-

نوشته اصلی توسط
blacksword

))
بلاخره یکی شما رو شناخت اونم چه شناختی

))
گفته این همونیه که 3-4 ماه اول بازی انداختیمش بیرون

) - اسم نمیبرم کی گفته چون مطمئنم خودت بهتر میدونی
جالبیش اینجاست خودتو لیدر یکی از شاخه ها خوندی که به کل تکذیب میکنم

)
پ ن : اکانت blacksword تو هر سروری با ایمیل بنده ساخته شده

) و تا حالا دوال کسی نبودم << بازم رجوع کنی به بچه های ما (weedmaster) میفهمی
نکته دیگه : عرفان - مهدی اسنایپر - حمید ولئو(3dot) : اینایی که اسمشونو نوشتم از گروه weedmaster نیستن دوست عزیز - بگو یکم بیشتر یهت تقلب برسونن حداقل کمتر خراب شی گلم

)
محض اطلاع جنابعالی که دفعه بعد سوتی ندی - گروه weedmaster قبل سرور tc2 در s1 r2 تشکیل شد در اتحاد لویال
ارادتمند
مهدی blacksword
اوه اوه! گروه weedmaster
واویلا
آقا بیشتر بنویس خوشم اومد. یادی از فارم ها ودیواری های قدیم زنده کردی الان ، یهو شناختمت
خداییش الان میخوای بیای بپرسی من کی بودم؟ و منو نمیشناسی
نپرس جواب میدم:
من اصلا بازی نکردم. تازه اومدم دارم بازی یاد میگیرم ولی اینقدر رو اکانت های مختلف لاگین داشتم که حسابش دستم نیست. شما هم نمیشناسی منو چون بازیکن بودی و کلا من بازی نمیکردم. لذا اصلا مثل شما شخصیت مهمی نیستم ولی تا دلت بخواد گند زدم به بازی هاتون تو سرورهای مختلف. به همتون، همه این اسم هایی که نوشتی
پ.ن: مخاطب شما نیستی در این قسمت مهدی جان، کلیه دوستان خودشاخ پندار هستن
اینقدر شاخ زیاد شده یهو از طرف دوستان تو فروم، که آدم فکر میکنه زمین گاو بازی اسپانیاییه و ماتادور بازی، باید مواظب باشی شاخ نخوری!
همون موقع ها هم سیاست نداشتین، سر تو اکانت خودتون و مولتی هاتون بود، دقیقا همینجوری که الان هستین، همون موقع هم همین بودین 
حالاجوگیر شدین 4 تا بازیکن تازه دیدین یهو دور گرفتین
اصلا من فارم! من تو همه سرورهای قدیم و جدید و مریخ و زحل و مشتری و.... سایر کهکشان ها 1 دونه اکانت داشتم با 1 دهکده و پاپ 1، ولی کلا عملکرد همه در خاطرم هست. لطفا دیگه بیشتر از این منو نخندونید. فروم فضای عمومی هست بهتره این اشعار منظم و زیبا رو با اشخاص مختلف در پیام خصوصی به اشتراک بزارین.
نکته ای دیگر:
لیدرها و شاخ هاتون هم اون موقع کیا بودن؟!! از آیدین بالاتر داشتین؟ اونم که اگه پنل از مهدی خسروی نمیگرفت و انواع کثافت بازی رو پیاده نمیکرد نمیتونست 1 دونه پلن موفق بزنه! اره داداش اینجوریاس. 4 تا نوب دیدین همتون زبون باز کردین. برای خیلی هاتون کتیبه زدم، برای خیلی هاتون اینسرت زدم، خیلی هاتون رو از چیف و 0 شدن نجات دادم، اون زمانا اینجوری نبودین، اینقدر جوگیر نبودین! بازیکنای جدید اینجوری باشن طبیعیه، ولی از شما بعیده!
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 6 پسندیدن, 0 نپسندیدن