-

نوشته اصلی توسط
LEO
منم واسه خیلی ها تاسف میخورم که درک شعور خودشونو خیلی بیشتر از بغیه میدون و احساس میکنن بزرگ سرور هستن ولی هرکه هرچه فکر میکنه همش درست نیست
ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست الان که دیگه تو سرور همری نمونده لئو با آغوش باز پذیرای هر همری انشالا که رد میشه
.........................
خدا خفت کنه امیر بلوبوی
بیا کتیبه هارو زود تر برسون دست اینا تا فارممون نکردن خوبه چیزی که زیاده تو شمالغرب کتیبه است .... ما که نمیدونیم این همه کتیبه رو کیه اورده:دی والا به خدا
من ادعای بزرگی سرور رو نمیکنم و نکردم ، نه اینجا نه جای دیگه.شما حرف رو به خودت میگیری چرا؟اصلا چه ربطی به کتیبه داره!!!!
یک نفر رو پیدا کن بهش بی احترامی کرده باشم!یا بهش زور گفته باشم. اما اگه کسی بخواد وارد زون منافعم بشه جلوش وای میسم.کسی توهین کنه جوابشو میدم و کسی خرابم کنه خرابش میکنم.ولی این که میگید احساس بزرگیه سرور رو داریم،یه مصداق بیارین که کی ما همچین چیزی گفتیم؟
تا حالا از شمال غرب سهمی نخواستم.تا جایی هم که از دستم بر اومده کمک کردم.مشکلی هم با چینش کتیبه ندارم.لابد اونایی که دارن لیاقتشو دارن و ما نداریم.
تاسف خوردن من بابت اینه که 6 7 ماهه از کارو زندگیمون زدیم دلمون خوش بود که داریم با دوستای دژکوبمون بازی میکنیم و قراره مثلا فان باشه
اما هرچی از بازی گذشت فاصله ها بیشتر شد. تا جایی که دوستای اول بازیمون به جون همدیگه افتادن. الانم که دشمن مشترکمون تقریبا ضعیف شده هدفشون از بازی رو نابودی هم قطاری های سابقشون گذاشتن.
یادم نرفته خود من چند بار تهدید به زدن شدم از داخل ساید و حتی معدود دفاعی هم که داشتیم پس کشیده شد.
اگه از نظر شما جبهه گرفتن در برابر حرف زور و بی ربط یعنی خود برتر بینی ،پس من همونی هستم که شما میگید.
من 30 سالمه و از 87 بازی میکنم،دیگه از من گذشته بخوام خودمو به کسی اثبات کنم.
نقد من به کلیات اقدامات و دیدگاه کلی بازیکنای شمال غرب بود،که شما برداشت اشتباهی کردین از صحبت های من.
کتیبه های خوبتون هم مبارکتون باشه ، مطمئنا پخش کتیبه ها بر مبنای نیاز و پتانسیل اکانت ها بوده و خدایی نکرده قضیه مافیا نیست.
ما هنوز هم قدرتمند بودن LEO,Anissa,bitshooter,blueboy,.... و بقیه متحدینمون رو قدرتمند بودن خودمون میدونیم،اما شما به عنوان لیدر کل آیا این احساس رو نسبت به ما دارین؟
در کل باید بگم که اعتقاد دارم که باید این روند نا خوشایند و جوی که تو NW به وجود اومده ،متوقف بشه چون ادامه ی این روند به ضرر ما و به نفع دشمنامونه.
پاینده باشین
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن