هادی جان و منصور عزیز شما هر دوی شما به عنوان ارکان اصلی تیری دات این سرور هستین هادی که به عنوان لیدر کل تیری دات و باعث و بانیه جمع شدن اعضای اتحاد تو این سرور و منصور هم که واقعا فکر نمی کنم کسی بیشتر از شما تو اولای بازی واسه راهنمایی بچه های تازه وارد به گارنا میومده و از علم و شعور بالای بازیش همه استفاده می کردند
تنها چیزی که من از تماس های شما تو جریان چکمه نصیبم شد این بود که یه دلخوری و سوتفاهم کوچولو بوجود اومده که با یه تماس تلفنی 5 دقیقه ای و چند تا شوخی و خنده و دلجویی از هم حل میشه بالاخره دوستی و آشنایی چند ساله ارزش یه بازی رو نداره هر چند تو نامه ها هم من میدیدم شما باز هم کامل هوای طرف مقابلتون رو داشتین و بنا به مصلحت طرف روبرو تصمیم گیری می کردین
پس یه تماس تلفنی با هم داشته باشین چون ماهیت فروم جوریه که نمیشه باهاش چیزی رو حل کرد و فقط دشمن شاد میشیم هر چند دیگه دشمنی نمونده و واقعا وضعیت علمی دژکوبی سرور افتضاح بود و شاید اگه الان زیر حملات فرسایشی سنگین بودیم اتحاد و همدلی و انگیزه همه بیشتر میشد
من به عنوان یه برادر کوچکتر دخالت کردم و در حدی نیستم که بخوام واسه شما دو تا گل موعظه کنم
منصور که عزیز همست و علم دژکوبیش بی نقصه
هادی هم که چی ازش بگم کم گفتم پس من در موردش نظر نمیدم و فقط پروفایل اردشیر خان لیدر کل تیری دات سرور 2 رو اینجا کپی می کنم
"هادی علی مرد مرداست پشت رفیقشو خالی نمی کنه"
پس روی من رو زمین نندازین و اینجا ادامه ندین
اگه ادامه بدین منم میام تا یه هفته به مجتبی گوسفند شجاع اینجا گیر میدم و ولش هم نمی کنم :دی

با تشکر و احترام
سامان