-

نوشته اصلی توسط
Bismarck
عارف جان اینا چی ان پس ؟

بادمجون واکس میزنن ایا ؟
لیدر کل
CROW
شورای لیدری
game over 666
gargantua
Desperado
بازرس ساید
...
والا اینا ازشون بخاری در نمیاد. یکیشون که به شکل خیلی تابلویی اکانتش رو هم واگذار کرده!! تو پروفایلش هم نوشته! حتی ممکنه اگه به مولتی گزارش بشه اکانتش بن هم بشه!! بقیه اشون هم آی پی دارن. من یه جا یه ریپورتی دیدم که 2 تا اکانت با هم آی پی بودن که نگو و نپرس
شمال غرب خیلی جا داره برای تفکر! رد پا زیاد دیدم توش!! به وقتش میگم. الان وقتش نیست 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
FaTeB
اکانت ما همیشه هست و منتظر فیک های شما دوستان هست
مزاح : از مزاحم میاد
مضاح : از مضحک
موفق و پیروز باشی جناب
( تشکر میکنم ازت آرمان جان ، توی این 10 سالی که تیم ما داره بازی میکنه با نام فاتب و فقط سرور 5 با نام ناجا هیچ اکانتی از دست اکانت ما دلخور یا دلگیر نبوده ، چندسن سرور رو میتونم برای شما مثال بزنم کگه بین بازی 2 الی 3 ماه نتونستیم به اک سر بزنیم لب مرز هم بودیم ولی به احترام بازیکنای اکانت فاتب هیچ اتکی روی ما نیوده بود ، سرور 8 راند 1 ما لب مرز بودیم 3 ماه اکانت لاگ نخورد بعد اومدن 20 % لاست داده بودیم حتی از بچه های شمال غرب هم برای ما گندم میفرستادن ، اون موقع ما شمال شرق بازی میکردیم ، شمال غرب به خاطر بودن آذربایجان در شمال غرب ایران بنده ارادت خاصی بهش دارم این ارادت رو همه قدیما میدونن شما به دل گرفتی عزیزم باعث شدی که این دوستتون بیاد و با ما مضاح کنه خخخ )
درود بر همگی دوستان
دژکوب بهانه با هم بودن
ویوا اس دبلیو
خبر آمد خبری در راه است
سیامک جان هنوزم که هنوزه فروم بازی ها!!
هنوز 4 تا پست میزاری بدون منظور ملت به خودشون میگیرن! امان از روزی که قلمت به نوشتن روا بشه 
عشق که میگن خودتی. دلم تنگ شده برات
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن