قشنگ صحبت میکنه اینن ممد اشخور دلم نمیاد جواب ندم!! والا!!! اخه ممد اشخور عزیزم من همرمو نصفه بلند کردم برات!!! میخوام 4 تیکش بکنم 4 بار واندرتوانو بزنم باهاش راستش!!! حالا نصفش یه دوبارم لانچ شه مهم نیست واسم چون نه دف دارید نه هیچی!! دف واندر nw خیلی دوس دارم راستش!! 100 کی میشه؟؟؟؟ ریکاوریو خوب امدی ولی احتیاج نسیت یه نان کپی ازت میزنم همین هفته حالشو ببری مثل اون دوتا همرت که زدیم. واستا نگاه کن اشخور. هههههه میگه ریکاوری!!!! تمام شده بازی که درسته چون یا ما بریم یا ناتار!!! همین الان حاظرم 10 بار کل واندرتاونو از تو se بزنم !!! دف واندرتونم خودم میدم!!! ریکاوری!!ههههههههه!!! زیر پرچم sw شدیی هی پرچم پرچم میکنی!!! لول!!! نزار فایل صوتی پخش کنم ابرو برها!!! ریکاوری!!!! ههههههه!!!!! دوباره میخوام بلند کنم همرمو حالشو ببری!!! تونستی دفش کن!!! شنیدم انقدر دف نداشتی همر جلو تروپا گزاشتی!!!! ههههه!!! ریکاوری کنم برات دفتو!!!! انقدر گنده میای نشکنی؟؟؟ نگرانم براتا!!!! منتظر سوپر پلن sw هم هستما!!!! ریکاوریییی!!هههههههههه!!!! نشکنی!!!!!!! ههههههه!!! ریکاوری!!!! دف واندر بک میدی !! انقدر بی دفی!!!!ههههههه!! ریکاوریییی