-

نوشته اصلی توسط
Man.j
من به سامان حقیقت رو گفتم.
شما نصف قضیه رو درست تعریف میکنید و نصف دیگشو اصلا نمیگید
مثلا عکس العمل من رو میگید امانمیگید چی شد که بزرگترین تهدیدات از داخل ساید متوجه من شد و من رو وادار به جبهه گرفتن کرد
با شناختی که ازت دارم اگه این حرفا وتهدید ها برعلیه خودت بود ،حتی به تنهایی و بدون توجه به نتیجه طرفت رو میزدی
اما من تنها کاری که کردم این بود که در برابر تهدیدات ،ازت دفاعی خواستم. جوابی که دادی رو نمینویسم...
از این حرف ها بگذریم،من کمتر از تو دژکوب بازی نکردم،کمتر از تو هم لیدری نکردم... شیوه ی لیدری من هرگز این نبوده که بازیکن های موثر سایدم رو فدای زیاده خواهی یک گروه خاص بکنم
گروهی که منافع ساید رو به خطر انداختن و شما هم هواست نیست که ساید داره چند تیکه میشه . حواست به اینجای قضیه نیست. اگه جلوشو نگیری درد سر میشه.
من مغرورم، اما نه برای دوستام
Man.j
من بهت دفاعی ندادم چون بهت گفتم تا وقتی من اینجام نمیزنن که اگه من نبودم با کل دفهای اون زمان شمال غرب هم نمیتونستی جلشونو بگیری ....یو حرف از گروهی میزنی که به خاطر من امدن داران بازی میکن و هیچ وقت روی حرف من حرف نمیزن و کلید پیروزی nw هستن ساید به هیچ تیکی تبدیل نمیشه تا وقتی من هسم ...شما به سامان از روی غرور حرف زدین و الان کاملا خلافش ثابت شده شاید من اخلاقم بد باشه ولی تا زمانی که من نخوام اتفاقی تو شمال غرب نیفته حتی اگه لازم بشه کسی که بخوان ساز مخالف بزنو یک شبه از مپ پاک کنم ..... ترجی میدم دیگه تو فروم صحبحتی در این مورد نشه و کاری داشتی خصوصی بگو
-

نوشته اصلی توسط
LEO
من بهت دفاعی ندادم چون بهت گفتم تا وقتی من اینجام نمیزنن که اگه من نبودم با کل دفهای اون زمان شمال غرب هم نمیتونستی جلشونو بگیری ....یو حرف از گروهی میزنی که به خاطر من امدن داران بازی میکن و هیچ وقت روی حرف من حرف نمیزن و کلید پیروزی nw هستن ساید به هیچ تیکی تبدیل نمیشه تا وقتی من هسم ...شما به سامان از روی غرور حرف زدین و الان کاملا خلافش ثابت شده شاید من اخلاقم بد باشه ولی تا زمانی که من نخوام اتفاقی تو شمال غرب نیفته حتی اگه لازم بشه کسی که بخوان ساز مخالف بزنو یک شبه از مپ پاک کنم ..... ترجی میدم دیگه تو فروم صحبحتی در این مورد نشه و کاری داشتی خصوصی بگو
خوب همین رو میخواستم بگید
شما به عنوان یک لیدر خودتون رو در حد یک رییس مافیا پایین میارید
به وضوح حرفاتون نشون میده از سر عداوت حرف میزنین
این تهدیداته که باعث میشه کدورت پیش بیاد. و من هم کسی نیستم که بترسم.
سیاستت رو عوض کن.
من حرف جدیدی ندارم . همه شما حرفمو میدونید
تا وقتی که حرف زور بشنوم و تهدید بشم جلوش وای میسم
از 200K Clubs & 55K TK هم نمیترسم.
پاینده باشین
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن