با سلام دوست عزیز این تیکه رو با ذکر مثال بگو که ابهامی پیش نیاد!(شما تو ساید خودتونم پلیر خوب زیاد داری که قبولشون نداری و اونها هم شما رو)
بنا به حرف مفت باشه هرکسی میتونه بزنه!
اصن من میگم شمارو تو سرور هیچکس قبول نداره نظرت چیه؟دلیلی مدرکی...
نمایش نسخه قابل چاپ
درود عزیزم
عارف جان منم دلتنگتم باید یه فرصت ردیف کنم بیام مشهد ، البته که دیگه نمیشه مجردی اومد موهای سرم رو میکنه خخخخخ
خودت در جریانی خخخخ
درود امیر جان
دیوونتم ، محسن جان هستن ولی تو فروم نمیان مثل اون متن کزایی که میگه هستیم اما سرده در رو بستیم خخخخخ
امیر جان غارت فقط توی شمال غرب ، دلیلش رو خیلی ها میدونن خیلی ها هم نمیدونن ، نمیگم دست زیاد نشه خخخخ
- - - Updated - - -
داداش دلیل کجا بود ؟ خیلی از ما ها از سرور تست ایران داریم بازی میکنیم ، عارف هم همینطور شاید بیشتر از ما ، لیدر ما که عارف باشه تمام پلیر های ریز و درشت ساید حتی ساید های دیگه هم قبول دارن حتی توی سرورای دیگه
هفته 6 وساطت کردم ولی باز ناراحت یا پشیمون نیستم بابت محمد این کار رو کردم ولی عارف جان بعد این نمیشه همه رو راضی نگه داشت ، رو هوا گرفتی چی میگم خخخخ
خیلی مخلصیم سیامک جان
این محسن و دیدی یه چنتا فحش از طرف من بهش بده :)
- - - Updated - - -
عزیزم شما که میای دم از رضایت میزنی و نظر میدی درباره ی سایدSW اول معرفی کن خودتو ببینیم اصلا تو E1 هستی که اینجوری صحبت میکنی :)
بعد یه چنتا نکته درباره ی بچه های NW اینه که بعضی از اکانت هاشون تو پروفایلشون به صورت مستقیم اعلام کردن اکانتو واگذار کردند.
شما از ساید خودت خبر نداری بعد شما میای میگی اینطور نیست و درباره ساید SW و قبول داشتن و نداشتن عارف اظهار نظر میکنی ؟ :)
نکته بعدی اینه که:
لیدر کل
CROW
شورای لیدری
game over 666
gargantua
Desperado
توتال داخل شورا نیست و الان ظاهرا 4 نفر حق رای درباره ی مسائل ساید دارن :)
میشه اینو توضیح بدید که اگر نظر شورا با توتال یکی نباشه چه تصمیمی گرفته میشه ؟
نوکرتم :)
بعضی پلیر ها هر چی پنهون تر باشن خطرناک تر میشن محسن هم همین شرایط رو داره :دی
- - - Updated - - -
محمد جان سلام عزیزم
ما تو جنوب غرب به نارضایتی بر خوردیم مثلا اینکه من که یه دف سازم جای پارک برا دف ندارم و اعضای شورا رسیدگی نمیکنن =)))))))))))))))))))))
یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
همون شاعری که تو بیت اولش اینو نوشته یخورده پایین تر اینا رو هم نوشته لطفا به کسی بر نخوره
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند
چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش*ها گر کند خار مغیلان غم مخور
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
البته از جناب حافظ عذر میخوام که شعرشونو تیکه تیکه آوردم ولی محمد تو تیز باشی تا تهشو میخونی منظورم چیه :دی
سلام و علیکم خدمت اساتید محترم دژکوب
پاشــــــــــــــــــــید جمع کنید باو , یه مشت نوب دور هم جمع شدین چیکار ؟ :دی
ای خدا ای کاش وقت داشتم منم به جمع نوبا اضافه میشدم کمی کیف روزگار دژکوب ببریم و ساید عوض کنیم و افرادی مثل امیرعباس بکشه زیر ما :))
سلام دوست من
حالا هفته دیگه که اومدی سر زدی اسم اکانتتم لطف کن بگذار برامون بیشتر آشنا شیم با هم
- - - Updated - - -
هادی جان شما اراده کن فقط سایدم عوض نکردی مهم نیست تو همون سایدی که هستی میای تو شاخه خودمون مثل یه سروری که اومدی هم شما حالشو بردی هم ساید امیرعباش اینا :دی هم ساید ما. اصلا همه راضی بودن از اون حرکت.یادته که؟ :)
خوش اومدی آقا شایان
ایشالا سرور خوبی بشه ولی ای کاش یه سرور تعصبتو به جنوب شرق میگذاشتی کنار میومدی پیش خودمون(با ما حال نمیکنی احسان روکو که بود رو اکانت:دی نکنه با احسانم دیگه حال نمیکنی؟:دی)
و اما در مورد غارت و نکاتی که گفتی.والا منم دیر اومدم یک ماه تو سرور سطح غارتو دیدم شوکه شدم اولش گفتم شاید دارند رین میکنن غارتا اینجوریه ولی وقتی خودمون استارت غارتو زدم دیدم اصلا یه وضعیه.ظاهرا همر غارتیا تو این سرور اگه درست مدیریت شن با این وضع غارت حتی قابلیت واندر کوب شدن رو هم دارند ولی چون یه مدتیه دور بودم درست اطلاع ندارم شاید کلا سیستم ورژن 4.5 اینجوریه
نکته جالبتر اینه که تازه یکسری از بچه ها میگن این سرور مشکل داره مثال میزنند تو سرورهای c1 و d1 اوضاع غارت بهتره.دیگه ببین اونجا چه جوریه...
درود
خوبه فروم داره یه ریزه گرم میشه.
میگن آدم معتاد اولش تصمیم نداره معتاد شه اول تعطیلات یه دودی میگیره بعد هفته ای 2بار و... کم کم معتاد میشه.
حالا حکم من بی نوا هم همینه اول اومدم فروم،بعد یه اکانت ساختم به اسم LioBeY، گفتم تفریحی بازی میکنم ، بعد دیدم اعصابم نمیکشه یکی،یکی غارت کنم واسه این که کلوپ طلایی فعال کنم رفتم گلد خریدم، بعد همینجوری بیخودی به مولتی هانتر نامه دادم گفتم پاپم زیر100 هست میشه اسمم رو عوض کنین؟
اونم نامرد سریع اسم اکانت رو کرد ShangFei حالا دیگه وقتی اسم ShangFei باشه حرمت داره اسم باید جدی بازی کرد.
در نتیجه به پشتوانه پلیرهای جنوب شرق دولت تعیین میکنم و قول میدم جنوب شرق سرور رو به خاک و خون بکشه:دی
سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت : عارف در جریانه تا امروز صبح توی اتحاد جنوب شرق راهم نمیدادن میگفتن پاپ کمه باید خودتو بکشی بالا اگه فارم نشدی دعوت میکنیم :دی خدا آخر عاقبت من رو بخیر کنه.
پی نوشت2: یه تشکر ویژه از تیم مدیریتی و مولتی هانتری میکنم ، توی این چند سال که بازی کردم نامه به مولتی میدادم بعد 2روز تازه خونده میشد و 3روز بعدش آیا جواب میدادن یا نمیدادن ولی الان بین نامه و جوابش 3ساعت زمان برد. دستتون درد نکنه.