-

نوشته اصلی توسط
shaniz
ضمن عذر خواهی از دوستان یه نکته راجع به سوپر پلنر عزیزمون سهیل هانیبال یادم رفته بود بگم
همونی نیستی که سرور9 راند 2 13تا مگا همر با فاصله 46ساعت زدی رو احمق یونیک nw بعد تبدیل به چشمان شد پلنت لو رفت؟ همر آخریم که رد کرد کتیبرو خودشون برداشتن؟اتفاقا یکی از همر ها همر دوست عزیزمون علیرضا ایران بود که این سرور هم ne هستش
پ.ن : آب هست ولی کم است
اگه میشه معنی واژه های راند مگا همر رو لطف کنید بگید علیرضا جان هم اون موقع خیلی جوون بودن و تحت طعلیم البته با اینکه اون سرور اواخر بازیم بود فکر نمیکنم اون موقع اکثر دوستان با دژکوب اشنا شده بودن این تاپیک مال این سروره نه سرور 9 پنج سال پیش تعداد پلن های من خیلی زیاد بوده قرار نیست بشینیم همشو تحلیل کنیم ولی فقط به همین مقدار اکتفا میکنیم که اون سرور se انقدر قوی بود که متا 3 به 1 شد 4 تا یونیک تو se بود با کل کتیبه های به درد بخور سرور بنده هم توتال se بودم و پلنرش برای هشتمین سرور با این عنوان نکته دیگه بعد اون اتک که شما میفرمایید دژکوب فیلتر شد کل دوستان میخواستن از بازی بیان بیرون تارگت مشخص بود کل دفاع سرور هم قرار بود همون جا جمع بشه به این نمیگن پلن بهش میگن حذف دسته جمعی که همین اتفاق توافق شده بود البته علیرضا جان دوست داشتن ادامه بدن ظاهرن ولی مسئله این بود که نظر اکثریت ساید حذف بود دوست گرامی من پلن های ناموفق زیاد داشتم ولی متاسفانه اون موقع شما و دوستانتون باری نمیکردید که خاطرتون باشه این جور پست ها ارزش جواب دادن ندارن فقط جهت تحریک کردنه معمولا همیشه تو همه سرور ها یه تعداد انگشت شمار که معمولا هم کم سن و سال هستن با تعداد پست بالا و بی اهمیت میان این جور مطالب رو مطرح میکنن که حتی پلیر های هم سایدی هم پست هاشون رو نمیخونن به خاطر همین مطلب دیگه از این به بعد پست ها شما رو جواب نمیدم از باقی دوستان هم خواهش میکنم دیگه پست های شما رو جواب ندن نویسنده خودتون هستید و همین طور خواننده
-
محبوبیت کاربر - 9 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن