نقل قول نوشته اصلی توسط Shahansha نمایش پست ها
بله بله شما هم کاملا درست میگی
چرا نمیگی چندین بار زنگ زد ولی من جوابش ندادم
چرا نمیگی چندین بار اس داد جوابش ندادم
چرا نمیگی رو اکانت نامه داد جوابش ندادم
چرا نمیگی تلگرام حتی قبل اتک پی ام داد جوابش ندادم
چرا نمیگی جنگو میخواستن بهشون ندادم چون از کسه دیگه ایی خط میگرفتم.
اینا رو هم بگو اقا رضا
چرا نمیگی چند بار اومد دنبال مغازم گشت ولی پیداش نکرد ها؟؟؟؟
همین مونده که شما با سیاه نمایی دم ار اخلاق حرفه ایی بزنید
گند زدید به ساید
شما پلیر حرفه ایی بودید اکانت رو در اختیار ساید میزاشتی میرفتی نه اینکه شبونه وقتی هم سایدیت خوابه بریزید سرش و خودی بزنی بعد بیای اینجا دم از اخلاق بزنی برامون
شما هم بهتره بری همون .com پلی بدی اینجا ما نوبیم
به ما نمیخوری داداش
همیجوری برا خودت میبری و میدوزی؟
اولا ده دقیقه من جانشینت نبودم و 2 روز بود

اره اصلا میدونی چیه من امار دادم خودمم حمله ها رو لانچ کردم و نصف هامر رو خفت کردم چون نمیخواستیم مثل حباب 2 ماه ساید رو عقب بندازی بعدشم برامون شاخ و شونه بکشی
در ضمن خفت شدی!!!! بخاطر امار نبود
حباب هم خفت کردیم در صورتی که ی نفر رو هم رو اکانتش راه نداد
همون برو .com پلی بده اینا رو یادت میدن

شرمنده دیگه طولانی شد

جا داره اینجا از تمام دوستان اس دبلیو, ان ای , و ان دبلیو که توی پلن دیوار کردن نیرو های اس ای و به قول دوستان مردان nw تشکر ویژه کنم

سامی
شما اگه قصد کمک داشتی بجای اینکه دنبال مغازه بگردی تو همکن تلگرام جریان پلن رو می گفتی نه اینکه بگی کارت دارم!!!!!!!!
در ضمن همون موقع بهت گفتم از ۲۵ ماه گذشته تا دوم این ماه تهران غرفه دار نمایشگاه دندانپزشکی بودم و به موبایل و اینترنت دسترسی نداشتم
بجای این همه دردسر به خودت دادن می تونستی تو همون تلگرام پیام بدی شما یه پیام دادی کارت دارم فقط به اندازه ای که الان مظلوم نمایی کنی بگی می خواستم کمکت کنم در ضمن شما بودی زمانی که من تو اتحادتون بودم و خبر از انلاین بودن و نبودن من من اشتی نصف شبی خفت کردی
ومورد آخر اینکه من تا صد سال دیگه هم نمیام کتیبه به سایدی بدم که نصف شب ۷۰ کی نیرو منو خفت کرده
در ضمن تابع نظر لیدر سایدم بودم اگر کنیبه گرفتم و ندادم.....