-

نوشته اصلی توسط
saeed
منم نصف دژکوب رو شخم زدم چیزای جالبی مثل خبر اومدن دژکوب به ایران و... رو پیدا کردم
البته بهتره که اینجا از 100 تای برتر استفاده نشه چون صدومیش نیروی دفایی هست
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من نه طرف تیم مدیریت رو نگه میدارم و نه طرف شما دوستان رو , حرفای خودمو میگم و بعد این متن انتظار دارم که بحث رو ختم بدین و اگر بحثی باز باقی مونده میتوانید در بخش مشکلات ادامه بدین و هر چقدر بلدین گفتگو کنید تا به یک نتیجه درست برسید و صد البته توهین و بی احترامی نکنید.
من قصد دخالت در این بحث رو نداشتم ولی این پست آقای سعید که اشاره به خبر اومدن دژکوب ... داره واقعا" منو متاثر کرد !
قربان خبری از اینکه دژکوب دوباره بیاد نیست و نخواهد بود و اگر قرار باشه بیاد مطمئنن یک شخصیت مهم کشوری میتونه این مسیر رو برای کسی که میخواد دژکوب رو به کشور بیاره باز کنه.
یه مثال میزنم : وقتی گرسنه هستیم و از صبح تا شب هیچی نخوردیم و وقت شام که میرسه و پای سفره میشینیم میگیم واو همه ی اینا رو میخورم تموم میکنم , وقتی شروع به خوردن میکنیم سیر که میشیم هم ایراد میگیریم از غذا ها و هم وقتی به غذا نگاه میکنیم حال به هم زن میشن !
الان دقیقا" اونطوری هست وقتی دژکوب ایران جمع شد ما ها میگفتیم ای کاش بود فلان میکردیم و فلان می شدیم ! الان که یک تیم خوب دارن دوباره میسازن برای بچه های ایران شما هم احترامی بزارید براشون !
و اما در مورد واندر و نیرو های اون , حوصله زیاد میخواد تو فروم های مختلف دنبال مدرک بگردی و پیدا کنی و ارائه بدی
امید سرش خ شلوغه و 24 ساعته داره روی اسکریپت کار میکنه , وقتی مثلا" امید اومده ناتار رو اینطوری که الان هست برنامه ریزی کرده باید احترام گذاشت و اگر قبول نمیکنه حرف شما رو دلیل به این نیست که شما حق نیستید دلیلش اینکه باید روش تحقیق بشه کلی برنامه ریزی بشه و کار انجام بشه !
شما میگید ناتار از اول سرور نیرو نداره 0 هست خوب اینو قبول کردیم ولی باید تحقیق بشه و پیدا بشه که چطوری عملیات محاسباتی این کار انجام میشه یا نه ؟ مطمئنن امید و تیم مدیریتی دژکوب سعی دارند دژکوب رو مثل .کام بکنند.
من کمی سرچ کردم و یه لینک پیدا کردم که تو فروم در مورد نیرو های ناتار بحث شده و البته کامل نیست و دنبال اینم که بفهمم اول بازی چقدر نیرو داره و با چه حسابی افزایش پیدا میکنه نیرو ها :
http://forum.dejkoob.co.uk/showthread.php?t=71157
بازم میگم لطفا" اگه در این مورد بحثی دارید به بخش مشکلات کاربران برید و یک تاپیک در این مورد ایجاد کنید ! یا در بخش سوال و پرسش تاپیک ایجاد کنید و بحث و گفتگو کنید .
-
محبوبیت کاربر - 6 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن