نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 427

موضوع: بحث وگفتگو پیرامون سرور j1

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 3 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dr.divert نمایش پست ها
    د
    آمار غلط دادن به سایدی که دارید نپ و به متا تبدیل می کنید یکی دیگه از علت های بهم خوردن نپ شد

خلاصه داستان الان یه 0.5 هم اضافی دارید
    درود

فکر میکنم از به هم خوردن نپپ شمال غرب ضرر کرد دوست عزیز چون تا اونجا که من یادمه 2تا همر نوبادی +7تا کپ دیگه ازتون صفر شد و درنهایت با لاگینی که روی فلوید داشتید از صفر شدن نوبادی در رفتین که اگه اون لاگین نبود و همرها دیوار نمیشد معلوم نبود چند تا کپ دیگه صفر میشد

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen3x نمایش پست ها
    فقط از اکانت بلوبوی و شیر مازندران فیک ببینم رو یکی از بچهای شمال غرب پاپ جفتتون زیر 500تا میکنم
    عمو جون فیک که هیچ 2تا ده خودت و کلی ده از دوستات صفر کردم چی شد پس؟ کپ بدون همر من رو هم نمیای بزنی البته الان هم که دیگه زدن نزدنت فرقی نداره کپ بی همر ! ولی دریغ از یه فیک البته دوبار فیک اومدی نتیجشو دیدی

فعلا زیر پرچم بمون تا سرور بعد ببینم میشه یه فکری برات کرد یا نه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen3x نمایش پست ها
    [SIZE=4]
    قرار بیگتو 4تیکه کل دفاع کلین کنید منو 3بار 0 کنی چی شد؟؟؟

نیازی نبود با چند تا لنگه دمپایی بقیه همرات صفر شد گپت هم که لاگین و این حرفها

از اول بازی فقط حرف زدی اینم رو باقیش فکر کنم 24ک سزارت پر پر شد.بیگی هم که از دست دادی.بازم بات کار دارم صبر کن تماشا کن.
    کلا سرور خوبی بود هر کاری دلم خواست کردم فقط کانتر نشد بکنم اونم 3دلیل داشت 1: کسی ریل نزد

2:اونی که ریل زد برنگشت که کانتر شه

3: متاسفانه قانون گریز کمی دستخوش تغییر شده بود نمیشد کانتر کرد

خوش گذشت.

سربلــند؛پیــروز و دنباله دار باشید

پی نوشت :

صرفا جهت تفنن

ما
    از آخرین بازمانده های گله لطفا ثبت نام کنید. هستیم که دیگر نعره نمیکشیم'
    فقط

پوزخند
    میزنیم به داستان هایی که لطفا ثبت نام کنید. از دلاوری خود میگویند'
    سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود

فکر میکنم از به هم خوردن نپپ شمال غرب ضرر کرد دوست عزیز چون تا اونجا که من یادمه 2تا همر نوبادی +7تا کپ دیگه ازتون صفر شد و درنهایت با لاگینی که روی فلوید داشتید از صفر شدن نوبادی در رفتین که اگه اون لاگین نبود و همرها دیوار نمیشد معلوم نبود چند تا کپ دیگه صفر میشد

عمو جون فیک که هیچ 2تا ده خودت و کلی ده از دوستات صفر کردم چی شد پس؟ کپ بدون همر من رو هم نمیای بزنی البته الان هم که دیگه زدن نزدنت فرقی نداره کپ بی همر ! ولی دریغ از یه فیک البته دوبار فیک اومدی نتیجشو دیدی

فعلا زیر پرچم بمون تا سرور بعد ببینم میشه یه فکری برات کرد یا نه

کلا سرور خوبی بود هر کاری دلم خواست کردم فقط کانتر نشد بکنم اونم 3دلیل داشت 1: کسی ریل نزد

2:اونی که ریل زد برنگشت که کانتر شه

3: متاسفانه قانون گریز کمی دستخوش تغییر شده بود نمیشد کانتر کرد

خوش گذشت.

سربلــند؛پیــروز و دنباله دار باشید

پی نوشت :

صرفا جهت تفنن

سلام مستر شانگفای دیوار نو مبارک ))))))))))
    بهم خوردن نپ الان مشخصه به ضرر کیه.فعلا دست و پا بزنید تا ببینیم چی پیش میاد
    در مورد زدن دمپایی بنده و تمام کارایی که تو بازی کردین (تا اونجا که یادمه یه شکارچی زدین و مسعودم که امیر تنها زد.الباقی فیدر بودن پس نگو زدم زدم هنر کنی با کمک چنتا اکانت بیایی فیدری بزنی بری چرا تموم افتخارات اون پلن میکنی تو اکانت خودت؟بابا عقده داری لینک بگیره اکانت بیا چنتا ده میدم صفر کنی با لینکش حال کنی بتنی باز کنی.زشته یعنی قدیمی خیر سرت تو بازی مثل تازه کارا نباش عمو)
    وقتی اون موقع که دفی نداشتین زیر 5ساعت تایم باهاتون داشتم همه گفتن بزن من نزدم نه از رو ترس بود نه چیز دیگه امیر بلوبوی با من حرف زد من سیبیل گرو گزاشتم جلو همه که نمیزنن اینا مارو.اما بعد زدن کپ اکانت شکارچی کلا از بازی سرد شدم لوگین انچنانی نمیکنم چه برسه به زدن پلن.فقط میام یکم میخندم بهتون میرم. ماشالله اینقدر نوب هستین که استاد رفتن با کله تو دیوارید نیازی به رفتن پلن واسه 0 کردن همراتون نیست.
    واقعا سرور قشنگی بود هر کاری خواستم کردم دهم صفر شد اما سر بی عرضه بودن شما نپرید.دیوار درست کردیم به کمک دوستان لینک نگرفتید
    دمپایمون صفر شدن با حضور 10 اکانت. خفت کردیم.خودی زدیم.خودی زدم.به کسی که فارم دادم تروپ بسازه خودمو زد در کل خیلی خوش گذشت به من یکی.اکیپ اس ای فهمیدم هیچ چیز نیستن تو بازی فقط گنده گووو هستن.اس ای نامردی زیاد کرد از گرفتن یونیک و کتیبه ها از ان ای و زدن اونا
    ستون پنجمشون(شیرمازندران)فرستاد ن واسه زدن بچه های اندبلیو تو خاک ان دبلیو فقط تونستی یه اکانت بزنی اونم چون نامردی زدی
    غیر واندر ساید خودی حذف کردن زدن کسایی که بال پر دادن بهت تو بازیو تو افتخارت ذخیره کن.واسه سرورا بعدت خوبه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
    وات دِ فاز؟

تبریک میگم به اون پلیری که بلوبوی و شیر مازندران رو 0.5 حساب میکنه و بقیه nw رو هم 0.5 .البته شما در حد اپسیلون هم نیستید.
    تبریک میگم به سایدی که دوتا دوتا کتیبه یونیک از ما زد به نامردی اونوقت ما بخاطر گرفتن کتیبه از ساید متا شدیم بد.
    تبریک میگم به بچه های se و اون نیم تا بچه های nw به خاطر گندگیشون.3 به 1 هم حریفمون نشدید تا الان.
    تبریک میگم به همر های خوابیده در واندری که قراره 100 بشه.
    تبریک میگم به کلیه پلیرهای متوهمی که همه جور بلا سر se در آوردن و در آخر هرچی برآزنده خودشونه رو به ما نسبت میدن.

اینم از جاهای خالی
    با اینکه چند بار بهت گفتم شما؟؟ اما هنوز خودتو معرفی نکردی فرض بر این میگیریم یا اکانت فروم مولتی هستی
    یا اینقدر خودتو ریز میبینی حاضر نیستی خودتو معرفی کنی.شما لطف کن تومساله ای که اصن بهت مربوط نیست صحبت نکن تا بگن فلانی نظرت محترمه. به هرانسانی گفته بودم تا الان متوجه شده بود.ای قوربون عمو برو منچتو بازی کن