-

نوشته اصلی توسط
XSAYARSHAH
همین حرفتون تفاوت ما با شماهارو مشخص میکنه
ما از کتیبه های مهم به شدت محافظت میکنیم یه سری دفاع شناور داریم تارگت تشخیص بدیم پر میکنیم
همرهای که رو لئو زدید فکر نکنم ریپورت گرفته باشید !! خوب خواجه حافظ شیراز هم میدونه کتیبه منحصر به شدت دفاع روشه ولی بازم باکله میرفتن تو دیوار وکماکان در حال رفتن تو دیوار هستن
اصولا جایی رو باید بزنیم ارزیابی میکنیم طی چند روز فیک میدیم جاسوسی میکنیم دفاع تخمین میزنیم چقدر هست
شما همینطوری یا علی مدد راه میافتید میرید تو دیوار 90% همرهای بلند کردید دیوار شده رکوردی ها !!!!!!!
شما شیوه بازیتون ما اسمشو میگیم علی اصغری

ما هرچی میگیم شما بهانه میاری فلان فلان قدر حیوون توش بوده
شما اول بگو حدف از این حمله چی بوده ؟؟ تا این سوال جواب قابل قبول نداشته باشه بقیه حرف ها بیهوده هست
درود به همه دوستان در این سرور که نمیدونم سرور چنده 
اول بازگشت خودم رو به این سرور به تمام ذوستان سببی و نسبی و دژکوب بازان قدر تبریک میگم. اومدم یه ذره سطح سرور رو ببرم بالا 
دوم یکی به من بگه اینجا کی با کیه و کلا کسانی که پست میذارن از کدوم ساید هستن که یه وقت به خودیا گیر ندم.
سوم علی رضا جان سرور6 اکانت Bone رو که یادته 130 کی جونور داشت 500 کی دفاع صلاح دیدم صفرش کنم ،صفر شد ، یادته که 
چهارم یه دوستی هست اینجا کلی کری میخونه ، به قول معروف شهر که بی کلانتر بشه قورباغه هفت تیر میکشه
نگرانم اگه اون کتیبه
رو که خیلی دوست دارهه ازش بزنن بازم 2میلیون همر میکنه توی دیوار بابا شاه یا نه.
فعلا واسه پست اول کافیـه.
سربلـند ، پیــروز و دنبالـه دار باشیــــد
پی نوشت : از صفحه 32 این تاپیک رو خوندم تا ببینم دنیا دست کیه ولی چیزی دست گیرم نشد گویا دوستانی که توی یه ساید هستند بدجوری با هم درگیرن خدا بخیر بگذرونـه
پی نوشت 2: اگه الان نپی آتش بسی چیزی هست ، امیدوارم این پست من بهم نزنتش چون من در جریان چیزی نیستم
عفو بفرمایید
ویرایش توسط ShayaN_ShangFei : 07-29-2014 در ساعت 10:44 AM
دلیل: پی نوشت
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 2 نپسندیدن