نقل قول نوشته اصلی توسط dr.divert نمایش پست ها
پ.ن:پشت اسم هایی مثل آرمان آویشن شایان ماهان مانی پنهان نشید و حداقل کوچکترین صفت یه لیدر خوب که اونم مسولیت پذیری هست و داشته باشید و مسولیتتونو به گردن بگیرید

Mojtaba
با سلام خدمت دوستان و آشنایان

این پست و قرار بود جای پست قبلی بدم اما خوندن پست یکی از آشنایان باعث شد که... ندم
خوب داستان از جایی شروع شد که بنده رمر به عنوان جلو زن ساید اس ای ندادم و بعد از بحث هایی که پیش امد محسن و امیررضا به صورت تمام قد پشت بنده در امدن و از تصمیمم دفاع کردن که همینم باعث شد همرهای کوچیک تر و به اصطلاح دمپایی های اکانت و با اجازه محسن و سامان در اختیار ساید قرار بگیره که هر طور صلاح بود ازش استفاده کنند
بحث هر چی بود فکر می کردیم تمام شد تا اینکه همین مسئله و مسائل بعدی و جزیی که پیش امد باعث اختلاف بین بچه ها شد که هیچکدومشون هم کوتاه نیومدن تا اینکه امیر این مسئله و علنی کرد
من به هر دو این عزیز حتی التماس کردم که پست ندید و امیررضا اون پست اولش و حذف کنه و جایه دیگه ای دور هم جمع شیم و اختلافات و حل کنیم ولی نه امیر حرف گوش کرد نه محسن که بهش گفته بودم جواب نده!
نمیدونم چرا کوتاه نیومدن و هر کدومشون یه بهونه هم اوردن و بحث و ادامه دادن تا جایی که الان به نظرم میخوان قدرتشون و به رخ همدیگه بکشن
amar.jpg
به این امار توجه کنید 138 بازیکن فعال یعنی با توجه با 4تا ساید و مولتی و اکانت رها شده و بخوایم در نظر بگیریم اگر تموم تیم های سرور هر کدوم روی یه اکانت بازی کنند فکر نمیکنم بیشتر از 30 یا خیلی خوش بین باشیم 40تا اکانت فعال برای سرور باقی بمونه
واقعا ارزش نداره چه موضوع اونی باشه که گفتم چه هر چیز دیگه ای باشه ارزش نداره که هیچ کدومتون کوتاه نیاید و بخواید ادامه بدید

این بحث ها به نظرم از همون جایی شروع شد که من اولین پست و دادم اگه من میدونستم این اتفاق می افته رمر و داده بودم و تموم شده بود

به هر حال من اولین کسی بودم که ساز ناسازگاری و زد و از همین جا از تموم عزیزان معذرت خواهی میکنم و مسئولیت خودم و به گردن میگیرم

اما مهدی خان لسیفر اگه این سرور بحثی پیش امد چون از دستتون ناراحت بودم چون اون سرور وقت گذاشته بودم و سرعت سرور هم 3ایکس بود بنابراین و با توجه به اتفاقات افتاده بهم حق بدید که ناراحت باشم
به هر حال فکر نمیکنم توهینی کرده باشم اگه چیزی گفتم که ناراحتتون کرد معذرت میخوام

مهدی بلکسورد عزیز اگه شمارت و گیر بیارم تلفنی حتما عذرخواهی خواهم کرد

همونطور که گفتم لینک نه واسم مهم بوده نه هست بنابراین ادامه سرور و رو اکانت های دف ساز در خدمت سایدم خواهم بود و امیدوار که بتونم جبران کنم

موفق باشید

Mojtaba

- - - Updated - - -

محسن و امیر عزیز اگه بیراه گفتم به بزرگواری خودتون ببخشید و به بحثتون ادمه بدید و وسط ساید چادر بکشید و بکنیدش ان دبلیو شرقی و ان دبلیو غربی!