-

نوشته اصلی توسط
Ooo0ooOPS
هادی جان و منصور عزیز شما هر دوی شما به عنوان ارکان اصلی تیری دات این سرور هستین هادی که به عنوان لیدر کل تیری دات و باعث و بانیه جمع شدن اعضای اتحاد تو این سرور و منصور هم که واقعا فکر نمی کنم کسی بیشتر از شما تو اولای بازی واسه راهنمایی بچه های تازه وارد به گارنا میومده و از علم و شعور بالای بازیش همه استفاده می کردند
تنها چیزی که من از تماس های شما تو جریان چکمه نصیبم شد این بود که یه دلخوری و سوتفاهم کوچولو بوجود اومده که با یه تماس تلفنی 5 دقیقه ای و چند تا شوخی و خنده و دلجویی از هم حل میشه بالاخره دوستی و آشنایی چند ساله ارزش یه بازی رو نداره هر چند تو نامه ها هم من میدیدم شما باز هم کامل هوای طرف مقابلتون رو داشتین و بنا به مصلحت طرف روبرو تصمیم گیری می کردین
پس یه تماس تلفنی با هم داشته باشین چون ماهیت فروم جوریه که نمیشه باهاش چیزی رو حل کرد و فقط دشمن شاد میشیم هر چند دیگه دشمنی نمونده و واقعا وضعیت علمی دژکوبی سرور افتضاح بود و شاید اگه الان زیر حملات فرسایشی سنگین بودیم اتحاد و همدلی و انگیزه همه بیشتر میشد
من به عنوان یه برادر کوچکتر دخالت کردم و در حدی نیستم که بخوام واسه شما دو تا گل موعظه کنم
منصور که عزیز همست و علم دژکوبیش بی نقصه
هادی هم که چی ازش بگم کم گفتم پس من در موردش نظر نمیدم و فقط پروفایل اردشیر خان لیدر کل تیری دات سرور 2 رو اینجا کپی می کنم
"هادی علی مرد مرداست پشت رفیقشو خالی نمی کنه"
پس روی من رو زمین نندازین و اینجا ادامه ندین
اگه ادامه بدین منم میام تا یه هفته به مجتبی گوسفند شجاع اینجا گیر میدم و ولش هم نمی کنم :دی
با تشکر و احترام
سامان
من قصد گیر دادن ندارم
ما بی گناه شدیم تارگت تهمت ها و توهین های خودی. خیلی حرفه ، اولش که تهدید کردن ،بعدش حل شد ، دوباره تهدید کردن ، دفاع خواستم،ندادن ، منم ناراحت شدم. این ناراحتی و فاصله گرفتن من رو حمل بر خود خواهی کردن تا جایی که داری میبینی منو متهم به خود برتر بینی میکنند.
حتی اکانت هایی که نصف من نه تجربه دارن نه تروپ نه خاصیت ،شدن وامدار قدرت و امکانات NW و ما رو تو حاشیه میدونن. چرا؟
من شرافتم رو با کتیبه عوض نمیکنم که منو متهم میکنن به حسادت
اون ور قضیه رو ببین در بد ترین شرایط رابطم با هادی ، موقع درگیری ها هادی ازم خواست جنگ کوچیک رو بزنم، با 150ک دفاعی. نه نگفتم. تلفاتشو دادم و گرفتم. 4تا کتیبه دیگه زدم که هیج کدوم کتیبه شخصی نیستن . انبار بزرگ و کوچیک احمق جنگ بزرگ و کوچیک
. آیا نمیتونستم کتیبه شخصی بگیرم؟
همرشو نداشتم یا تجربشو؟
چرا نباید انتقاد کرد؟ جاش کجاست؟ هادی تو گارنا جواب نمیده.بعید نیست پ م هم جواب نده.
من به شما گفتم کتیبه چکمه بزرگو بدین،گفتین خودتون موافقین اما باید از هادی کسب تکلیف کنین.بعد یک روز گفتین هادی جوابی نداده و من بیام مرتاض بزرگو ببرم که اونم از حسن نیت خودتون بوده.
چکمه ی botshooter که مال بلو بوی بود داستانش خنده دار تره که تو اون ماجرا هم خود علی بی تقصیر بود.
این من نیستم که کینه توزی میکنم. تو توهمات اینا من شدم غول بی شاخ و دمی که منبا همه ی خباثت هاست
در حالی که خودشون دارن بذر کدورت رو میکارن
خیلی چیزا هست که نمیخوام بگم ،جاشم اینجا نیست.
من مثل همیشه خودمو از NW میدونم. نه کسی از NW سهم بیشتری از من داره و نه من سهم بیشتری دارم.
کاش دشمنامون قوی تر از ما بودن تا عیار بازیکنا مشخص میشد.
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن