نوشته اصلی توسط
BlackSword
درود
حاج رضای گل
فقط این که خودت گفتی هر سوال و ابهامی در ذهن دوستان باشه با کمال میل تا جایی که در توانم باشه شفاف سازی میکنم ، خواستم یه سوال کوچیک بپرسم ...
رضا جان شما همونی نیستی که به خاطر خصومت شخصیت با ناصر storm عزیز مخالفت خودتو با متا شدن se و nw اعلام کردی ؟
این گفته شما نیست ؟ : (( من از ناصر اینا خوشم نمیاد چون اینا سرور قبلی که باهاشون پلی دادم زدن واندر ما رو 0 کردن و و و و ...))
حالا امیررضا بازیو شخصی کرده یا شما ؟
نمیدونم امیر رضا رو از کی میشناسی ولی اینو بدون هیچ وقت کاری رو نکرده که خلاف منفعت سایدش باشه
شما نیومدی تو sw نگفتی که nw و se میخوان تو یه اتحاد برن ، واندر nw رو بزنید تا بتونیم زمان بیشتری واسه برگردوندن داشته باشیم؟ (شما مگه نامه خداحافظی نزده بودید؟؟؟؟!)
خیلی چیزا رو به خیلیا نگفتم تا به الان تا درگیری کش پیدا نکنه ولی ظاهرا دروغ های خودشونو حتی خودشون هم باور کردن...
توهینی به اشخاص یا شخص خاصی نکردم و فقط چیزایی که با چشم و گوش خودم دیدم و شنیدم رو گفتم...
به قول یه شخص بزرگی ( اگر لازم باشد از این هم نزدیک تر میشویم )
اگر میشه شفاف سازی کنید
و در آخر ....
امیر جون دمت گرم همرت خیلی زیبا بود ، این سرور چه ببریم و چه ببازیم همه خوب میدونن که تو مردو مردونه پای حرفت واسادی و تا آخرین لحظه خلاف منفعت سایدت کاری انجام ندادی
به خودم میبالم که همچین رفیقی دارم
ارادتمند
مهدی BlackSword