نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: در خواست ارسال حملات به صورت خودکار

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط partizan نمایش پست ها
    نشستم پست ها رو خوندم
    کاملا به این نتیجه رسیدم که هرچقدر تلاش کنیم که این بازی شبیه بازی اصلی بشه امکان پذیر نیست علتش هم سایت هست که باز قابل قبول هست تا حدودی و علت که قابل قبول نیست بازیکن ها هستند
    تغییرات بازی اصلی تو دات کام الزاما خوب نیست چون تعداد پلیر تو اون سایت 30000 نفر هست اینجا 300 نفر !! پس الزاما نباید شبیه دات کام باشیم
    دونه دونه توضیح میدم
    1-مختصات واندرها تو ورژن قبلی همه واندرها تو خاکستری بودند الان رفتند یه تعدادی تو 100 100 یا 100 0 ما هم چشم بسته همین تغییرات رو داخل سرور به اصرار یک سری دوستان اعمال کردیم ولی به این فکر نکردیم که تو دات کام مختصات 300 300 هم پر پلیر و دهکده هست با توجه به تعداد پلیرها اومدن مختصات رو تا حدی تعدیل کردند که تصمیم مدیریت منابع و دف آزادتر باشه برای سایدها همه سایدها مجبور نباشند برن کل ساپورت تو حاکستری بگیرند فرصت دستشویی رفتن رو هم نداشته باشند ! نه اینجا که 300 تا پلیر داره قطعا باید برگرده به اینکه همه واندر ها توی خاکستری باشه با توجه به تعداد پلیر- حد اقل اونموقع تیمهای هولدری هر ساید و یسری پلیر ساپورتر و دفساز مرکز رو ول نمیکردن برن ته مپ و یکم زد و خورد اجتناب ناپذیر داشتیم - بماند که من و شایان جان سه چهار سال پیش با توجه به کم شدن پلیرها پیشنهاد دادیم تو فروم تعداد کتیبه ها کم بشه تا یکم زد و خورد رو واسه کتیبه ها داشته باشیم و تیم وورک هم بره بالا برای شارژ با جنگ آموز - حتی گفتیم مختصات بازی کوچکتر بشه و مدالهای شخصی هم جاشو به مدالهای تیمی بده - ولی کسی پشتیبانی نکرد
    2- بحث بودن امکان رید خودکار در اینجا و نبودش در سرورهای دات کام دیگه همه اسم دژکوب تاکتیک رو شنیدید فارم اد میکنه لیست فارم میزنه و ... ورژن دیگه همین سایت دژکوب تو سایت بغلی عینا همین امکانات رو داشت من یه اکانت زدم روش گلد زدم ته سرور گفتند بیا 1 میل محافظ داری 40 تا ده اصل اینکه اینجا رید خودکار اضافه شد برای این بود که بات هم اینجا وجود داشت برای هر آنتی باتی هم بات آپذیت میشد یه هزینه ای میرفت تو جیب آقای بات نویس اتفاقا بهترین کاری که سایت کرد اقزودن این آپشن ها به سایت بود که شمایی که میری بات میخری و میگی رید خودکار نباشه جای پر کردن جیب کسی که برای این سایت زحمتی نکشیده بیای گوشه ای از هزینه های سایت رو پرداخت کنی و این امکان برای همه باشه حالا این کجاش ایراد داره من نمیدونم !! دقیقا جز اینکه بگیم ما میتونیم بات بخریم پولش رو بدیم یا بات اختصاصی داشته باشیم این امکانات رو حذف کن اینکه یکسری متقلب هستند رو نمیشه تعمیم داد به همه- اینکه شما از دژکوب تاکتیک استفاده میکردی ربطی به همه نداره و شما تو اقلیت هستی - اونم خود سایت باید اپدیت انتی بات بذاره برای کسانی که ازش استفاده میکنند و البته وقتی محرز شد کسی ازش استفاده کرده شدیدترین جرائم رو براش در نظر بگیرن اینجوری چهارتا سرور بگذره میبینیم چند درصد میرن دنبال تخلف- در مورد کمک به سایت خود شما گفتی قیمت گلد سالهاست تکون نخورده ببرن بالا منم لایک کردم زیر همون پستو - بله ببرن بالا کمک بشه به سایت اما اینکه یه چیزایی بیاد که کمک بشه به همه اکانتها بتونن غارت کنند در ازاش بگیم کمک شده به سایت اشتباهه
