- 

نوشته اصلی توسط 
ZartVam

سلام
قصر یا اقامتگاه مثله دیوار درصد دفاعی نداره !  چون اگه درصد دفاعی داشته باشه مثل دیوار باید تو این حالت هیچ تاثیری نداشته باشه ... به خاطر اینکه نیرویی نیست که اون درصد روش اثر بزاره ولی میبینیم که تلفات گرفته ! 
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsim2....p500r1R20#r2uU
یعنی قصر یا اقامتگاه مثله نیروی دفاعی عمل می کنه.... مثل ترکیب محافظ یا نیزه دار :دی 
تو ویو چیدن هم به نظر شخص خودم بهتره هدف های اول ( البته اگه مجبور نباشیم نیرو هارو مست کنیم یا نژادمون توتن نباشه ) ساختمون هایی رو هدف قرار بدیم که دهکده ی تارگت رو قفل کنه یعنی : ساختمون اصلی , گندمزار , بازار , اردوگاه , انبارم غذا هم واسه آسیب زدن بیشتر خیلی خوبه 
 واسه دهکده ی 15 کراپی حداقل 9 موج کامل می خواد و واسه دهکده ی 6 کراپی 5 موج کامل که ساختمون هارو هدف بگیریم  ! ...  البته اگه هدف دستروی کردن دهکده تحت هر شرایطی باشه که همونطور که شایان عزیز گفتن بهتره هدف اول موجمون ساختمون اصلی و قصریا اقامتگاه باشن تا آسیب کمتری برامون داشته باشه  
دوستان و اساتید صاحب نظر هستن و نظرشون درباره ی ویو چیدن محترم و کامل تر هست ... اگه نکته ای جا مونده خوشحال میشم استفاده کنم از نظر دوستان 

درود بر همه دوستان 
ممنون که بحث فنی رو باز کردین 
با این حال که چند روزه کلا لاگین نمیکنم و دژکوب رو بنا بر دلایل بسیار شفاف که خیلی ها میدونن کنار گذاشتم
ولی خواستم نظر خودمو در این مورد بدم
قصر یا اقامتگاه طبق متنی که زاوش گذاشت برداشت من در واقع یه مدل نیروی دفاعیه تا امتیاز دفاع برای همه نیرو ها ولی میخوایم فرض کنیم که قصر یا اقامتگاه برای کل نیروهای دفاعی امتیاز دف میاره
خب اگه تو موج اول قصر سطح 20 تخریب بشه چقدر از جمعیت مدافع کم میشه ؟ 30  و اقامتگاه 30   بازار 62 و اردوگاه 41 و گندم زار سطح بیست 20
حالا شماها که بازی بلد هستین بگید مورال جمعیت بیستر اثر داره یا قصر و اقامتگاه ؟
یا فرض کنید زدن بازار که دوستمون بهش اشاره کردن بیشتر تو اینسرت و اینسرت شکن اثر داره یا گندم زار و قفل شدن دهکده
من فکر میکنم با توجه به اینکه حداقل 4 ویو رو میشه تو یک ثانیه زد یعنی 8 تا تارگت برای دهکده های 6 گندمی با این هشت تخریب میشه  6گندمزار انبار غذاها و ساختمون اصلی رو زد که در این حالت تقریبا اکانت برای اینسرت منابع ساختمون و دفاع قفل میشه 
برای دهکده های 15 کراپی که اصولا کپ هست چون نمیشه کل کراپ ها رو و انبار غذا رو زد باید با ساختمون اصلی شروع کرد و انبار غذا و بعد کراپ ها
بازم عذرخواهی میکنم که با سطح پایینم در مقابل بزرگان دژکوب نظر دادم ولی خب ما هم دل داریم 

ویرایش توسط AMIRKAVIR : 02-22-2015 در ساعت 09:14 PM

K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK

- 

محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن