نقل قول نوشته اصلی توسط BlueBoy1988 نمایش پست ها
سلام بر عزیزان سرور کی1

اقای ارش خان dfg مهدی رو دووست نداری یادت بیاد منم نمیخوای یادت بیاد؟؟؟

اگر بلوبوی رو یادت بیاد پس مهدی رو هم یادت میاد چون یکی از هولدر های تیم ما بودن

حق داری از ویدمستر گله مند باشی اگر یادت باشه با من دعوات شد که اخر هم اکانت رو فروختین رفتین البته به رقیب فروختین

گفتی از پرستیج جنگ اموز بزرگ زدی؟؟؟؟

از اونجایی که من حافظه خوبی دارم==>>

جنگ اموز بزرگ از اکانت بلوبوی رفت روی پرستیج بعدش هم با هماهنگی من رفتش روی اکانت مکس اسپارتا {{اون موقع شما این وسط نقشتون چی بود؟}}

حالا راستشو بگو کی شدی تری داتی ؟؟؟ از وقتی همرت رو فروختی به رقیب؟؟؟ دوست عزیزتون سینا چیکار میکنه؟؟؟؟

پ.ن:: عارف کیه؟؟؟ خدایی توی کل عمر دژکوبیم عارف نشنیدم
الان شما آرمینی یا همون عزیزی که 1سال و نیم هم پیداش شد میگفت دوالشم که همون موقعم کسی یادش نمیومد !؟
من اکانت فروختم :| !؟ من که زمانی هم که رفتم ، عرفان ده 1 رو چیف کرد چون نزدیکش بود ، پارکینگا رم که دادم آرمین فار فار چون 20 خونه ایش بود :| اکانت هم که دادم کلا به نادر و هادی :| اکانت ما هم زمانی که زدن سزاراشو که اگه تو سرور بودی میفهمیدی ، پسوورد نادر چیکو لو رفت ، در واقع یه اکانت جانشینش شد ، و با جانشینی روش بودن ، پسسوورد یه سری اکانتا تو آرشیو نا مه ش بوده ، که یکیش dfg بود ، که سزارا نادر و dfg رو تو هم کوبیدن ، حالا این وسط فروش چی بود !؟ بعد کی ما رو بیرون انداخت !؟ سینا مشکلش چی بود !؟دوست عزیز یعنی شما تری داتی بودی و ما نبودیم !؟ شما کی شدی اتفتقا !؟ این بحث که هر کی میاد یه جمله میگه من توضیح بدم قشنگ نیس ، لطف کنین شماره هاتون رو ئتو پیغام خصوصی بذارین ، یه گروه درست کنم ، بالاخره هنوز داریم شماره عزیزان رو ، با بعضیا هم هنوز در ارتباط و رفت و آمد هستیم ، لطفا کسی حرفی داره من بعد اونجا بزنه ، نه جلو افرادی که بی خبرند از سرورها

