با سلام
تبریک ب بچه های خودمون بابت پلن های قشنگشون و مخصوصا ب سپهر عزیز داداش واقعا خسته نباشی حقا ک لیدری .
تبریک ب بچه های جنوب بخاطر دفاع خوب نیما جان. البته اگر اون کپ صفر شده رو حساب نکنیم.
چند تا نکته رو باید روشن کنیم
اولش در مورد متا : بنده ب شخصا موافق متا با ج .ش بودم اینو هم مانی میدونه هم سپهر حالا بدلایلی دوستان بیشتری اونجا دارم یا همشهری هام اونجا هستن ویا مصلحت سایدمو اونجا میدیم که البته صحبت در مورد متا سپرده شد ب مانی عزیز ک خیلی قبولش دارم .
یادمه یک روز ب مانی ب شوخی گفتم با جنوب غرب متا بستی چون میدونستم بهترین دوستانش توی sw هستن گفت سینا معلوم نیست احتمال داره با جنوب شرق متا شیم اینو گفتم ک بدونین ما واقعا قصد نداشتیم فعلا دخالت کنیم .
درسته دوستانی هم در se و هم در sw داریم ولی از خدا ک پنهون نیست از شما چ پنهون درگیری این دوساید فقط ب نفع کل شمال بود و من از این قضیه راضی بودم . هر لیدری فقطو فقط نفع ساید خودشو میخواد .
حالا در مورد اتک ها
sw توی ne اکانت داشت و وقتی ما بهشون گفتیم بدون هیچ درگیری اکانت هارو بک دادن ب شخصا خودم در جریان دو تاش بودم .
ولی se وقتی مانی جریانو واسم تعریف کرد واقعا نارحت نشدم در واقع اصلا توقع نداشتم از بچه های se
خاک ne خیلی پاکه حواستون باشه نباید بازی کثیف واردش میکردین
از هم مهم تر اسکاتی ک از لیدر کل ne زدین این ب حرمتی ب تک تک اعضای ne هستش و بدون شک نباید بدون جواب میموند
در مورد جلو زنو این حرفا کل ne فدای اکانت سپهر
لازم باشه از بیگ همر هامون واسه جلو زدن استفاده میکنیم . سپهر بیشتر از این حرفا واسه ما قابل احترام و اعتماده
دوستان عزیزم در se گفتن شما یک اتحاد دارینو ما از بیرون نگاه میکنیم میبینیم چی هستین ...
عزیزم اتحاد دوم شما بغیر 5 تا اول بقیه مولتی هاتون هستن با دقت بیشتر نگاه کن
یا اینکه میخواین ماهم بازی کثیفو شروع کنیم و اکانت های se رو بخریم ببینیم شما چند نفر میشین.
هنوزم متای ما مشخص نیست یعنی رسمی اعلام نشده این پلن ها جواب بی حرمتی با ne بود
در مورد همکاری با sw توی پلن ها : از قدیم گفتن دشمن دشمن ما دوست ماست
ببخشید سرتونو درد اوردم

موفق و پیروز باشید
sina.Ha6