نقل قول نوشته اصلی توسط BlackSword نمایش پست ها
))
بلاخره یکی شما رو شناخت اونم چه شناختی ))
گفته این همونیه که 3-4 ماه اول بازی انداختیمش بیرون ) - اسم نمیبرم کی گفته چون مطمئنم خودت بهتر میدونی
جالبیش اینجاست خودتو لیدر یکی از شاخه ها خوندی که به کل تکذیب میکنم )
پ ن : اکانت BlackSword تو هر سروری با ایمیل بنده ساخته شده ) و تا حالا دوال کسی نبودم << بازم رجوع کنی به بچه های ما (weedmaster) میفهمی
نکته دیگه : عرفان - مهدی اسنایپر - حمید ولئو(3dot) : اینایی که اسمشونو نوشتم از گروه weedmaster نیستن دوست عزیز - بگو یکم بیشتر یهت تقلب برسونن حداقل کمتر خراب شی گلم )
محض اطلاع جنابعالی که دفعه بعد سوتی ندی - گروه weedmaster قبل سرور tc2 در s1 r2 تشکیل شد در اتحاد لویال

ارادتمند
مهدی blacksword
عزیزم این بحثا فک نکنم واسه بچه های اینجا جالب باشه ، یه گروه تلگرام بسازیم ، من همه رو میگم بیان ، خیالت راحت باشه من کلا از اول پستامم بخونی با تیم weedmaster مشکل داشتم گلم قبل اون هم سرور 4 راند 1 تیمشون بود دور هم به اسما خوب دقت کن ! بنیان گذارشون شهداد و حمید و علیرضا بودن ، اسما رو در کل سرور 2 گفتم ، اصن ما بیرون افتادنی بودیم فارم بودیم ، یه شماره تو خصوصی بده ، که با همین شایان جان و شما و بقیه عزیزان یه دور همی بذاریم ، اصن نه واسه کل کل ، واسه تجدید خاطرات ، البته شایان جان که نبودن ، لااقل تو ساید ما نبودن ، شمارم میگم که کارای اکانتو یه آریا نامی انجام میداد ، البته اکانتت تا اونجایی که یادمه چیز خاصی هم نداش

پ.ن و آنتی : http://k1.x.dejkoob.net/statistiken.php?tid=7

این هفته چه تغییراتی کرده تاپ )) آیا بازم عوض میشه !؟