در مورد شما سجاد جان ، من رفاقتم خیلی بالاتر از بازیه واسم ، واسه همینم اتفاقا گله مندم ازت سر خیلی چیزا
شما اگه نمیدونی میتونی بپرسی از بچه های ساید خودمون ، دیگه الان که سرور 10سال نگذشته ازش که یه سری مثه این دوستان بیان و اعتبار بسازن واسه خودشون ، سهیل دوس خوبم هستش ، این سرور ج.غ بود ، به خاطر من اومد ش.غ ، من در حقش رفاقت رو اونجور که باید نکردم و به خاطر یه سری مسائل ، ازم دلخور شد ، سهیل خیلی قبل تر از اینکه 3 ایکس رو ول کنه ، اینجا رو ول کرد ، همه ش هم سر دلخوریش از من و عارف بود عزیزم ، چندین بار این موضوع رو بهت گفتم ، یه بار دیگه گوشزد میکنم ، تو جریان مسائل درونی یه ساید دیگه اگه نیستیم ، نباید بیایم و بگیم چی شده ، اگه دوس داشتی بپرس خصوصی ، من مفصل میگم چی شد که سهیل انگیزه بازیش رفت !!!
اما در مورد سطح بازی و چیزایی که گفتی ، وقتی میای وسط فرو داد میزنی الان خوشحالین متا شمال شده ، کاملا معنی خوشحال رو متوجه میشم من عزیزم ، وقتی میای میگی توازن سرور بهم خورده رو ولی اصن نمیفهمم معنیش رو ، یه تحلیل بکن بگو چجوری توازن برقرار میشد !؟ شما که دست به تحلیلت خوبه ، شما اکانتی که 3ماه تو اتحادم بوده میگی نباید لانچ کنه چون تو sw هس ، خب میزدیش ، مگه من گفتم نزن !؟ ولی وقتی انقدر مرام میذارم به سعید میگم ولش کن اکانت به دردمون نمیخوره ، زود میای رو ال استارز فیک میذاری بحثش متفاوت میشه ، اون موقع دیگه نمیشه یه اکانت در اخنیارت باشه ، من که کم اوانس ندادم که ، اگرم بحثت اینه یه اکانت تو sw هس ، خب عارف مگه تو SW نیس !؟ خب بیاین بزنین دیگه ، نه اینکه قبل کتیبه ها بیاین بگین با اکانتاتون کتیبه ها ما رو نزنین ، منطقی ترش اینه با اکانتاتون بیاین اکانتاکون رو بزنین
حرفی رو که مدت ها قبل به خودت زدم رو الان واسم نزن سجاد جان ، خود من گفتم حتی با بچه های ال استارز هم کل کل نکنین ، جای دیگه ممکنه تو یه ساید باشین ، ولی اینکه الان با من انقدر سر جنگ داری رو نمیفهمم دلیلش رو ، وقتی میایم تو فروم یه چیزی رو مطح میکنیم ، دلیلش اینه بخوایم همه بفهمن ، وگرنه هم شماره منو داری ، هم تلگراممو و راه های ارتباطی زیادی هس که میتونه به صورت خصوصی حرفامون بیان بشه

پ.ن : دوستان با سابقه ، اگه سوالی از گذشته هس ، لطفا پیغام خصوصی شماره بذارن تا یه گروه درس کنم با یه سری از دوستان که میگین ، میگن ما دروغگوییم و اکانت فروشیم اصن )) فقط نشه مثه جریان اون بابا که اومد گفت تو س14 این بودی و این کارو کردی ، که نبودیم کل سرور 14 هم تو بحث سیاست جدیش ، فقط و فقط یه بار با ممدرضا اوانسنس و نیما رونجر خدا بیامرز و فرشید خدا بیامرز و مملی وگنوس و یکی 2 تا از عزیزان دیگه یه فرحزاد رفتیم ، سرورش هم اصن بار فنی نداشت از نظر من و بدترین سروری بود که تو کل زندگیم بازی کردم ، سرو تهش هم معلوم نشد چی شد اصن:|

با تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa-bi nam نمایش پست ها
جهت اطلاع دوستان عرض می کنم که این دوستانی که می بینید نه رو اکانت من بازی میکنن نه برا من مولتی میکشن و نه دف.

دوستانی که اکانت ندارن تو سرور خواهشاً اینجا پست نزارن . شما نیستین اینا تمام دق و دلیشون رو رو من خالی می کنن.

:| اگه واسه شما بازی نمیکنن چرا انقدر دفاع میکنن پس )) دیگه الان برنامه طبق این مموال شد که مهدی لوسیفر تنها کسی نیس که دف از مولتیا واسه ج.ش میکشه ، رضا خان هم اتکا رو لانچ نمیکرده )) !؟ این شد برنامه !؟ تا دیروز که 4 تالینک دادین و کتیبه رو با جاش بردین و ، خفت میکردین و دیوار میکردین ، یکی شده بود سوپر پلنر و دیگری شده بود ، گاد اف دف کوردیناتور و یه عزیزیم که رفت شده بود اسطوره دف ، حالا که یه دیوار شدین انقدر باید همه چیو انکار کنیم !؟ خب لااقل بگین کیا تو سرور هستن جواب اسپم ها و اسپمر ها رو ندیم و ریپورت کنیمشون =)))))

با تشکر