سلام ، فک نمیکردم شایان جان شمام مثه بقیه برو بچه هاتون باشی ، لااقل فک میکردم تجربه فرومیت بیشتر باشه از بقیه !
سوالات رو قرمز کردم و جواب هاتو آبی ! خودت پرسیدی خودتم جواب دادی ، والا ما از سرور 1 راند 1 که با اکانت LanCer که تو ش.غ استارت زدیم و اون موقع اتحاد ها 3 شاخه بود که یه شاخه دست فرزان و ممل بود ، شاخه بعد دست من و علی لئوپارد بود و یه شاخه دست اردشیر مازیار و درگیری داخلی شکل گرفته بود ، با این عزیزان آشنا شدیم ، بگذریم اصن ، کلهم اجمعین به 3دات رسیدیم اسمو چون یه Viper بود ، یه خلیج فارس و مال ما که بزرگان نام داشت ، سر اینکه درگیری پیش نیاد اتحاد ها رو گذاشتیم ... ، در واقع اسمی انتخاب نکردیم ولی هم زمان تو کام نیز بود این اسم ، یعنی هدف وحدت بودمازیار طالبی که من با پسرش رفیق بودم و با خود آقا مازیار به دلیل سن و سال بالا تری که داره احترام میذاشتیم همگی ، حتی با علیرضا ، که آقازاده شون هم بود بود به یه مشکلی خوردن حتی که رفته رفته بعد از اون دیگه بازی نکرد و پدر موند در صحنه ! اردشیر من رو نشناخته
!؟ شمایی که دنبال تاریخ و رمین و رمان هستی ، اولین سرور ایران که واندر 100 شد کدوم سرور بود !؟ این بار من یه تقلب میرسونم ، 3 راند 1 ، اسم اکانت هولدر چی بود !؟ باز من یه کمک میکنم ، mhamohi صاحاب اکانت کی بود !؟ در واقع اولین نوشته ای که از طرف Grozoth اومد به اسم یه اکانت که واندر 100 کرده !!!
من آرش هستم ، فامیلیم هم شیرین هستشما نهایتا بتونی با حرف 4تا کار نکرده به نام خودت بزنی ، ولی با حرف نمیتونی تاریخ رو تغییر بدی !!!
اکنت dfg winston handsome و kurosh تو سرور 2 میلاش دست خودم بود ، با اسم dfg که دف کورد بودم ، سینا رو انداختم رو kurosh ، بعد winston سینا محمد nw روی handsome ونهایتا خودم هم رو dfg بودم با فرشید که ، فرشید رفت خدمت سربازی ، منم نزدیک به 2 ماه اومدم شمال ، دقیقا نزدیک به یک ماه و نیم از کتیبه ها گذشته بود و پسوورد اکانتا رو اکانت نادر chicco سیو بود و 95 کی سزار ما در اون تایم که خیلی مونده بود تا ته سرور کوبیده شد به دیوار ، مازیار و اردشیر تقریبا روزی بین 2 تا 4 ساعت باهام حرف میزدن سر مشکلات بچه های تیم weedmaster و علیرضا deradis ، حتی خود مازیار و اردشیر هم جرات نداشتن یه جنگ آموز بزرگ رو بگیرن ازش که جنگ داخلی ایجاد نشه ، همه مشکلا رو حل میکردمک ، تک تک دفاع و اینسرت رو میزدم ، که کنارم نیما max sparta که با عرفا ن هم تازه فامیل شده بود و فرشاد wolfrayet star هم کم و بیش کمک میدادنما یادمون نرفته که اکانت شانگفی 3 یا 4 ده داش ، و تو فروم اونجا وقتی میخواست پست بذاره 10 بار اجازه از بزرگان میگرف
)) ولی تو همون فروم اگه یادت باشه که 48 ساعت بن شد ، من و آیدین و دکتر سینا و علیرضا درادیس 4 صبح داشتیم 2 ساعت فحش میدادیم سر کثیف بازی های استاد آیدین جونتون
بگذریم ، من نبودم هیچ سروری ، من نباید خودمو معرفی کنم ، چون تو همون ir اندازه سرورایی که اینجا و اونجا رو هم بازی کردین ، ساید دستم بوده !!!
