-

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
نه نه نه مثل این که واقعا ممد رضا راست می گفت شما بریز ببین چجور پیداشون می شه:d
در مورد اون اکانت که ممد رضای عزیز توجیهتون کرد و خدا رو شکر شما هم می دونستید این اکانت چراغ قرمز بوده نمی دونم این حرفتون رو کجای دلم جا بدم اکانتی که نیست چجوری ازش حمایت کنم؟؟زدن یه بازیکن با این وضغیت افتخار نیست جیگر
مورد بعدی این که این نتیجه گرفتیم دقیقا می شه بگی چه نتیجه ای این اتحاد ها قبل از تشکیل شورا هم تو تاپ بودن عزیز و نکته بعدی این که این نتیجه نیست جنگه کاملا دارید نشون می دید هیچ کدوم هم دیگه رو قبول ندارید اینم شد سیاست؟؟؟ هر اتحاد که زورش بیشتره تو شورا باشه:d
ممد رضا جون عکس بده جنازه تحویل بگیر
و در اخر عمو عطا تو رو خدا اثر بخر:d
- - - Updated - - -
حاج امین چش مایی
بیا دیگه گفتن نداره یه عضو ساده که تازه وارد تراویین شده از فارم شدن شمال شرق و وعده ماه می ده پس یا اخر و الزمان شده و یا وضعیت شمال شرق اینقدر به هم ریخته هست که یه تازه وارد هم تشخیص می ده اینوLOL
امین جان شما تازه واردی پس بعضی ها دیگه چی بگن؟؟؟؟
ودر اخر
عمو عطا قرارمون16 تا ده تو منطقه اول بود من کی گفتم کلا 8 تا ده تو رو خدا اثر هنری بخر

والا من نمیدونم چیجوری باید بفهمم چراغ کی تو اتحادتون قرمزه اگه راهی هست به ما هم یاد بدین جالبه حالا من فهمیدم چراغ قرمز بعد دوستانی که لیدر اون اتحاد بودن متوجه نشدن که طرفو زودتر بندازن بیرون
جا داره بگم اتحاد NE.۴ فقط یبار تو توسعه دهندگان بوده و الان تو تاپ غارت گراست انقدر سریع نتیجه گیری نکنید و اشتباه نکنین جالبه بدونین از اعضای شورا
unnamed اتحاد ne.۱
sharif اتحاد ne.۳
Legion اتحاد ne.۲
AnGeL اتحاد ne.۴
Rings اتحاد ne.۴
aLoNe اتحاد ne.۲
اینم اشتباه دومتون (که هر اتحاد که زورش بیشتره)
و کسی از اتحاد ne.۵ نیست چون هنوز چندروز تشکیل شده
و اینکه اگه درگیری داخلی داشتیم مثل بقیه سایدا تو تاپ مدافعین میومدیم اشتباه سوم
جای این فرافکنی و بی احترمیا یه مقدار وقت بذارین برای پیشرفت ساید تون
و به نظرم بازیکنی تازه وارد که نتون از تمام پتانسیل اکانت خودش استفاده کنه
اگه تونستین بدون یه قرون خرج کردن تنهایی بدون اینکه خوابتون به هم بریزه یا تفریحتون کم بشه به شرایط من برسین(جا داره بگم غارت تک دهکده ای با تلفات زیر ۱۰۰۰ سرباز در هفته) اون موقع یه بازیکنه معمولی هستین چون من یه بازیکنه معمولی بودم و هستم
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن