نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AviShaN نمایش پست ها
    درود
    والا حداقل تا جایی که من از متای جنوب غرب و شمال شرق در سرور های گذشته یادم میاد! ( به جز سرور سه ایکس گذشته که رقیب بودند)
    تعامل و رفاقت بین پلیرهای دو ساید مثال زدنی بوده! حداقل اونچه که من تو فاینال دیدم این بود که واندر توسط پلیر اس دبلیو ( هلسیکر) اما در شمال شرق صد شد! هر دو ساید به صورت مشترک و به یک اندازه از همرها و اکانت هاشون مایه گذاشتن. نه مثل متای شمال غرب و جنوب شرق که ما در جنوب شرق کل همرهامون رو زدیم و شمال غرب فقط همرهاش رو با لینک سبز به فنا داد! این هم فراموش نمی شه که پس از حذف شایان عزیز دوستان شمال غرب اومدن خیلی دقیق و پیش از حذف کتیبه راز منحصر رو از جنوب شرق بردن. اما نه تنها نیومدن واندر جنوب شرق رو چیف کنن و بالا بیارنش بلکه برای گرفتن کل دفاع های اس ای که بچه های ساید زحمتش رو کشیده بودن به جای چیفر کاتا روی انباراش لانچ کرده بودن تا خیالشون راحت باشه که اس ای واندری نداره که به خاطرش بخواد دفاع رو تو سایدش نگه داره!

راز معماری تا 1ساعت قبل حذف رو اکانت بود میتونستید بیاید ببرید

واندر لینکش هست که شمال غرب چیفر زد چیف کنه منتها دوستانی که روی واندر بودن باز هم بدون اجازه واندر رو ارتقا داده بودن و فکر میکنم بدونید واندر باید صفر باشه تا چیف بشه واین هم شیطنت کسانی بود که روی اکانت ما بودن

واقعا بعد از چیف واندر و زمانی که دیدم هم متایی عزیزمون شمال غرب کاتا روی واندرمون لانچ کرده متوجه شدم که خیلی مونده تا خیلی دوستان معنای متا رو متوجه بشن
    میتونم بپرسم شما دقیقا وقتی واندر حذف و توسط شمال شرق چیف شد چطوری اتک روی واندر رو دیدی؟ که شمال غرب زده صفر کرده؟ نکنه شما هم مثل دوستانتون تمایل به شمال شرق داشتید و بیشتر روی اون اکانت ها بودید؟

در پایان یه توصیه برادرانه به شما میکنم اون هم به احترام سرور2 راند 3 و سرور6ر راند2که کنارتون بازی کردم

برای جا کردن خودتون توی جنوب غرب و لیدر جدیدتون نیاز به تخریب دوستان قدیمی نیست همین که حرف لیدرتون رو گوش کنید جا میشید

سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.

(ویرایش شده توسط MOD CorLeone)
    ویرایش توسط MOD CorLeone : 03-12-2016 در ساعت 09:02 AM دلیل: لحن نامناسب
    ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

کلمات کلیدی این موضوع