-

نوشته اصلی توسط
M o s T a F a
ببین میزان فشاری که اومده از تغییر سبک پست دادن مشخص میشه : ) من از اول سرور همینطوری و با همین سبک پست دادم، اما شما چرا یه دفعه از شخصیت بلوط دانا وارد فاز شوخی و طنز شدی ؟؟ : )))
ببین متاسفانه مشکل این هست که ما شما رو بع عنوان لیدر نمیشناختیم : ) اما به عنوان رفیق علی کینگ اس ای میشناختیم و اگه به احترام علی نبود خیلی از مسائلی که پشت تلفن اعلام میکردی و دیدگاه 180 درجه متفاوت نسبت با چیزهایی که تو فروم میگی رو اینجا میذاشتم با آدرس و سند دقیق که یک مقدار در مورد شخصیت شما شفاف سازی بشه.
بحث فروم آی آر رو کردی، اون وقتی بود که لیدر یک ساید شناسنامه داشت و به رسمیت میشناختنش، این اجنبی از بحث این سرور و شماست : ) سابقه من هم در فروم آی آر به عنوان مدیر فروم و عضو تیم ساپورت مشخصه، آرشیو گوگل رجوع کن.
اما جمله تاثیر گذار این قسمت " اینجا لیدرها صرفا هماهنگ کننده هستند و کلیه تصمیم ها با خرد جمعی گرفته میشه " : )))
پس دیگه به اون لیدر نمیگن، شما مدیر روابط عمومی هستی نهایتا : )
پ.ن: سجاد مرلین اسم اکانتت رو نمیگی ؟ میخوای تضمین بدم که حداقل با کپت کاری نداشته باشیم بعد بگی ؟ زشته به خدا : )
پ.ن: یا رب روا مدار گدا معتبر شود ....
سلام.یه توضیح مفصل نوشتم بعد دیدم دلیلی نداره همشو بگم تا چیزیو ثابت کنیم.نیاز نداریم برای اثباتش.مانی و حرفش و شخصیتش مهم اینه برای سایدش چقدر ارزش داشته باشه وگرنه اینکه به ساز شما نرقصه یا به ساز هرکس دیگه معلومه تعریف ازش نمیشه و مهم هم نیست مهم ساید ش ش بوده و هست و خواهد بود.
خلاصه فقط یه دلیل میارم از دید خودم درباره اینکه این تصمیم بهترین تصمیم برای ش ش بود و اونم اینه که متحدی با ج غ باعث شد ساید ش ش یک دست بمونه و دو دسته نشه.اگه مانی انتخاب دیگه ای میکرد حتما ساید دو دسته میشد و تنها کسایی که ضرر میکردن پلیرهای ش ش بودن.اگه تصمیم ش ش برعکس بود مانی میشد بهترین لیدر دنیا و بهترین تصمیم هم گرفته بود اره؟
پ.ن:ما هم راند 5 اسپید 3 به 1 پلی دادیم و از اول سرور تا انتهای سرور هم هر تایمش با یکی تو جنگ بودیم.اخرش هم 100 کردیم.جدا از نتیجه اما این همه کولی بازی درنیاوردیم که الان شما سر یه تصمیم که کاملا درست هم بوده ویه ساید با یکی دیگه متحد شده داری در میاری.واقعا عجیبه این رفتار.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن