نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen3x نمایش پست ها
سلام به دوستان عزیز آقآ ما یه چند روز نبودیم گفتیم دیگه اکانت نوبودی پرپر شده.البته طبق صحبتهای یکی از دوستان گنده گو که فقط حرف میزنه.
دیشب انلاین شدیم تاپ تن چک کردیم دیدیم خبری نیست صبح انلاین شدیم دیدیم gholi.png از بکس پرسیدیم قولی چرا زدین
همه گفتن ما نزدیم.رفتیم تو تاپ مهاجمین گفتیم کی زده به این دف ساز و مولتی غارت دوستان که این صحنه دیدم luci.png بعد فهمیدیم داستان چیه
اقای ایکس قرار بود فایل صوتی بزاری ابرومو ببری چی شد؟؟؟
قرار بیگتو 4تیکه کل دفاع کلین کنید منو 3بار 0 کنی چی شد؟؟؟
از اول بازی فقط حرف زدی اینم رو باقیش فکر کنم 24ک سزارت پر پر شد.بیگی هم که از دست دادی.بازم بات کار دارم صبر کن تماشا کن.
فقط جهت اطلاع میگم نصف اکانتاتون پسورداش 1234تا9 بود این هک نیست ساده بودن پسورد شما بوده مقصر خودتون بودین.از قدیم میگن مالتو سفت بگیر همسایه دزد نکن. هرکاری که از دستت بر میاد بکن.فقط حرفی حرف
سلام و درود بیکران

آقا محسن فقط میتونم بگم متاسفم .

گل پسر من رو اکانتت اومدم دف رو بک دادم بریزم رو اکانت بلوبوی با تمام بحث و جدلی که باهم داشتیم یه دونه تروپ اینور اونور نشد گل پسر اونوقت اینچنین میکنی ؟؟؟

رو اکانت آبنبات چوبی لاگین میکنی دف میخوابونی تو واحه ؟؟؟ که همر ما رو خط بندازی ؟؟؟

اکانت آهی پسوردش دستم بود با محمد از اکانت اسکور تلفنی صحبت کردم گفتم اکانت آهی دستم بود هیچ حرکتی نزدم الان با همون اکانت آهی و اسکور رفیقیم و خدا رو شکر تو تلگرام هر از چند گاهی حالو احوال میکنیم . نکن برادر من نکن . خدا وکیلی رو اکانتت که اومدم فقط فکر این بوئم که چقدر تایم گذاشته شده رو اکانتت تا یه دونه گرزی لاست نخوره یه دونه گرزی بیرون بیاد خدا شاهده هزار بار بخودم گفتم ممکنه باهات مشکل داشته باشم لما به تایمی که گذاشتی خیانت نمیکنم زمان چیزیه که همسنگش نمیشه بهایی پرداخت کرد . منم میزدم میگفتم مالتو سفت بچسب ؟؟؟ شاید منطق شما این باشه ولی به والله صد مرتبه دیگه همین الان لاگین کنم یه دونه تروپت اینور اونور نخواهد شد .

یا حق

sghl , nv,n