نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود به همه دوستان در این سرور که نمیدونم سرور چنده

اول بازگشت خودم رو به این سرور به تمام ذوستان سببی و نسبی و دژکوب بازان قدر تبریک میگم. اومدم یه ذره سطح سرور رو ببرم بالا

دوم یکی به من بگه اینجا کی با کیه و کلا کسانی که پست میذارن از کدوم ساید هستن که یه وقت به خودیا گیر ندم.

سوم علی رضا جان سرور6 اکانت Bone رو که یادته 130 کی جونور داشت 500 کی دفاع صلاح دیدم صفرش کنم ،صفر شد ، یادته که

چهارم یه دوستی هست اینجا کلی کری میخونه ، به قول معروف شهر که بی کلانتر بشه قورباغه هفت تیر میکشه نگرانم اگه اون کتیبه

رو که خیلی دوست دارهه ازش بزنن بازم 2میلیون همر میکنه توی دیوار بابا شاه یا نه.

فعلا واسه پست اول کافیـه.

سربلـند ، پیــروز و دنبالـه دار باشیــــد

پی نوشت : از صفحه 32 این تاپیک رو خوندم تا ببینم دنیا دست کیه ولی چیزی دست گیرم نشد گویا دوستانی که توی یه ساید هستند بدجوری با هم درگیرن خدا بخیر بگذرونـه

پی نوشت 2: اگه الان نپی آتش بسی چیزی هست ، امیدوارم این پست من بهم نزنتش چون من در جریان چیزی نیستم عفو بفرمایید

به به کی اینجاست شانفی بزرگ !!!!!!! من همیشه اعتماد به نفس شمارو ستودم انشالا سطح سرور با وجود شما بالا میره :دی .... خیالت راحت هر پستی میخوای بزار انقد واسم مهم نیستی که به خاطر یو جزابیت آخر بازی رو از بین ببرم ...... اما بازم بحث گذشته شد عزیزم پلن بابا شاه کسای که در جریان بودن میدانن چرا دیوار شد برو بپرس از یکی مثل امیر بلوبوی که چرا هادی لئو مسولیت 2 ملیون همر که دیوار شد رو وسط فروم به عهده گرفت برو بپرس چرا هادی لئو خودشو تو فروم خراب کرد که شمال غرب زیر سوال نره .....به هرحال مهم نیست گذشته ها گشته ...شاید بتونی se سر سامونی بدی که همرهای ما ترشی نشن