نقل قول نوشته اصلی توسط LEO نمایش پست ها
منصور خان درستش این بود این صحبت ها به فروم کشیده نشه ولی متاسفانه کشیده شد .....

شما پلیری خوبی هستین من به همه هم گفتم وقتی قرار بر زدن اکانت شما شد که مقصرش خودتون بودین من از اونجای که یو رو چند سال میشناختم نذاشتم این اتفاق بیفته چون میدوستم شما هیچ وقت بر ضرر nw حرکتی نمکنید و برعکس خیلی هم میتونید مفید باشید ..... ولی غرور بیجای شما کار رو تا این حد خراب کرده اکانت شما لیاقتش خیلی بیشتر از این هاست ولی خودتون باعث اختلاف شدین همین جریان چکمه با اینکه با هم اختلاف داشتیم من به سامان گفتم بهش چکمه خودتو بده سامان هم بدونه هیچ اعتراضی قبول کرد ولی شما در جواب سامان چی گفتین ؟ الانم مشکلی نیست من شعور دارم میبینم و میدونم اکانت شما به چه احتیاج داره و بهشم میدم متونی از امیر بپرسی ......

هر کسی برای لیدری یک شیوه داره و شاید شیوه من بد ترینش باشه ولی به خوبی جواب میده درسته بعضی وقت ها خیلی تند بر خورد میکنم ولی همه میدونن فقط بری سر بلندی 3داته که من از سرور 1 راند 1 برای تری دات بازی کردم ....

انشالا تو این دو سه روز تعطیلی یه صحبت با هم میکنم و اگه غرورتونه به کنار بزارین حتما به نتیجه میرسیم

هادی

من به سامان حقیقت رو گفتم.

شما نصف قضیه رو درست تعریف میکنید و نصف دیگشو اصلا نمیگید
مثلا عکس العمل من رو میگید امانمیگید چی شد که بزرگترین تهدیدات از داخل ساید متوجه من شد و من رو وادار به جبهه گرفتن کرد
با شناختی که ازت دارم اگه این حرفا وتهدید ها برعلیه خودت بود ،حتی به تنهایی و بدون توجه به نتیجه طرفت رو میزدی

اما من تنها کاری که کردم این بود که در برابر تهدیدات ،ازت دفاعی خواستم. جوابی که دادی رو نمینویسم...

از این حرف ها بگذریم،من کمتر از تو دژکوب بازی نکردم،کمتر از تو هم لیدری نکردم... شیوه ی لیدری من هرگز این نبوده که بازیکن های موثر سایدم رو فدای زیاده خواهی یک گروه خاص بکنم

گروهی که منافع ساید رو به خطر انداختن و شما هم هواست نیست که ساید داره چند تیکه میشه . حواست به اینجای قضیه نیست. اگه جلوشو نگیری درد سر میشه.

من مغرورم، اما نه برای دوستام

Man.j