نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها

ارجاعتون میدم به پست خودتون
بله اگرچه خاطره هست ولی خاطره کسی که تو سرور بازی نمیکنه استناد بیشتری داره. علتشو هم عرض کردم می تونید پیداش کنید تو همین تاپیک. در ضمن ایشون خاطره خودشون رو بیان نکردند. دقت کنید گفتند کسی زود تر از روز 100 ام کلین نکرده و روال عادی هم روز 200 ام بوده. مثل شما نگفته خودش کلین کرده!

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed نمایش پست ها
کلمه اولش نوشته معمولا
ننوشته نمیتونن

مورد دوم از من سوال میکنن این به درد چی میخوره منم میگم معمولا باهاش این کارو میکنن
نمیام به یه کاربر ریز جزئیات رو توصیح بدم

حالا در رابطه با دفاع ثابتش
اولین واندری که تو ورژن 4 100 شد (تو ایران)کار ساید مابود که اتفاقا ما تو تیم هلدری بودیم
واندر هارو با فاصله گرفتیم و دفاشون برابر نبود

گفته در ابتدا fixed defense (که شما تعدادشو نمیدونی ولی اینقدر زیاد هم نیست که شما گزاشتید )
و بعد به تدریج زیاد میشه همین برای روز 100 سرور هم زیاده

با توجه به تجربه خودم اینجور معنی میکنم
زمانی که نیرو های حجومی هنوز شکل گیری نکردن و به صورت غارت گر هستن اوایل سرور (ماه اول نهایتا) یه نیروی ثابتی رو تو واندر میزاره (نه خیلی زیاد )
که واندر خالی نباشه چون اگه در صفر باشه واندر فارم میشه (نیرویی که توشه برای فارم نشدنش هست ) بعد که نیرو ها شکل حجومی گرفتن (تایم سرور ) دفاع واندر هم زیاد میشه

این نوشته مال سال 2014 هست
رفرنسی که من تو زهنم هست مال 2010-2011 هست

رفرنس بعدی لطفاً

- - - Updated - - -

جا داره این نکته رو اضافه کنم
تو ورژن 3 ناتار بعد از 50% بازی وارد میشد و با نیروی دفاعی سنگین
تو ورژن 4 از ابتدا درون بازی بود برای همین نیروی دفاعی کم نسبت به ورژن 3 در حد صفر فرض میشه
تو 2014 که همه با ناتار آشنا هستن دیگه صفر عنوان نشده

- - - Updated - - -

اون پستی رو که پاک کردی یه جا براش پیدا بکن اونجا بزارش و جواب بده
یا اصل پست هم برام بفرست بگو کجا بزارم که جواب بدی
شما یه بار دیگه حرفهای ایشون رو بخون. بحث سر اینه که در روز 50 ام سرور نمیشه عمارت دانش رو کلین کرد. حتی در دات کام. یعنی کسی نکرده. بعد شما می گید دفاع عمارت دانش زیاده!
بحث ما هم از اول همین بود. هنوز زوده برای گرفتن عمارت دانش. با توجه به مطالبی که ارائه شد در ورژن 3 از روز 250 براش برنامه ریزی می کنند و در ورژن 4 حدود روز 200 ام عمارت دانش کلین میشه.