نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
[SIZE=3]
در مورد شما سجاد جان ، من رفاقتم خیلی بالاتر از بازیه واسم ، واسه همینم اتفاقا گله مندم ازت سر خیلی چیزا
شما اگه نمیدونی میتونی بپرسی از بچه های ساید خودمون ، دیگه الان که سرور 10سال نگذشته ازش که یه سری مثه این دوستان بیان و اعتبار بسازن واسه خودشون ، سهیل دوس خوبم هستش ، این سرور ج.غ بود ، به خاطر من اومد ش.غ ، من در حقش رفاقت رو اونجور که باید نکردم و به خاطر یه سری مسائل ، ازم دلخور شد ، سهیل خیلی قبل تر از اینکه 3 ایکس رو ول کنه ، اینجا رو ول کرد ، همه ش هم سر دلخوریش از من و عارف بود عزیزم ، چندین بار این موضوع رو بهت گفتم ، یه بار دیگه گوشزد میکنم ، تو جریان مسائل درونی یه ساید دیگه اگه نیستیم ، نباید بیایم و بگیم چی شده ، اگه دوس داشتی بپرس خصوصی ، من مفصل میگم چی شد که سهیل انگیزه بازیش رفت !!!
اما در مورد سطح بازی و چیزایی که گفتی ، وقتی میای وسط فرو داد میزنی الان خوشحالین متا شمال شده ، کاملا معنی خوشحال رو متوجه میشم من عزیزم ، وقتی میای میگی توازن سرور بهم خورده رو ولی اصن نمیفهمم معنیش رو ، یه تحلیل بکن بگو چجوری توازن برقرار میشد !؟ شما که دست به تحلیلت خوبه ، شما اکانتی که 3ماه تو اتحادم بوده میگی نباید لانچ کنه چون تو sw هس ، خب میزدیش ، مگه من گفتم نزن !؟ ولی وقتی انقدر مرام میذارم به سعید میگم ولش کن اکانت به دردمون نمیخوره ، زود میای رو ال استارز فیک میذاری بحثش متفاوت میشه ، اون موقع دیگه نمیشه یه اکانت در اخنیارت باشه ، من که کم اوانس ندادم که ، اگرم بحثت اینه یه اکانت تو sw هس ، خب عارف مگه تو SW نیس !؟ خب بیاین بزنین دیگه ، نه اینکه قبل کتیبه ها بیاین بگین با اکانتاتون کتیبه ها ما رو نزنین ، منطقی ترش اینه با اکانتاتون بیاین اکانتاکون رو بزنین
آرش جان
باور کن 1% ناراحت نیستم ازت.اگر فکر میکنی ناراحتم پس باید بهت بگم هنوز ناراحتیمو ندیدی
همه صحبتات درست فقط یه چیزی راجع به اکانت Whitebird بگم.

اصلا قصد هیچ کاریو با اون اکانت نداشتم .
یکی از دوستان ازم پرسید به سعید اطمینان داری ؟ گفتم آره چطور مگه ؟
گفت اگر فردا وسط پلن پسوورد عوض کرد دف بک داد یا تارگت لو داد یا هر چیزی میخوای چی کار کنی ؟
دیدم حرف درست میگه .پسووردو عوض کردم 4تا فیک گذاشتم 2ساعت بعد پسوورد عوض شد !!!
فقط میخواستم ببینم این کارو میکنه یا نه

سعید به من گفت اکانت در اختیارت هر کار میخوای بکن . خواستم ببینم سر حرفش میمونه !!!
من چه کاری میتونستم بکنم باهاش ؟جز دف سازی خود سعید هم اینو میخونه
امیدوارم از دستم دلخور نشه اما باید امتحانش میکردم

پ.ن 1 : با نوب جماعت توی یک ساید بازی نمیکنم پس منو به اون رفیقات نچسبون. گقتم 75% دوستامون مشترکن .نه دیگه همشون
موفق باشی
ســـجاد