-

نوشته اصلی توسط
deloo
سلام
من رضا هستم اکانت دلو
من اولین باره تو سرورهای ایرانی بازی می کنم و با این احوال هم فکر کنم اخرین بار باشه سن و سالم هم از همه شما بیشتره......
اشکال کار از اونجایی شروع شد که به یک همشهری اعتماد کردم و برای ۱۰ رقیقه جانشینش کردم و اون هم از تمام آمار نیروها و پارکینگهای من نت برداری فتوکپی و زیراکس عکس اچ دی فیلم اچ دی خلاصه از هر تکنولوژی که تونست استفاده کرد تا بتونه انار منو به دوستانش بده دوستانش (رضا بلک وایت) با اینکه می دونست من چقدر تلاش کردم که مشکل او و امیر حل بشه چقدر زنگ زدم و چقدر تو تلگرام حرفیدیم هم با رضا و هم با امیر. خودش از حسن نیت من خبر داشت
اشکال دوم کار من این بود که زیر رو رو نکشیدم همون اول کار گفتم سیاست امیر رو بهتر می بینم(فکر کردم اینجا دات کامه و همه صادق و و حرفه ای هستن)باید مثل خودشون حرفه ای ایرانی بازی کنم وبا همری که داشتم بهترین همرشون رو صفر می کردم
- - - Updated - - -
خیلی از حرفهای دیگ در نیومده نمی دونم چرا
- - - Updated - - -
در آخر یه مغذرت خواهی بزرگ از تمام کسایی که به خاطر پلنهای اتحاد ما اکانتشون اسیب دید
موفق و موید و پیروز باشید
رضا
اصلا شما از همه نظر عالی هستی مخصوصا اینکه جتگ اموز ساید رو میدی یه جای دیگه
شما جنگ اموزی که از ما تحویل گرفتی میدادی بعد میرفتی به سلامت
همه اشتباه کردن
من که خودم نوب بودم یه اشتباه بزرگی کردم که به لیدر اعتماد کردم و همه چیز رو سپردم به لیدر از اکانت من روی هر سه ساید لانچ شد بدون اینکه دلیلشو بدونم چون طرف میگف چند ساله که دارم توی این ساید بازی میکنم گفتم لابد به صلاحمه
هنوز من رو کسی لانچ نکردم هنوز پلنی نرفتم
هر حرکتی شد از فیک تا ریل همشو سپردم به کسی که بهشون اعتماد داشتم
که الان میگم چه اشتباهی کردم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
DARKOOB
همه اشتباه کردن
من که خودم نوب بودم یه اشتباه بزرگی کردم که به لیدر اعتماد کردم و همه چیز رو سپردم به لیدر از اکانت من روی هر سه ساید لانچ شد بدون اینکه دلیلشو بدونم چون طرف میگف چند ساله که دارم توی این ساید بازی میکنم گفتم لابد به صلاحمه
هنوز من رو کسی لانچ نکردم هنوز پلنی نرفتم
هر حرکتی شد از فیک تا ریل همشو سپردم به کسی که بهشون اعتماد داشتم
که الان میگم چه اشتباهی کردم
وای بحال ساد و پلیری که حرف لیدرشو گوش نمیکنه و حرف لدرشونو دوتا میکنه
اون ساید و سرور دیگه ارزش بازی کردن نداره چون کوچکترین ارزشی برای کسی که چندین ماه براشون زحمت کشیده قائل نیستند
ویرایش توسط The UnderTaker : 05-28-2016 در ساعت 10:51 PM
دلیل: درخواست کاربر
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن