الان شما آرمینی یا همون عزیزی که 1سال و نیم هم پیداش شد میگفت دوالشم که همون موقعم کسی یادش نمیومد !؟
من اکانت فروختم :| !؟ من که زمانی هم که رفتم ، عرفان ده 1 رو چیف کرد چون نزدیکش بود ، پارکینگا رم که دادم آرمین فار فار چون 20 خونه ایش بود :| اکانت هم که دادم کلا به نادر و هادی :| اکانت ما هم زمانی که زدن سزاراشو که اگه تو سرور بودی میفهمیدی ، پسوورد نادر چیکو لو رفت ، در واقع یه اکانت جانشینش شد ، و با جانشینی روش بودن ، پسسوورد یه سری اکانتا تو آرشیو نا مه ش بوده ، که یکیش dfg بود ، که سزارا نادر و dfg رو تو هم کوبیدن ، حالا این وسط فروش چی بود !؟ بعد کی ما رو بیرون انداخت !؟ سینا مشکلش چی بود !؟دوست عزیز یعنی شما تری داتی بودی و ما نبودیم !؟ شما کی شدی اتفتقا !؟ این بحث که هر کی میاد یه جمله میگه من توضیح بدم قشنگ نیس ، لطف کنین شماره هاتون رو ئتو پیغام خصوصی بذارین ، یه گروه درست کنم ، بالاخره هنوز داریم شماره عزیزان رو ، با بعضیا هم هنوز در ارتباط و رفت و آمد هستیم ، لطفا کسی حرفی داره من بعد اونجا بزنه ، نه جلو افرادی که بی خبرند از سرورها
در مورد شما سجاد جان ، من رفاقتم خیلی بالاتر از بازیه واسم ، واسه همینم اتفاقا گله مندم ازت سر خیلی چیزا
شما اگه نمیدونی میتونی بپرسی از بچه های ساید خودمون ، دیگه الان که سرور 10سال نگذشته ازش که یه سری مثه این دوستان بیان و اعتبار بسازن واسه خودشون ، سهیل دوس خوبم هستش ، این سرور ج.غ بود ، به خاطر من اومد ش.غ ، من در حقش رفاقت رو اونجور که باید نکردم و به خاطر یه سری مسائل ، ازم دلخور شد ، سهیل خیلی قبل تر از اینکه 3 ایکس رو ول کنه ، اینجا رو ول کرد ، همه ش هم سر دلخوریش از من و عارف بود عزیزم ، چندین بار این موضوع رو بهت گفتم ، یه بار دیگه گوشزد میکنم ، تو جریان مسائل درونی یه ساید دیگه اگه نیستیم ، نباید بیایم و بگیم چی شده ، اگه دوس داشتی بپرس خصوصی ، من مفصل میگم چی شد که سهیل انگیزه بازیش رفت !!!
اما در مورد سطح بازی و چیزایی که گفتی ، وقتی میای وسط فرو داد میزنی الان خوشحالین متا شمال شده ، کاملا معنی خوشحال رو متوجه میشم من عزیزم ، وقتی میای میگی توازن سرور بهم خورده رو ولی اصن نمیفهمم معنیش رو ، یه تحلیل بکن بگو چجوری توازن برقرار میشد !؟ شما که دست به تحلیلت خوبه ، شما اکانتی که 3ماه تو اتحادم بوده میگی نباید لانچ کنه چون تو sw هس ، خب میزدیش ، مگه من گفتم نزن !؟ ولی وقتی انقدر مرام میذارم به سعید میگم ولش کن اکانت به دردمون نمیخوره ، زود میای رو ال استارز فیک میذاری بحثش متفاوت میشه ، اون موقع دیگه نمیشه یه اکانت در اخنیارت باشه ، من که کم اوانس ندادم که ، اگرم بحثت اینه یه اکانت تو sw هس ، خب عارف مگه تو SW نیس !؟ خب بیاین بزنین دیگه ، نه اینکه قبل کتیبه ها بیاین بگین با اکانتاتون کتیبه ها ما رو نزنین ، منطقی ترش اینه با اکانتاتون بیاین اکانتاکون رو بزنین
حرفی رو که مدت ها قبل به خودت زدم رو الان واسم نزن سجاد جان ، خود من گفتم حتی با بچه های ال استارز هم کل کل نکنین ، جای دیگه ممکنه تو یه ساید باشین ، ولی اینکه الان با من انقدر سر جنگ داری رو نمیفهمم دلیلش رو ، وقتی میایم تو فروم یه چیزی رو مطح میکنیم ، دلیلش اینه بخوایم همه بفهمن ، وگرنه هم شماره منو داری ، هم تلگراممو و راه های ارتباطی زیادی هس که میتونه به صورت خصوصی حرفامون بیان بشه
پ.ن : دوستان با سابقه ، اگه سوالی از گذشته هس ، لطفا پیغام خصوصی شماره بذارن تا یه گروه درس کنم با یه سری از دوستان که میگین ، میگن ما دروغگوییم و اکانت فروشیم اصن)) فقط نشه مثه جریان اون بابا که اومد گفت تو س14 این بودی و این کارو کردی ، که نبودیم
کل سرور 14 هم تو بحث سیاست جدیش ، فقط و فقط یه بار با ممدرضا اوانسنس و نیما رونجر خدا بیامرز و فرشید خدا بیامرز و مملی وگنوس و یکی 2 تا از عزیزان دیگه یه فرحزاد رفتیم ، سرورش هم اصن بار فنی نداشت از نظر من و بدترین سروری بود که تو کل زندگیم بازی کردم ، سرو تهش هم معلوم نشد چی شد اصن:|
با تشکر
- - - Updated - - -
:| اگه واسه شما بازی نمیکنن چرا انقدر دفاع میکنن پس)) دیگه الان برنامه طبق این مموال شد که مهدی لوسیفر تنها کسی نیس که دف از مولتیا واسه ج.ش میکشه ، رضا خان هم اتکا رو لانچ نمیکرده
)) !؟ این شد برنامه !؟ تا دیروز که 4 تالینک دادین و کتیبه رو با جاش بردین و ، خفت میکردین و دیوار میکردین ، یکی شده بود سوپر پلنر و دیگری شده بود ، گاد اف دف کوردیناتور و یه عزیزیم که رفت شده بود اسطوره دف ، حالا که یه دیوار شدین انقدر باید همه چیو انکار کنیم !؟ خب لااقل بگین کیا تو سرور هستن جواب اسپم ها و اسپمر ها رو ندیم و ریپورت کنیمشون =)))))
با تشکر