-

نوشته اصلی توسط
mostafa-bi nam
شغالا همیشه این موقع جمع میشن بالاسر شیرا.
آقا یه روز نبودم ببین چه خبره. به نظر من یه موضوع دیگه مطرح کنیم برا کل کل. آخه تو گنده ای و سابقه هیچکی به آرش نمیرسه.آخه ناسلامتی آرش تو زمان حضرت آدم هم با قابیل رو هابیل سیم سکند لانچ میکردن.
اگه این همه آدم به جا اینجا میوندن تو سرور فکر کنم آرش تا الان یه کاری براش پیش میومد و سرش خیلی شلوغ میشد و دیگه نمیتونست بازی کنه و میرفت تا یه سرور خلوت دیگه برگرده.
کدوم شیر !؟ کجا !؟ دوست عزیز 2 نفر دیگه صحبت میکردن فکر کنم بحث ارتباطی به صحبتای آقا افشین نداشت ، شما دهی که چیف شد رو پاسخگو باش ، یه کم از فشارها بکاه ، بازی زدو خورد داره انقدر غصه نخور ، لذت ببر ، عشق و حال کن باهاش ، فعلا با چکمه ماجرا جویی ها رو بزن زود میره و میاد هیرو =)))

نوشته اصلی توسط
BlackSword
خیلی جالبه نه بنده بلکه دیگر بچه های weedmaster شما رو به یاد نمیارن
در کل خوشحال شدیم
ارادتمند
مهدی BlackSword
فکر میکردم یه بار که گفتم متوجه شدی منظورم رو عزیزم ، دقیقا منظورم این بود که اکانت مال آریا بود و در مورد 2تا اینسرتی که زدم واسشون و وقتی که انبار میخواست و همین طور چکمه با ایشون صحبت کردم نه شما ، والا بچه های ویدمستر رو نمیدونم کدوماشون رو میگی ، ولی پلیرهای اصلی که ، علیرضا درادیس و حمید ولئو و مهدی اسنایپر و شهداد و عرفان و آرمین فار فار و آرمین و امر رضا بلو بوی و ... در کل تو اون عکس هستن اکثرش ، تولد شهداد که گذاشتم ، آقا ما نبودیم ، همه شم دروغه ، این سرور دوم هست ، اولیش که کهدی لوسیفر فارمم کرد ، اینم دومیمه
آقایی که حتی دوال بودنتون هم در حر شک و شبهه هستش !
پ.ن : میترسم یه پلن درس بریم ، دیگه کلا وجود داشتنمون هم زیر سوال بره ، بگن اصن آرش نیستی :دی
پ.ن : سجاد میدونی خوشحالیم چیه !؟ شاید اگه با مسعود متا نمیبستم خیلی چیزا رو نمیفهمیدم :دی
پ.ن : اصن دلم خواسته با ش.ش متا کنم ، سطح بازیتونو ببرین بالا که توازن بهم نخوره ، اسطوره دف و سوپر پلنر رو نگه میداشتین ، نه اینکه 10کی گلد بگیرن اکانتو بدن دست سهیل ککه منم مجبورم شم بگم نباید استفاده کنه ازش ، و پلیر من هم بذاره بره =)))
با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن