نقل قول نوشته اصلی توسط M o s T a F a نمایش پست ها

سلام،
این جا رو نگاه : )
مانی جان این فیلم بازی کردنا چیه ؟ 2شب قبل همراتون جلوزن اومده برای sw الان اومدی میگی " دادار دودور ما با sw بعد از مذاکرات متا هستیم ؟ " : ))))
فکر کنم آنتن نمیده یه مقدار پست هات با تاخیر میاد،
البته شما که اگه سرور 12 اول سرور یادت باشه ساید جنوب شرق بودی و لیدر شاحه 4 من خواستی باشی که همونجا رو هم بهت ندادم برادر، به خاطر اینکه ضعف مدیریتت رو برای یک شاخه دفاع ساز فقط در 3 روز دیده بودم،

من نمیدونم تو شورای شمال شرق که میگی کیا عضو هستن چون از هر بچه ای که نهایت منچ بازی کرده باشه بپرسی که 2 تا مهره قرمز و آبی دارن هم رو میزنن، میگه من باید کنار بکشم راهم رو ادامه بدم : )

تازه مانی جان ما تو رو اصلا لیدر شمال شرق نمیدونستیم از اول : ) شمال شرق دست تیم دیگه ای بود و طرف حساب ما تو نبودی، کلا هم سعی کن پشت تلفن با فروم یک شخصیت داشته باشی، این در آینده میتونه برات مفید باشه.
سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت !
مصطفی جان دیدی دو نفر با هم بحثشون میشه کسی که حق باهاش هست منطقی و آروم حرف میزنه اون یکی فقط داد و هوار میکنه حالا حکایت پست های من و شماست چه خبره با فونت سایز n بولد پست میذاری ! calm down honey
این جمله بالا رو هم برات انگلیسی نوشتم چون فکر کنم شما کیلی کیلی خوب فارسی بلد نیست بیشتر کام پلی داد !!
در مورد مذاکره با تمام احترامی که برات قایل هستم ما تو جنوب شرق علی کینگ اس ای رو بعنوان مسئول ساید میشناسیم و قبول داریم مذاکره با ایشون کل امروز تا همین یک ساعت پیش ادامه داشت جات خالی خیلی هم بحث دوستانه و توام با احترامی بود به نتیجه نرسید اتک ها هم به احترام شخص علی از دیروز غروب لانچهاش متوقف شده بود تا به یک توافقی برسیم حتی مهدی عزیز به نمایندگی از شمال شرق اومد تو رومتون حرف زد سینا و نیما هم تلفنی حرف زدند هیچ کدوم از دوستان و تیم لیدری شمال شرق رو نتونستید قانع کنید اینجا هم بعد از مشورت و بحث و بررسی تصمیم شمال شرق بصورت رسمی اعلام شد اگه سابقه بازیت یاری کنه همیشه تو ای ار سیاستهای سایدها ، صلج ، اعلام جنگ و ... تو فروم اعلام میشد که رسمیت داشته باشه
در مورد خاطره شیرین لیدری شما هم باید عرض کنم بنده خارج از ساید شمال شرق پلی ندادم تو ای ار ! که لیدر شاخه 4 شما باشم
اگه بجای منچ بازی کردن با بجه های 2 ساله باهاشون دژکوب بازی میکردی اونها هم بهت میگفتن که حرف و عمل باید یکی باشه ! با وعده و وعید آینده بدون پشتوانه و تضمین درخواست یه طرفه از یه ساید داشتن غیر معقول و خنده دار هست
مصطفی جان من رو لیدر شمال شرق نمیدونستی از اول ؟؟ از آخر چطور ؟؟ از وسط چطور؟؟ سمت راست هم نه ؟؟؟ ای بابا سمت چپ ؟؟؟ چه کنم حالا !!
الان هم بنیتو میاد به جرم عدم اعتبار لیدری ما از نظر شما اعمال قانون میکنه ! بنیتو جان دربست بگیرم یا دربست میگیری؟؟
سبک لیدری شمال شرق و جنوب شرق متفاوت هست
اینجا لیدرها ضرفا هماهنگ کننده هستند و کلیه تصمیم ها با خرد جمعی گرفته میشه و توسط لیدر اعلام میشه
در مورد تلفن هم من با شما تلفنی صحبت نکردم ! با علی کینگ اس ای حرف زدم اون تفاوتی هم که شما حس میکنی بابت این قضیه هست که با هرکس در حد درک ، معرفت و فهمش حرف میزنم
شاد باشی و خوش
زیتون بزن ! برو چهارشنبه سوری حرص نخور این یه بازیه