نقل قول نوشته اصلی توسط Arash :D نمایش پست ها
دوست خوب من 100 بار بگم !؟ اسم اکانت dfg بود ، کاملا هم از اسمش معلومه که فقط زده شده بود که واسه اخر بازی بخواد یه چی داشته باشه که دوستان همین اقا شایان پسوورد رو دراوردن و همر چیکوchicco که نادر بود رو کوبیدن توش ، میگم آریا رو یادمه ولی متاسفانه شما رو افتخار آشنایی نداشتم ، من قبل اینکه مازیار بره رفتم ، دقیقا یه هفته قبل از اینکه جنگ اموز بزرگ رو از اکانت prestige که روش علیرضا درادیس بود دراوردم ودادم به اردشیر !!!

شانگفی جان ، گفتم مولتی !؟ این که پلیر داشته باشی بندازی رو اکانتا و همه همر هجومی بکشن مولتی شد !؟ اینکه پلن بدی واست بازی کنن میشه مولتی !؟ خب آره مولتی بازم =)))) اتفاقا 3.6 مولتی بازی باید میشد ، نه تو این ورژن 4 که هر کی 4تا قفس گرفت از فارم بودن درومد عزیزم ، 4 رو ممد عزیزم یادت داد ، 3.6 رو کی یادت داد دوست عزیزم !؟ من به درودیوار میزنم یا شما !؟ هر کی رو میشناختی دیگه آوردی خدا رو شکر جالبه که میگی تو فروم همونجا زیاد حرف میزدیم ولی پست بعدی میگی اصن بودی )) آقا چند چندی با خودت !؟ بالاخره بودیم یا نبودیم !؟ اصن نبودیم ، دیگه این که بدتره از یه پلیر که عقبه نداشته ، عقب نشینی کنی که دوست من !

دیدی ممد همه ش تقصیر توئه ) دیدی بعد از مصاحبت باهات همه دوستان پلیر شدن ) بعد میان میفتن به جون ملت ، ملت رو مسخره میکنن ، مطمئنم ابوالفضل داده ، چون یکی که به خیلیا داد اون فایل رو از ابوالفضضل گرفته بود
دنبال کیا میگردی بگو خودم پیداش کنم واست
خیلی جالبه نه بنده بلکه دیگر بچه های weedmaster شما رو به یاد نمیارن
در کل خوشحال شدیم

ارادتمند
مهدی BlackSword