نقل قول نوشته اصلی توسط M o s T a F a نمایش پست ها
ببین میزان فشاری که اومده از تغییر سبک پست دادن مشخص میشه : ) من از اول سرور همینطوری و با همین سبک پست دادم، اما شما چرا یه دفعه از شخصیت بلوط دانا وارد فاز شوخی و طنز شدی ؟؟ : )))

ببین متاسفانه مشکل این هست که ما شما رو بع عنوان لیدر نمیشناختیم : ) اما به عنوان رفیق علی کینگ اس ای میشناختیم و اگه به احترام علی نبود خیلی از مسائلی که پشت تلفن اعلام میکردی و دیدگاه 180 درجه متفاوت نسبت با چیزهایی که تو فروم میگی رو اینجا میذاشتم با آدرس و سند دقیق که یک مقدار در مورد شخصیت شما شفاف سازی بشه.

بحث فروم آی آر رو کردی، اون وقتی بود که لیدر یک ساید شناسنامه داشت و به رسمیت میشناختنش، این اجنبی از بحث این سرور و شماست : ) سابقه من هم در فروم آی آر به عنوان مدیر فروم و عضو تیم ساپورت مشخصه، آرشیو گوگل رجوع کن.

اما جمله تاثیر گذار این قسمت " اینجا لیدرها صرفا هماهنگ کننده هستند و کلیه تصمیم ها با خرد جمعی گرفته میشه " : )))
پس دیگه به اون لیدر نمیگن، شما مدیر روابط عمومی هستی نهایتا : )

پ.ن: سجاد مرلین اسم اکانتت رو نمیگی ؟ میخوای تضمین بدم که حداقل با کپت کاری نداشته باشیم بعد بگی ؟ زشته به خدا : )

پ.ن: یا رب روا مدار گدا معتبر شود ....
گلم اگه حرفم درست نبود در مورد عصبی بودن و فونت پست گذاشتنت و روالت اینجوری بود الان فونتش رو عوض نمیکردی ! چه خبرا ؟ میخوای باهم سوت بزنیم ؟!!
عزیز دلم اینکه شما راجع به شمال شرق و سمت من چی فکر میکنی کوچکترین اهمیتی نداره قبلا هم عرض کردم جنوب شرق رو به اسم علی کینگ اس ای میشناسیم نه دوال اکانتش ! حرفهامون رو هم با لیدر ساید جنوب شرق میزنیم نه ! شلوغ کن ساید جنوب شرق ! شما نگران احترام علی نباش خود علی حی و حاضر زنده است مکالمات هم کلا موجوده با مدیریت هماهنگ کن رضایت علی رو هم بگیر نزدیک 5 ساعت مکالمه رو من آپلود میکنم تو همین فروم
گلم تو اینجایی که ما زندگی میکنیم همه انسانها شناسنامه دارن ! اونجایی که شما هستی فقط لیدرها شناسنامه دارن ؟؟؟ در مورد رسمیت هم عرض کردم رسمیت رو پلیرهای خود ساید به لیدرشون میدن نه اینکه بیان از ساید روبرو بپرسن شما کیو به رسمیت میشناسی ما لیدرش کنیم سرور بعد شما بیا بشو ناظر انتخابات شورای لیدری شمال شرق دوشوووواری نداریم
در مورد لیدر و وظیفه اش نظرات متفاوت هست
اصولا یه نفر نظرش این هست که لیدر یا مسئول خادم و خدمتگزاره وظیفه اش هم فراهم کردن آرامش و اقتدار ساید و هم بازی هاش هست !
یه نفر هم مثل شما فکر میکنی ساید رو به اسمش سند زدن به ملت میگه همرات با لینک سبز برمیگرده جفت همرهاش رو پشت هم میکنه تو دیوار که همر رفیقش خش نیافته !
زیتون بزن