-
حتما شما درست می فرمائید. قطعا همینطور که برای ورژن 3 راهنمای تسخیر ww هست برای ورژن 4 هم وجود داره. عرایض بنده در رد حرف شما نیست. قبلا هم نوشتم اما خوانده نشد. بهتره تغییرات با رفرنس و مرجع باشه تا خاطرات.
همین مشکل هم به خاطر اعتماد به خاطرات هست. و خیلی مشکلات دیگر که از اعتماد به خاطرات نشئت گرفته.
متاسفانه تعداد کمی از پلیرها (غیر از شما عزیزان) با توجه به نیازشون در بازی خاطرات خاصی از آی آر یا کام به یاد می آورند و به مدیریت منتقل می کنند و جالب تر زمانی میشه که تغییرات اعمال میشه و عده دیگر که این تغییرات به ضررشون میشه خاطراتی دیگر در رد این اصلاحات به یاد اورده و بازگو می کنند!
از این رو بهتره همون اول به خاطرات اعتنا نشه و تغییرات با توجه به رفرنس و منابع موجود انجام بشه.
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
حتما شما درست می فرمائید. قطعا همینطور که برای ورژن 3 راهنمای تسخیر ww هست برای ورژن 4 هم وجود داره. عرایض بنده در رد حرف شما نیست. قبلا هم نوشتم اما خوانده نشد. بهتره تغییرات با رفرنس و مرجع باشه تا خاطرات.
همین مشکل هم به خاطر اعتماد به خاطرات هست. و خیلی مشکلات دیگر که از اعتماد به خاطرات نشئت گرفته.
متاسفانه تعداد کمی از پلیرها (غیر از شما عزیزان) با توجه به نیازشون در بازی خاطرات خاصی از آی آر یا کام به یاد می آورند و به مدیریت منتقل می کنند و جالب تر زمانی میشه که تغییرات اعمال میشه و عده دیگر که این تغییرات به ضررشون میشه خاطراتی دیگر در رد این اصلاحات به یاد اورده و بازگو می کنند!
از این رو بهتره همون اول به خاطرات اعتنا نشه و تغییرات با توجه به رفرنس و منابع موجود انجام بشه.
الان از من یه لینک سال 2011 میخوای
اگه فروم ir باز بود تو 3 ثانیه پیدا میکردم چون میدونستم دقیقا کجاست
اما متن انگلیسی شو ندیدم (اون موقه انگلیسی بلد نبودم )
دژکوب ایران موظف بود اخبار مهم رو ترجمه کنه الانم دارم نگاه میندازم (با اینکه وظیفه من نیست)
یه زمانی شما عنوان کردید سرور دارای این تعقیرات هست
1-
2-
3-
4- به روز رسانی نیروی ناتار در واندر
5-
6-
و....
اما شما چنین چیزی رو عنوان نکردید !!!!!!!!! ما هم به فرم سرور های قبل یا ورژن 4 شروع به بازی کردیم
اینجا به ضرر پلیر هایی هست که با برنامه وارد شدن و سایدشون چون یه پلیر اکنتش قفل شده (حتما باید برناممون رو از قبل با شما هماهنگ میکردیم )
مشکل از شما هست نه ما
فرق ورژن 3با 4 رو نمیدونید میاید تعقیرات ایجاد میکنید
هرکس هر خاطره ای تعریف کرد ارجاع بدید به چند نفر مثل علی چیفر که سابقه مشخصی داره بهتون میگه صحت داره یا نه
الانم با اینکه کار دارم دارم میگردم
-

نوشته اصلی توسط
Turbo
سلام دوست من
خب بهتره یه اسم از شما داشته باشیم ، بهتر از اینه که توربو ! صداتون بزنیم
خب اما
من خیلی مفصل نتونستم کلمه کلمه بحث آرش و شما رو بخونم ولی خب ! با اجازه شما و آرش عزیز میگم که هر دوی شما تا حدودی دارید درست میفرمایید ، نکته قابل دفاع تر حرف آرش عزیز اینه که میزان نیروی مدافع ناتار در دهکده عمارت دانش در ورژن 4 ای که این دهکده ها از اول بازی مشخص هستند و در طول تقریبا 4 سال تجربه ورژن 4 در دنیا و اینکه استراتژی به خصوصی طراحی شده و سبک های بازی شکل گرفته پیچش یییهویی اینجوری بازی برای لیدری که از روز 50 سرور اینو میفهمم نوعی چالش ناعادلانه است .