    3- ظرفیت انبارها !!! عزیز من اینجا سرور دات کام نیست اون باتی که بیاید برات هر 1 ساعت تعدیل هم بزنه وجود نداره سرور ها هم 1یکس و 2 ایکس فقط نداره پنجاه ایکس و 1000 هم داره تصور کنید تو سرور 50 ایکس که کپ ایکس فکر کنم حدود 25 ایکس میل منابع میده ظرفیت انبارها بشه 80 کی چون میخوایم شبیه دات کام بشیم !! ظرفیت انبارهای اینجا باعث میشه منابعتون گم بشه !! یا چی !! بگید ما هم بازی یاد بگیریم حق با شماست - منم نظرم همینه- دوستان تو سرور مثلا پنجاه که تایم بین کتیبه تا مپ مثلا ده روزه شما میخوایید سه روزشم از دست بدید که انبار رو بچرخونین؟ یا وقتی کپتون رو کراپ ۱۷ داره ساعتی پنج میل تولید میکنه روز پنجم بازی با انبار هشتاد کی میخوایید چکار کنید !!
    4- زاد و ولد نیروها تو آباده عزیز من دات کام دید 30000 تا پلیر داره باید یگ گاری بکنه که پلیرها با هم درگیری بیشتری پیدا کنند برن سمت فارم سازی مهاجم بره سطل بیشتر و گرونتر بخره مداقع بره ققس بخره و پلیرها صرفا با زدن آباده نتونن همر بکشن پلیرهای حرفه ای که میتونن بقیه رو فارم کنند اکانتهاشون بیاد بالا عینا باز یک سری دوستان گفتند زاد و ولد رو درست کنید شبیه دات کام بشه سرور که فقر پلیر داره تو یک ساید هم که همه هم تیمی ها هستند چه کنیم چی کار کنیم دوباره برگشتیم سر خونه اول زاد و ولد آباده ها کاهش پیدا کرد اینو من یادمه پنج شش سال پیش خیلی خوب بود حالا نمیدونم انگار یه موقع وحشتناک زیاد شده زاد و ولد - اما تو این سرور اصلا زاد و ولد نداره دارن با دف رید میرن خیلیها- الان پالادین خودش یه غارتگر شاخه :دی
    5- محدودیت غارت دقیقا اولین سروری که وزژن 4 بود و با دژکوب تاکتیک رید میزدیم محدودیت غارت هم وجود نداشت من یک اکانت توتن داشتم از ته شمال شرق همرهام ته جنوب غرب رو هم رید میزد سرعت ساخت هزینه گرزی و ظرفیت حمل گرزی بالاتره اومدن بررسی کردند دیدند با این وضعیت نژادهای دیگه تضعیف میشن اومدند محدودیت غارت رو گذاشتند که نژاد ها متعادل بشند !دقیقا- دوستان فکر میکنن محدودیت برداشته خیلی توفیر داره - دوست عزیز الان داری ده کی اتک میدی همه همینجورن ،بشه صد کی هم واسه تو تنها نمیشه بازم واسه همه میشه - اتک بیشتر که منبع واحه و ناتار رو بالا نمیبره فقط باعث میشه بری پنج جای مپ پنج تا توله همر بکشی همین و بس ، پس بشین الان رو همون دوتا همرت کار کن اونا رو به یه جایی برسون
    با تمام احترام به همه دوستان نظر دهنده این سری خواستید چیری رو به چالش بکشید راجع بهش فکر کنید

دوستان حتما روی مختصات واندرها تجدید نظر کنید با این تعداد کم که هستیم واقعا بی مزه تر شده سرورها، الان خاکستری کلا از بازی خارج شده بجاش مختصاتای سیصد چهارصد تو بورسه
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 07-02-2020 در ساعت 05:24 PM
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

2. تشکر M3nTaL, Omid, morghe.atash, lucifer, WondeR تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, morghe.atash, WondeR پسندید