نقل قول نوشته اصلی توسط Turbo نمایش پست ها
http://forum.dejkoob.us/showthread.php?t=163372

یه ترجمه لفظی:
معمولا پلیرها در روز 200 سرور (در ورژن 4) عمارت دانش رو کلین می کنند. البته گزارش در روز 100 ام سرور هم مشاهده شده(کوتاه ترین زمانی که من دیدم).
عمارت دانش با دفاع ثابت در نقشه ظاهر شده و در زمان احداث دهکده توسط بازیکن در منطقه خاکستری به آنها نیروی جدید اضافه می گردد.
دفاع عمارت دانش بر اساس نیروهای پلیرها نیست بنابراین صدمات وارده در حملات متفاوت خواهد بود.

اگرچه مورد دوم و سوم ممکنه مورد بحث باشه و قابل استناد نباشه چون فرد پاسخ دهنده هم یه پلیره البته با تجربه. اما مورد اول رو میشه استناد کرد.
کلمه اولش نوشته معمولا
ننوشته نمیتونن

مورد دوم از من سوال میکنن این به درد چی میخوره منم میگم معمولا باهاش این کارو میکنن
نمیام به یه کاربر ریز جزئیات رو توصیح بدم

حالا در رابطه با دفاع ثابتش
اولین واندری که تو ورژن 4 100 شد (تو ایران)کار ساید مابود که اتفاقا ما تو تیم هلدری بودیم
واندر هارو با فاصله گرفتیم و دفاشون برابر نبود

گفته در ابتدا fixed defense (که شما تعدادشو نمیدونی ولی اینقدر زیاد هم نیست که شما گزاشتید )
و بعد به تدریج زیاد میشه همین برای روز 100 سرور هم زیاده

با توجه به تجربه خودم اینجور معنی میکنم
زمانی که نیرو های حجومی هنوز شکل گیری نکردن و به صورت غارت گر هستن اوایل سرور (ماه اول نهایتا) یه نیروی ثابتی رو تو واندر میزاره (نه خیلی زیاد )
که واندر خالی نباشه چون اگه در صفر باشه واندر فارم میشه (نیرویی که توشه برای فارم نشدنش هست ) بعد که نیرو ها شکل حجومی گرفتن (تایم سرور ) دفاع واندر هم زیاد میشه

این نوشته مال سال 2014 هست
رفرنسی که من تو زهنم هست مال 2010-2011 هست

رفرنس بعدی لطفاً

- - - Updated - - -

جا داره این نکته رو اضافه کنم
تو ورژن 3 ناتار بعد از 50% بازی وارد میشد و با نیروی دفاعی سنگین
تو ورژن 4 از ابتدا درون بازی بود برای همین نیروی دفاعی کم نسبت به ورژن 3 در حد صفر فرض میشه
تو 2014 که همه با ناتار آشنا هستن دیگه صفر عنوان نشده

- - - Updated - - -

اون پستی رو که پاک کردی یه جا براش پیدا بکن اونجا بزارش و جواب بده
یا اصل پست هم برام بفرست بگو کجا بزارم که جواب بدی