حالا نظر شما هم اونجا متینه که توجیهی ( قاعدتا مطالعه شده ) از فیدبک پلیرها رو برای برنامه ریزیتون دارید .
به نظر من البته تو سرور متعادل از نظر قدرت های متقابل این تغییر شما نه تنها به زیبا شدن بازی کمک نمیکنه یه جورایی جدیده و باید برگردیم به استراتژی های تکراری تر ورژن 3 ولی اگه سرور نامتوازن باشه شاید حرف شما درست باشه و این داستان بازی رو کمی زیباتر کنه
پ.ن : اگه کلا اشتباه وارد بحث شدن منو ببخشید
احسان
دژکوب ، هزاران دوست / هزاران تجربه
-

نوشته اصلی توسط
EhSaN
سلام دوست من
خب بهتره یه اسم از شما داشته باشیم ، بهتر از اینه که توربو ! صداتون بزنیم
خب اما
من خیلی مفصل نتونستم کلمه کلمه بحث آرش و شما رو بخونم ولی خب ! با اجازه شما و آرش عزیز میگم که هر دوی شما تا حدودی دارید درست میفرمایید ، نکته قابل دفاع تر حرف آرش عزیز اینه که میزان نیروی مدافع ناتار در دهکده عمارت دانش در ورژن 4 ای که این دهکده ها از اول بازی مشخص هستند و در طول تقریبا 4 سال تجربه ورژن 4 در دنیا و اینکه استراتژی به خصوصی طراحی شده و سبک های بازی شکل گرفته پیچش یییهویی اینجوری بازی برای لیدری که از روز 50 سرور اینو میفهمم نوعی چالش ناعادلانه است .
حالا نظر شما هم اونجا متینه که توجیهی ( قاعدتا مطالعه شده ) از فیدبک پلیرها رو برای برنامه ریزیتون دارید .
به نظر من البته تو سرور متعادل از نظر قدرت های متقابل این تغییر شما نه تنها به زیبا شدن بازی کمک نمیکنه یه جورایی جدیده و باید برگردیم به استراتژی های تکراری تر ورژن 3 ولی اگه سرور نامتوازن باشه شاید حرف شما درست باشه و این داستان بازی رو کمی زیباتر کنه
پ.ن : اگه کلا اشتباه وارد بحث شدن منو ببخشید
احسان
احسان جان سلام
عزیز
از نظر من شما کاملا درست میگید
ولی من بعید میدونم طبق گفته جناب توربو, مدیران این بازی بر اساس حرفهای بازیکنان, قوانین این بازی را تعریف کرده باشن
من فکر میکنم قوانین این بازی بر اساس دژکوب اصلی تعریف شده
این وسط یه چیزهایی جا افتاده یا بهش توجه نشده که به مرور زمان درست میشه
تا جایی که من متوجه شدم
اگر کسی متوجه اشکالی بشه
برای اثبات حرفهاش باید حداقل یک ماه فک بزنه
و کلی تحقیق کنه و منبع معتبر و لینک ارائه بده
تا مدیران در موردش تصمیم گیری کنن.
به نظر من ایشون با این پست تمام زحمات و عملکرد مدیران این بازی را زیر سوال برده
هرچند که در نهایت قصدشون این نبوده
شرایط خاص معمولا در طول بازی در یک سرور خودش را نشون میده
و بازیکن و لیدرهایی که قدرت تشخیص و مانور بالایی داشته باشن
میتونن از پس این مشکلات بر بیان