اول از همه یه تشکر ویژه کنم از تمامی دوستان سامان.موجی.محمد(سالارم) . دوتا رضاها. بچه ها اکانت دارکوب.محسن توپک.علیرضا سیکو و... ماشالله اینقدر زیادن اسم تک تکشون بیارم صفحه پر میشه. قشنگ معنای واقعی اتحاد و متا نشون دادن بهمون
حرف زیاد هست از گفته و نا گفته ها که در مورد ساید اندبلیو باید زده بشه که اینجا جاش نیست
فقط بگم شایان خان هنر کردی همسایه زدی دلو زدیم چون تو اتحاد بود. نزدم اکاننتو چون با امیر حرف زدم برخلاف کل نفرات ساید که همو نزنیم ساید تخریب نشه اما به قولش عمل نکرد و چیزی جز شرمندگی واسم نذاشت جلو بقیه
در موردحمله گسترده تونم منو یاد پلن کفش های سیندرلا انداخت :دی
انالیز من نصبت به پلن این بود که اصلا فکر نمیکردم ده ناین کپم ریل باشه چون همحملات نا منظم بود و اینکه تو حملات تنها بیگ واندر زنتون دیدم اصلا فکر نمیکردم اینقدر کمبود همر داشته باشین که بیگ همرتون به خطر بندازین.وگرنه اونم بر نمیگشت بهتون قول میدادم.(سامان گفت غارتش کم شده ها توجه نکردم)
الان به معنای واقعی بازنده هستین چون غیر دوتا همر واندر زن و یه همر بی دندون چیزی ندارین.همون دفسازی کنید فقط بریزید تو واندر بعد بکشن بالا البته اگه تونستین.
شاید بازی واسه شما قشنگ شده واسه من تموم شده.با حریفی که چیزی نداره نمیشه خوش گزوند.البته میتونم کل اس ای و اتحاد مردان اندبلیو دو هفته ببرم زیر پرچمم که ترحم کنن نزننتون.واسه ریکاوری.هنوز اعتبار داریم بین بچه ها
.اون نوشابه ها که باز کرده بودین واسه جشن پیروزی بندازین دور گازش رفته دیگه.میگم سامان بستنی بیاره یکم خنک شین