گل پسر ، آقا ، عمو ، دوست خوبم ، منم اگه کل افتخارام 4 تا لینک بود ، 100% نگه میداشتم ، 3تا سرور باخت دادم تو ir هر 3تاشم صدقه سر 3دات بود ، البته یه سرورم قهرمانان راند 2 بود که توتال ج.ش بودم و اون گند کاریا درومد و همه ول کردن من جمله همین ممد آقای مگ که در ادامه صحبت دارم باهاش !!!
اگه قرار بود لینک و عکس سیو کنم باید یه 2ترابایت اکسترنال میذاشتم اینجا عزیزم ، ماکان رو خریدم !؟ گنده لیدرای سرورای ir کیا بودن !؟ همین ماکان که اسطوره پاکی بودخدا وکیلی بچه بدیم نبود ولی نخریدمش ، اتفاقا یادمه بد جور هم زدم همه سرور رو همون سرور 10 ، هر روز 7 صب اندازه کل لینکایی که دیدی و زدی تا حالا لینک کپ و نان کپ 0 شده میذاشتم ، اونم با 4 تا اکانت و کلا 4 تا همر ، تو که میگی منو نمیشناسی نمیدونی کجاها بودم ، ولی دونه دونه سرورا رو داری میگی که تقلب برسونی
سرور 2 شما 4تا ده داشت اکانتت ، من 4تا اکانت داشتم که پاپش 50 تا اول و همراش هر 4تا جز 20تا بود ، ویکیش همر اول یا دوم سرور بود
لینک ندارم ، عکسم ندارم، نه به خاطر اینکه ندید پدید لانچ باشم که سیو کنم ، احتمالا چون تا حالا بازی نکردم ندارم)))
شما خوب سیو کن که نشناختنت آدرس بدی
به به ! سلام ممد آقا ، مگه بازی میکنی !؟ یهویی وسط فروم ، ما هم خواستیم غیبت نکنیم مگش رو نگفتیم ! خوبی سلامتی !؟ وضع جسمیت بهتره !؟ بگو اگه بازی میکنی بگردیم دنبال یه گول تک ده
یادته با عارف سر تاکتیک دعوات شد !؟ با فرشید چی !؟ با خود من هم 2 بار بحثت شد ، سر باگ تخریب و تاکتیک ، که چرا یاد بقیه دادم ، یا بهتر بگم ، یاد بچه های سایدم دادم !!!
من همیشه میگفتم بازی باید تو شرایط برابر باشه ، شما میگفتی برن مطالعه کنن ! یادته چقدر تو کیرلوید بحث میکردیم !؟
حالا اینجا شما یه چی دادی دست همه ، هم غارت میکنه ، هم سرباز میسازه ، هم جشن میگیره ، هم چکش میزنه ، هم تعدیل میزنه ، دیگه کم مونده یه حموم ترکی هم ببره ، البته شنیدم خودت ندادی و دست گل ابوالفضل بوده ، ولی به هر حال ، طرف اصن پلر نیس میبینی 200تا مولتی کشیده ، خودشم که هیچی تو درو دیوار ، رنک 1 هم میگیره اون وسط ! درسته دیگه مثه قبل جدی بازی نمیکنیم ممد ، ولییه عده تازه بازی میکنن ، یه عده تازه دارن مثه من و تو که اون موقع سر لانچ و تعداد و نحوه لانچ بحث میکردیم ، بحث میکنن ، اینا هم اندازه ما حق دارن لذت ببرن ! نه اینکه چون ما بازیمون تموم شده بازی اینا رو هم خراب کنیم ! حالا کلا بیخیال !!! نکنه عمو شایان هم بهت استاد میگفته
امروز خیلی جالب بود ، هی با هر کی کل کلمون گرف هی داره میره تو قدییم ندیما ، میترسم یه سری آدما که از 3 سالگیم ندیدم هم بیان تو فروم یهو))
آنتی فلان :
با تشکر