چرا هر کی میاد به شما میگه یه سابقه (( املای درستش به این شکل هست )) از خودت بگو هی میگی نیازی نیس))
خب اسم یه اکانت فارم بگو اصن تو ir که روش بازی میکردی ، دیگه این داستانا چیه !؟ خدا رو شکر این ممد 4تا ماکروس بهتون داد که جز بزرگ پلیرهای ایران بشین ،10 نفر ازت 10 بار پرسیدن یه سابقه از irت بگو ، یه بار درست جواب ندادی ، اون یکی اومده به من میگه تو پلیر فلان اکانت بودی ، که اصن نبودیم ، بعد خودش دوال کسی بوده که سرور 2 تو اتحاد من تو 3دات که آموزش میدادم بهش با اون دوست شهریار نامش ، تازه داشت بازی یاد میگرفت![]()
همین اساتیدی که میگن ما در حدشون نیستیم به خودشون بگو و بپرس یه سرور رو بگن که بازی کرده باشن ، عدد سرور یه رقمی بوده باشه ، حالا هی ما داریم آبرو داری میکنیم هیچی نمیگیم ، دیگه زندان که نبودیم ، حبس ابدم نخورده بودیم ، گل پسر خان لوسیفر ، عمو شایان بزرگوار ، رضاخان سوپر پلنر ، اومدیم گفتیم بیاین نیومدین ، ترسیدین که بیاین ، دیگه این همه درو دیوار زدن ناره که ، بعدشم تازه مخاطب من واسه اومدن شماها نبودین ، یه عده بازیکن بودن که اومدن گفتن والس مال ماس ، باز دمشون گرم ، یه سرور سابقه بازی داشتن تو یه اتحاد ، از رو هوا نگفتن چیزی ، یه سابقه بازی بالاخره داشتن ، ورژن 3.5 و 3 و 2.5 و ... رو که اصن نمیدونین چی بوده ، اصن نمیدونین صفحه خاکستری بدون کلوب ، بدون کتیبه چه ریختی بوده بازی ، اینکه هیرو یکی از نیروهای انتخابی بوده نمیدونین کی بوده اصن ، اینکه امثال من و عارف تو سرورای تست ایران به همراه فرزان پانیشر و مملی وگنوس و مهدی پنتر و آیدین و پیمان کینگ هکتور و ... تو آی آر بازی یاد مردم دادیم که اصن ترائین که سهله ، ایمیل هم فکر کنم نداشتین ، بعد اومده این یکی دم از سابقه میزنه ، هر چی میگیم هی میگه c1 e1 اخه گل پسر ، به نظرت منی که رکورد گرزی 3.5 و 3.6 رو زدم ، 100سال میام اصن همر کپ بزنم تو c1 !؟ یا مثلا انقدری بی جنبه هستم که بازی کنم ولی قایم شم از ترس شما !؟ مگه مریضی واگیر دار دارین بخوام قایم شم :| !؟ من که یه سرور هم خواستم بازی کنم اومدم هر جا بلد بودم داد زدم که بیاین همه تون ، تازه به خداوندی خدا نه واسه کل کلش ، واسه دور همیاش ، واسه مافیا بازی کردناش مثه قدیم ، واسه گفتن خندیدناش ، واسه صندلی داغ و 1000تا فان و سرگرمی دیگه ، بعد اون یکی میاد میگه تو یکی حرف نزن فلان بودی :| بعد تازه ما اونی که این میگه نبودیم اصن :|
اون یکی دوستمون رو اومدیم گفتیم عمو بیا بازی کنیم دور هم باشیم یه کم بخندیم بعد بزن ما رو جمع کن بریم سراغ زندگیمون ، میاد میگه در حد رضا خان نیستی که جوابتو بده :| مردونه با این سن و سال جفتمون نباید خجالت بکشیم !؟
ختم کلام : اونایی که نیستن تو سرور ما پست نذارن ، اگرم هستن که وقتی میرن در و دیوار بیان جوابگو باشن !!!
مطلب اصلی : 1000 سال بگذره ، 100000 تا حرف مردم بزنن ، طلا همون طلا میمونه ، ولی مس طلا شدنی نیس !!! به جای اینکه با حرف بخواین بقیه رو بکوبونین و خودتون رو بزرگ کنین ، منشتون رو بزرگ کنین ، این بازی هم اگه کسی بهتر از ما بلده ، خوش به حالش ، عمرش بیشتر از ما تلف شده سرش ، ولی کسی که نبوده هیچ جا ، اینجا اومده 2تا همر اونم به زور رید ناتار کشیده نیاد اسم خودشو بذاره سوپر پلنر ! اول معرفی کنه خودشو بعد بگه چی بوده و چی شده !!!
همین شایان خان شانگفی عزیز تر از جانم ، بیاد در مورد سرور 2 راند 3 لطفا بگه به ما که چی بوده و چی شده و کدوم ساید بوده ، چون تا جایی که من یادمه به همین سبکی که مینویسن یه نام اکانت بود ، خودشون بیان توضیح بدن ، اساتید بزرگوار هم لطف کنن از جانب دیگران اظهار فضل نکنن ، اگر در حد کسی نباشیم ، خودش میاد میفرماید که لطفا مخاطبمون نباشن !
پ.ن : طرف بازی نمیکنه ، الان با 4 تا حرفی که میزنه یه سایدم از بازی میندازه بعدم میره تا تابستون !
پ.ن : علی ستاره ها خیلی میخوامت ولی میدونی تو بازی یه کم دلگیرم ازت ، خارج بازی هم که دیدی ، خاک زیر پاتم ، حتی اون سرور ، حتی همین سرور همین الانش ، حتی اول بازی ، ما 2 3 تا سرور تو یه ساید بودیم ، به اختلاف خوردیم ، حتی 2تا سرورش علی رفت و کلی ازم دلخور شد ، ولی هیچ وقت نشده بهش زنگ بزنم با خنده جواب نده !!! اینجا نمیدونم چطوری شده ، هر کی رو میزنی یا ازش میخوری میخواد جیگرتو دربیاره ، یه کمی آرومتر !!! به خدا فقط یه بازیه ، تازه بازی که اسن سروری که هستیم سر جمع 20 تا اکانت فعال درجه 1 نداره ، ir طرف رنکش 500 بود همر واندر زن داشت ، همر بزن بزن داش ، 4 تا پلن میرف ، بعد نفر اولش این همه ادعا نداشته که یکی با کله میره تو دیوار سروری که دف نداره اونم تو یکی 2 ساعتاگه میدونستم انقدر داستان میشه یه دیوار شدن ، 2تا اینسرت میزدم انقدر داستان درست نشه !!!
با تشکر