نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها

سلام
    در مورد دفاع واندر چیزی گه کسی توش بحثی نداره و همه قبول دارن اینه که دفاع سرور با توجه به سطح همرهای سرور بوده و هست و سرور به سرور این دفاع متغیره(که با نداشتن سطح همرای سرور اینکار تقریبا غیر ممکنه که الگوریتمش توسط دوستان محاسبه بشه)
    ولی بحثی که قبلا هم کردیم آرش جان و در ادامه اش: این به این معنی نیست که دفاع واندر روز اول سرور با توجه به تک هیرو تنظیم بشه یا 100تا گرزی تو سرورای .کام همیشه یه مینیمم دف ثابت تو دهکده واندر هست که کوتاهترین زمانی که بعد سرور میشد جاسوسی زد و لینک گرفت از واندر عددی که من دیدم چیزی حذوذ 30کی بیشتر دف تو واندر بود که به هیچ وجه همری برای کلین این حجم دف تو سرور نبود که نشان دهنده ی یه حجم دف ثابت از اول سرور تو واندر هست البته در مورد تخم ریزی تو طول زمان اطلاعی ندارم
    و تو تایم کتیبه ها این دف به 200کی تو واندر میرسه که باز هم تو سرور شاید بیشتر از 2-تا همر در این حجم نبود و جدا ازینکه تو ورژن جدید به علت دوباره نصف شدن گندم خور دهکده واندر و ساخت انبار بزرگ و ساخت مسیر تجاری برای همه اعضای متحد و ... تسخیر واندر در اولین فرصت بسیار بسیار میتونه مفید و سودمند باشه من ندیدم تو هیچ سروری تو این تایم ها واندر تسخیر بشه چون شرایط غارت و پاپ اکانتا تقریبا مشابه این سروریه که شما بازی میکنین(البته تولید گندم آبادی و ناتار تو این سرورا بسیار بیشتر بود که طبق گفته ی دوستان همین فروم اصلاح شده فکر کنم) و فکر میکنم این نسبت تعادل نسبت به همرهای سرور با طول زمان به شرایط متعادل و مناسب تبدیل میشه و فکر نمیکنم این تناسب به معنی کمتر بودن حجم دفاع نسبت به همرها باشه بلکه تناسب به معنیه مساوی بودن نسبت همر و دفاع در سرورهای مختلفه
    البته تو اند گیم با یک همر سنگین که سوپر همر سرورم نیست کاملا کلین میشه
    (نکته ای که دوستان در نظر نمیگیرن تاثیرات امتیاز هجومی قهرمان و سلاح های سنگین قهرمان و شیپور ناتار هست که کاملا تاثیر مستقیم داره تو این موضوع)
    (شرایط سرور .آی آر 180درجه با .کام و اینجا متفاوت بود دلیل ام زیاد داره که قبلا چند مورد گفتم)
    عدد هایی که گفتم مال سروری بود که 2تا قویترین اتحادای .کام توش حضور داشتن ولی مقایسه من صرفا بین همرها و دف تو همون سرور بود (نه که اون اعداد برای اینجا هم صدق کنه)البته از نظر غارت و پاپ اینجا امکان بیشتری از اونجا
    پ ن:همچنان عدد 100 هم قبول ندارم چون دفاع باید خیلی کمتر از اون چیزی میشد که من تو سرورایی دیدم که جمعا 100تا همر نداره
    به عدد 10 توجه کردم دفعه قبل چون واقعا چند سال این موضوع برام مهمه والا قصد جبهه گیری الکی نداشتم سعی دارم 4تا چیز جدید یاد بگیرم از شما و غیره هر چند برای بقیه بی اهمیت
    موفق باشید

__________________________________________________ _____________________________
    اضافه در ویرایش:
    در مورد برگشت دژکوب رسمی به ایران ام که:
    چند وقت پیش سایت دژکوب یه نظرسنجی گذاشت که تو این نظرسنجی هر کشوری رای میورد فکر کنم تو 5 کشور اول(این عدد 5 دقیق یادم نیست) سرور ورژن 3.6 راه اندازی میشد که چندتا از دوستان ... سابق امیدوار شدن که شاید این حق به ایرانم اگر رای کافی بیاره داده بشه که خوب دلایل آلمان برای ب ... بیشتر از این حرفا بود سرورای کلاسیک ام راه اندازی شدن به طور مثال در کام و قضیه تقریبا تموم شده اس
    سعید جان منظورت همین مورد بود یا چیز دیگه ایه؟
    ویرایش توسط ArTaM : 12-17-2014 در ساعت 05:47 PM

2. تشکر Omid تشکر نمود

کلمات کلیدی این موضوع