
دوست عزیز مطلبی که گفتم رو میلاد امپرور و ممد نوب توی تلگرام اشاره کردن که به گوش بچه ها و سوپر پلنرSE در سرور های نرمال برسونم
من بار ها گفتم یبار دیگه هم میگم جز سرور 3 6 و اسپید هیچ سروری بازی نکردم .سرور 1هم اتحاد دیلم بودیم با امیر تام کت که همرو بن کردن
پس این سرور 9 هم نبودم و فقط صحبتای یه دوست عزیزدیگه رو منتقل کردم
از اولین سرور اسپید ایران که ران شد و اتحاد hope هم واندرو 100کرد من بازیه حرفه ایمو شروع کردم , پس هرجوریم حساب کنیم سابقه ی بازی من از شما بیشتر نباشه مطمئنا کمتر نیست.
ی نکته ای رو من عرض کنم ! کیفیت با کمیت برابری نمیکنه :) آنچه عیان است چ حاجت به بیان است !
بازیه حرفه ای رو باید بقیه تشخیص بدن ( از خود تعریف کردن = ... ! )http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif
چندتا چیز خنده دار دیدم مجبور شدم ریپلای کنم
1- سابقت از سهیل بیشتره :| سنت که آخرش متولد 75 هستی
2- اسپید باز :| آخرین اسپید ایران سال چه سالی برگذار شد ؟
هومن جان کاملا" با نظرت موافقم
و یه چیز خیلی مهم از سوپر پلنر متاااااااااااااااا
سوپر لخ اعظم جنوب غرب
فایل پیوست 1582
من بودم کلا" حذف میکردم میرفتم
کیفیت ها رو هم شاهدیم اتک غارت واسه شلوغ کردن اردوگاه با استفاده از بات اگه کسی هم بات استفاده میکنه حداقل دیگه علنی نکنه طاهرن استفاده از بات ممنوعه کسی که از روش های ممنوع استفاده میکنه دیگه دلیلی نداره اصلا در مورد کیفیت بازیش بحث کرد
سلام ناصر جان اینکه من چند تا سرور تو ای ار بازی کردم رو از آرمان گانز که تنها اکانت بدون پوش تو تاپ رید تو سایدتون هست میتونی بپرسی ،
در مورد تعریفت از متا و نظر صادقانه ات هم ممنونم اینکه میفرمایید متا رو در 2 حالت میبندن که یک یا برابر باشن و دو یا حریف رقیبت نشیم ، و از پست شما مشخصه که بنظرتون متا بستن ما اشتباه بوده چون از شما قویتریم و نیازی به متا نداشتیم این رو من هم قبول دارم ولی موندن بر سر قول و قرار و بی طرف بودن زمانی هست که از طرف حسن نیت و موندن بر پای قول و تعهدات ساده رو ببینی وقتی سر چیزهای پیش و پا افتاده خلف وعده میبینی ، سر کتیبه ها و واندر تکلیفش مشخص و معلوم هست
عزیز دلم کلا سه تا پلن مشترک زده شد که اونم یه تیم شمال شرق توش شرکت کرد ! نه کل تیم شمال شرق ! عزیز دلم بخدا تعداد پلن ها فرد بود نمیشه وقتی تعداد پلن ها فرد هست تعداد خط شکن ها مساوی باشه ! دژکوب این قابلیت رو نداشت ما 1.5 خط شکن بزنیم ! دو تا شمال شرق زده یکی جنوب غرب
شما از اونجایی که توانایی شمارش رو داری بشین کف فروم تعداد خط شکن های 2 تا ساید رو تا آخر سرور بشمر به ما هم بگو قربون دستت !
خرد جمعی معنی و مفهومش یعتی اینکه n نفر میان برات مینویسن از اول سرور ما تمایل به جنوب شرق داشتیم نه جنوب غرب ، جوری عمل کردید رای امون برگشت !!
شاد باشی ناصر جان